• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
دوستان اینجا کسی هست با پایگان کار کرده باشه؟
لغو سفارش رو می تونن الکی بزنن و بعد محصول رو ارسال کنن؟

دوستان منم در مورد پایگان یکم اطلاعات میخوام .... اگه کسی کار کرده بگه چجوریاس ممنون میشم :rolleyes:

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
کلا خیلی مشکوکه، پشتیبانی که تعطیله، کار های دروغین مثل تخفیف موجودی صفر زیاد هم انجام میدن.

سوال من اینه که : لغو سفارش رو می تونن الکی بزنن و بعد محصول رو ارسال کنن که ما رو دور بزنن؟

bradpit

Registered User
لایک‌ها
24
دوستان اینجا کسی هست با پایگان کار کرده باشه؟
لغو سفارش رو می تونن الکی بزنن و بعد محصول رو ارسال کنن؟

دوستان منم در مورد پایگان یکم اطلاعات میخوام .... اگه کسی کار کرده بگه چجوریاس ممنون میشم :rolleyes:

کلا خیلی مشکوکه، پشتیبانی که تعطیله، کار های دروغین مثل تخفیف موجودی صفر زیاد هم انجام میدن.

سوال من اینه که : لغو سفارش رو می تونن الکی بزنن و بعد محصول رو ارسال کنن که ما رو دور بزنن؟

مطمئنا میتونند بهزار طریق تقلب کنند سیستم و دیتابیس دست اوناست

چند ساله باهاش کار میکنم با 15 هزار بازدید واقعی روزانه 0 تا 3 تا فروش دارم 70 درصد برگشتی و معلق! هنوز باهاش کار میکنم ولی تصمیم دارم برم یه همکاری در فروش دیگه. علت اینکه تاحالا همکاری در فروش دیگری امتحان نکردم بدتر بودن سیستمای دیگه بود یبار رفتم اوکسین چشمتون روز بد نبینه...................................................................... افتضاح بودن

iMoP

Registered User
لایک‌ها
772
@1eng.ir

آيا هزينه ي ثبت دامنه همون قيمت هايي هستن كه تو قسمت تعرفه نوشتيد؟؟ هزينه ي ديگه اي هم بعد از ثبت در پرشين رجبستر داره؟؟؟

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
دوستان بلاگفا کد تبلیغات ما رو بسته
قبلنا یه سایت بود کد بهش میدادیم تغییر میداد که بلاگفا نفهمه کد تبلیغاته که بسته شد ( جواد و مهدی :دی webzist)الان سایت اونجوری سراغ ندارید ما بدیم وبمسترامون ؟؟؟؟
نبوووود ؟

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
کپی رایت وجود داره من با پلیس فتا و یک مرجع قضایی که حرف زدم گفتند وجود داره
برای هر چیزی که در سایت شما باشه و متعلق به شما باشه شامل حقوق کپی رایت میشه

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032

مطالب کپی شده از سایت های دیگه هم شامل کپی رایت هستش؟

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130

دوست عزیز یعنی میتونم رو فروش آنلاین محصولات گرافیکی دانلودی حساب باز کنم
؟

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
چند ساله باهاش کار میکنم با 15 هزار بازدید واقعی روزانه 0 تا 3 تا فروش دارم 70 درصد برگشتی و معلق! هنوز باهاش کار میکنم ولی تصمیم دارم برم یه همکاری در فروش دیگه. علت اینکه تاحالا همکاری در فروش دیگری امتحان نکردم بدتر بودن سیستمای دیگه بود یبار رفتم اوکسین چشمتون روز بد نبینه........................................ .............................. افتضاح بودن
خب مطمئنا لغو سفارش رو خودشون میزنن!
شما تا حالا تونستید با پشتیبانی و یا یک مسئول این شرکت صحبت کنید؟

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
داستان مقاله هم من دقیقا پرسیدم و اون گفت هر چیزی که مال شما باشه در صورتی که اثبات کنید مال شما هست میتونید پیگیری کنید
باید برید دادسرا شکایت تنظیم کنید غیرحضوری نمیشه
---------
کلا روی هر چیزی میتونید حساب باز کنید فقط به حوصله ی خودتون بستگی داره و این که چقدر پیگیر باشید

bradpit

Registered User
لایک‌ها
24
خب مطمئنا لغو سفارش رو خودشون میزنن!
شما تا حالا تونستید با پشتیبانی و یا یک مسئول این شرکت صحبت کنید؟

تلفن رو پاسخ میدن ولی پشتیبانی ایمیلی با تاخیر چندین روزه پیگیری میشه .بی فایده بوده تا الان

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
بازدید سایت من روزانه حدود 500 آی پی هست!
به نظرتون اگه از این سیستم های همکاری در فروش استفاده کنم شانسی برای سود کردن دارم یا اصلا؟؟؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
به نظرتون اگه از این سیستم های همکاری در فروش استفاده کنم شانسی برای سود کردن دارم یا اصلا؟؟؟
اگه بتونید از محصولات مرتبط استفاده کنید بله

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700

بازدید شاپ یا بازدید سایتت؟ (موضوع سایتت چیه؟)

بازدید شاپت اگه اینقد باشه که باید ترکونده باشی..

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
دوستان! یه سوال و مشورت:
من دیشب پستهای akharekhat رو میخوندم و جوابی که alik عزیز داده بودند.
با پیشنهاد علی یه فکری اومد تو ذهنم میخواستم باهاتون مشورت کنم.
من عضو یه موسسه خیریه هستم و حمایت از کودکان بی سرپرست و مستمند رو بر عهده داره.
این موسسه با مجوز رسمی از سال 87 شروع به کار کرده ولی دامنه فعالیتش فقط در بیرون بوده. یعنی روی نت متمرکز نشده.
حالا به فکرم رسیده که همین پیشنهاد علی رو برا این موسسه خودمون عملی کنم البته بدون هیچ چشمداشت مالی.
چون من خودم از اعضای افتخاری این موسسه هستم و این کار رو برای اهداف خیریه و جذب کمکهای مالی بیشتر انجام میدم و هدف، شغل و بیزینس و اینجور چیزا نیست. شغل خارج از نت دارم. دو تا هم وب برای سرگرمی و علاقه خودم تو نت دارم.
اینو میخوام اگه به نظرتون خوب باشه و ببینم حمایت وبمسترهای اینجا خوبه، با هیئت مدیره مطرح کنم و عملی بشه.
حالا سوالاتی که دارم:
1- حمایت وبمسترهای اینجا از لحاظ گذاشتن بنر در سایتهای پربازدیدشان و ...
2- همفکری در راه اندازی سایت مثل انتخاب سیستم مدیریت محتوا و تخفیف در طراحی یا اختصاصی سازی قالب و نصب درگاه پرداخت آنلاین و ... (پرداخت آنلاین رو که به نام و مجوز موسسه خیلی راحت میشه گرفت. نه؟)
3- به نظرتون ماهانه چقدر کمک مالی جمع میشه از این سایت؟ ( با در نظر گرفتن حداقلها و حمایتهای شما دوستان)
ممنون میشم جواب سوالها رو بدین تا من بتونم جواب برا سوالهای اعضای هیئت مدیره داشته باشم. میدونین که، برا کسانی که دور از محیط نت هستند درک موضوع کمی مشکله و باید خیلی دقیق و محتاطانه به سوالهای فراوانشون جواب داد.
در ضمن، فعالیت موسسه به صورت کشوری نیست و مربوط به یکی از استانهای بزرگ کشور (تهران نیست) میشه. فیدبک به نظرتون چجوری میشه؟
بینهایت ازتون سپاسگزارم.

بالا