...Rahim...
Registered User
دوستان اینجا کسی هست با پایگان کار کرده باشه؟
لغو سفارش رو می تونن الکی بزنن و بعد محصول رو ارسال کنن؟
دوستان منم در مورد پایگان یکم اطلاعات میخوام .... اگه کسی کار کرده بگه چجوریاس ممنون میشم
دوستان منم در مورد پایگان یکم اطلاعات میخوام .... اگه کسی کار کرده بگه چجوریاس ممنون میشم![]()
کلا خیلی مشکوکه، پشتیبانی که تعطیله، کار های دروغین مثل تخفیف موجودی صفر زیاد هم انجام میدن.
سوال من اینه که : لغو سفارش رو می تونن الکی بزنن و بعد محصول رو ارسال کنن که ما رو دور بزنن؟
نبوووود ؟دوستان بلاگفا کد تبلیغات ما رو بسته
قبلنا یه سایت بود کد بهش میدادیم تغییر میداد که بلاگفا نفهمه کد تبلیغاته که بسته شد ( جواد و مهدی :دی webzist)الان سایت اونجوری سراغ ندارید ما بدیم وبمسترامون ؟؟؟؟
کپی رایت وجود داره من با پلیس فتا و یک مرجع قضایی که حرف زدم گفتند وجود داره
برای هر چیزی که در سایت شما باشه و متعلق به شما باشه شامل حقوق کپی رایت میشه
مطالب کپی شده از سایت های دیگه هم شامل کپی رایت هستش؟
کپی رایت وجود داره من با پلیس فتا و یک مرجع قضایی که حرف زدم گفتند وجود داره
برای هر چیزی که در سایت شما باشه و متعلق به شما باشه شامل حقوق کپی رایت میشه
من بلدم ولی چون از من اسم نبردی اونجا نمیگمنبوووود ؟
اون که خودت کپی کردی دیگه طلبکار هم هستی؟
خب مطمئنا لغو سفارش رو خودشون میزنن!چند ساله باهاش کار میکنم با 15 هزار بازدید واقعی روزانه 0 تا 3 تا فروش دارم 70 درصد برگشتی و معلق! هنوز باهاش کار میکنم ولی تصمیم دارم برم یه همکاری در فروش دیگه. علت اینکه تاحالا همکاری در فروش دیگری امتحان نکردم بدتر بودن سیستمای دیگه بود یبار رفتم اوکسین چشمتون روز بد نبینه........................................ .............................. افتضاح بودن
خب مطمئنا لغو سفارش رو خودشون میزنن!
شما تا حالا تونستید با پشتیبانی و یا یک مسئول این شرکت صحبت کنید؟
اگه بتونید از محصولات مرتبط استفاده کنید بلهبازدید سایت من روزانه حدود 500 آی پی هست!
به نظرتون اگه از این سیستم های همکاری در فروش استفاده کنم شانسی برای سود کردن دارم یا اصلا؟؟؟
بازدید سایت من روزانه حدود 500 آی پی هست!
به نظرتون اگه از این سیستم های همکاری در فروش استفاده کنم شانسی برای سود کردن دارم یا اصلا؟؟؟
بازدید شاپ یا بازدید سایتت؟ (موضوع سایتت چیه؟)
بازدید شاپت اگه اینقد باشه که باید ترکونده باشی..