اگه بخوای با ایمیل پیش بری خیلی طول میکشه
این ایمیل:
[email protected]
پ.ن: سایت ساماندهی هم بالا نمیاد!!!
ما که تماس گرفتیم میگن فقط و فقط ایمیلی باید پیگیری کرد ! با هرکسی هم مشورت کردم مثل شما میگه یا اصلا ترتیب اثر نمیدن یا خیلی طول می کشه .
ممنون بابت توصیه . همین مراحلی که گفتی طی می کنم ببینم چه خاکی میشه تو سر اینا ریخت.
اعصابم واقعا بهم ریخته . این همه کار و گرفتاری و حالا هم چنین دردسری . بدبختی اینجاست که هیچ کار غیرمجازی هم نمی کردیم و حالا دو سه هزار نفر کاربر سایت هم این مشکلات رو از چشم سیستم می بینن و کلی اعتبار سیستم خراب میشه. یعنی اگر اشتباه شده باشه یا بخاطر ریپورت باشه خاک بر سر پدرومادر کسی که اینجوری مزاحمت درست می کنه و دشمنی می کنه که ذره ای شرافت نداره که مثل همه درست و از روی حساب رقابت کنه.
حالا این روش که گفتی رو دنبال می کنیم ببینیم چی میشه . این مدت باید یه راه حلی هم پیدا کنیم سایت سیستم و سبدخریدش رو با یه دامین دیگه هم بالا بیاریم و به یه روشی به کاربرا هم اطلاع بدیم که اعتبار کمتری از دست بره. جالبه 70 تومن داده بودم جداگانه که سیستم با دو تا دامین .ir و .net بالا باشه ، حالا که دامین اول فیلتر شده دامین دات نتش هم کار نمی کنه !!!!!!!!!!!!
هزینه اضافی هم میدیم به تیم پشتیبان این اسکریپت ، موقعی که بهش نیاز داریم اینجوری کار می کنه !
راستی حضورا برم خود ستاد پایگاه های اینترنتی فکر نمی کنین بهتر باشه ؟ اصلا جواب میدن یا سر می دوونن ؟