• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
الان رنک 4 و 5 ارزون کی داره؟
چند تا بک لینک واسه پرشین رجیستر میخوام بگیرم.

امین، بک لینکو بذار شماره حساب بده بزنم حسابت. نمیدونم تاپیکت کجاست، آی دی تم یادم نیس :دی

"ثبت و تمدید آنلاین دامنه ملی"
http:// www. persianregister .ir

بک لینک برای شما در پیج رنک 4 ماهانه 4 تومن !!!
از این بهتر گیرت میاد؟؟؟

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
الان رنک 4 و 5 ارزون کی داره؟
چند تا بک لینک واسه پرشین رجیستر میخوام بگیرم.

امین، بک لینکو بذار شماره حساب بده بزنم حسابت. نمیدونم تاپیکت کجاست، آی دی تم یادم نیس :دی

"ثبت و تمدید آنلاین دامنه ملی"
http:// www. persianregister .ir

آقا محمد گرچه من چند تا سایت رنکدار بیشتر ندارم:(
اما اگر مشکل شرعی نداشته باشه لینکت رو گذاشتم:heart:

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
دوستان 2 تا سوال شرعی داشتم.
1-migmig.ir رو فروختم اما 930 تا پست و 11 هزار تا تگ داره، طرف هم گفته فقط دامنه رو میخواد به نظرتون ارزش داره بک آپش رو میدم به بقیه؟:D
2- به نظرتون برای یه سایت خبری یا فروشگاهی یا تبلیغاتی و غیره، یه قالب حرفه ای و گرافیکی بهتره یا یه قالب ساده؟
مثلا قالبی مثل دانلودها یا میهن دانلود بازدهی بیشتری داره یا قالبی مثل قالب فابریک وردپرس؟

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
اگه از طریق جیمیل و با برنامه ارسال ایمیل انبوه کنم مشکلی پیش نیاد؟؟؟

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
به سلامتی و میمنت سایت های ساندیسی هم فیلتر شدند :
www.seratnews.ir
www.bibaknews.com
www.598.ir

اینا چرا نوع فیلتر شدنشون فرق میکنه؟ :blink: هک شدن ؟!!!!

اینا برخلاف بقیه ریدایرکت میشن به 10.10.34.34 در حالی که بقیه سایتهای فیلتر شده موقع باز شدن کد http 403 بر میگردونن و همین صفحه 10.10.34.34 بدون ریدایرکت شدن، داخل یک آیفریم باز میشه!

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
بچه ها سیستم همکاری در فروش ما فیلتر شده !!!!!!!!!!!!!! همینجور چهارشاخ موندم !

یه هفته سدتم به مراسم یکی از بستگان که فوت کرده بند بود و حالا که برگشتم تهران اول کاری اینجوری شوکه شدم .

جالبه که جنس غیرمجاز هم توی سیستم نداشتیم و اگر هم داشتیم حتی فروشگاه سیستم هم فیلتر نشده . چرا یهو بند کردن به سیستم همکاری ما خدا می دونه . باز یه بی پدر مادری از اینایی که چند ساله بند کردن به ما حتما گزارش غیرواقعی دادن که این بلا سرمون اومده .

حالا چه خاکی تو سر این ساماندهی بریزیم تا مشکلات از این جدی تر نشده ؟ شماره تماسی چیزی کسی نداره ؟

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
اگه بخوای با ایمیل پیش بری خیلی طول میکشه
این ایمیل:
[email protected]

جهت اعمال رفع پالایه از تارنمای خود پس از ثبت در ساماندهی این فرم (samandehi.ir/help/request.doc) را دریافت نموده و به اداره ی فرهنگ و ارشاد اسلامی محل اقامت جهت احراز هویت مراجعه نمایید.
فرم ممهور شده را به این نشانی ارسال کنید: [email protected]
پس از طی مراحل فوق، جهت پیگیری با شماره 64-63-62-88846960-021 داخلی 168 تماس بگیرید.

پ.ن: سایت ساماندهی هم بالا نمیاد!!!

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
اگه بخوای با ایمیل پیش بری خیلی طول میکشه
این ایمیل:
[email protected]

پ.ن: سایت ساماندهی هم بالا نمیاد!!!

ما که تماس گرفتیم میگن فقط و فقط ایمیلی باید پیگیری کرد ! با هرکسی هم مشورت کردم مثل شما میگه یا اصلا ترتیب اثر نمیدن یا خیلی طول می کشه .

ممنون بابت توصیه . همین مراحلی که گفتی طی می کنم ببینم چه خاکی میشه تو سر اینا ریخت.

اعصابم واقعا بهم ریخته . این همه کار و گرفتاری و حالا هم چنین دردسری . بدبختی اینجاست که هیچ کار غیرمجازی هم نمی کردیم و حالا دو سه هزار نفر کاربر سایت هم این مشکلات رو از چشم سیستم می بینن و کلی اعتبار سیستم خراب میشه. یعنی اگر اشتباه شده باشه یا بخاطر ریپورت باشه خاک بر سر پدرومادر کسی که اینجوری مزاحمت درست می کنه و دشمنی می کنه که ذره ای شرافت نداره که مثل همه درست و از روی حساب رقابت کنه.

حالا این روش که گفتی رو دنبال می کنیم ببینیم چی میشه . این مدت باید یه راه حلی هم پیدا کنیم سایت سیستم و سبدخریدش رو با یه دامین دیگه هم بالا بیاریم و به یه روشی به کاربرا هم اطلاع بدیم که اعتبار کمتری از دست بره. جالبه 70 تومن داده بودم جداگانه که سیستم با دو تا دامین .ir و .net بالا باشه ، حالا که دامین اول فیلتر شده دامین دات نتش هم کار نمی کنه !!!!!!!!!!!!
هزینه اضافی هم میدیم به تیم پشتیبان این اسکریپت ، موقعی که بهش نیاز داریم اینجوری کار می کنه !

راستی حضورا برم خود ستاد پایگاه های اینترنتی فکر نمی کنین بهتر باشه ؟ اصلا جواب میدن یا سر می دوونن ؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
ما که تماس گرفتیم میگن فقط و فقط ایمیلی باید پیگیری کرد ! با هرکسی هم مشورت کردم مثل شما میگه یا اصلا ترتیب اثر نمیدن یا خیلی طول می کشه .

ممنون بابت توصیه . همین مراحلی که گفتی طی می کنم ببینم چه خاکی میشه تو سر اینا ریخت.

اعصابم واقعا بهم ریخته . این همه کار و گرفتاری و حالا هم چنین دردسری . بدبختی اینجاست که هیچ کار غیرمجازی هم نمی کردیم و حالا دو سه هزار نفر کاربر سایت هم این مشکلات رو از چشم سیستم می بینن و کلی اعتبار سیستم خراب میشه. یعنی اگر اشتباه شده باشه یا بخاطر ریپورت باشه خاک بر سر پدرومادر کسی که اینجوری مزاحمت درست می کنه و دشمنی می کنه که ذره ای شرافت نداره که مثل همه درست و از روی حساب رقابت کنه.

حالا این روش که گفتی رو دنبال می کنیم ببینیم چی میشه . این مدت باید یه راه حلی هم پیدا کنیم سایت سیستم و سبدخریدش رو با یه دامین دیگه هم بالا بیاریم و به یه روشی به کاربرا هم اطلاع بدیم که اعتبار کمتری از دست بره. جالبه 70 تومن داده بودم جداگانه که سیستم با دو تا دامین .ir و .net بالا باشه ، حالا که دامین اول فیلتر شده دامین دات نتش هم کار نمی کنه !!!!!!!!!!!!
هزینه اضافی هم میدیم به تیم پشتیبان این اسکریپت ، موقعی که بهش نیاز داریم اینجوری کار می کنه !

راستی حضورا برم خود ستاد پایگاه های اینترنتی فکر نمی کنین بهتر باشه ؟ اصلا جواب میدن یا سر می دوونن ؟

قبلا که تلفنی بود پیگیری حالا ایمیلی شده ؟!

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011

کلا موضوع فیلترینگ یه دغدغه ای واسه وبمسترهای ایران شده! :hmm:
در مورد مراجعه حضوری اطلاعی ندارم. فکر کنم محمد (98ia :دی) و حمید بدونن چی به چیه

تا زمانی هم که سایت از فیلتر در بیاد باید هرچه سریعتر یه دامین دیگه روش بندازی و کاربرا رو هم اطلاع رسانی کنی (این خیلی مهمه) سعی کن یه دلیل قانع کننده هم برای کاربرا بیان کنی تا کاربرات به یه سیستم دیگه کوچ نکنن!

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
بچه ها سیستم همکاری در فروش ما فیلتر شده !!!!!!!!!!!!!! همینجور چهارشاخ موندم !

یه هفته سدتم به مراسم یکی از بستگان که فوت کرده بند بود و حالا که برگشتم تهران اول کاری اینجوری شوکه شدم .

جالبه که جنس غیرمجاز هم توی سیستم نداشتیم و اگر هم داشتیم حتی فروشگاه سیستم هم فیلتر نشده . چرا یهو بند کردن به سیستم همکاری ما خدا می دونه . باز یه بی پدر مادری از اینایی که چند ساله بند کردن به ما حتما گزارش غیرواقعی دادن که این بلا سرمون اومده .

حالا چه خاکی تو سر این ساماندهی بریزیم تا مشکلات از این جدی تر نشده ؟ شماره تماسی چیزی کسی نداره ؟
سلام امیر
تو ساماندهی ثبت بودی ؟
ایمیلی چیزی برات نیومد ؟؟؟؟؟

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
من یه جا تبلیغ دیدیه بودم : آموزش در آوردن سایت از فیلترینگ با 150هزار تومان . راسته؟

بالا