امیر جان یه سر خودت برو به ادرس :
خیابان سمیه ، روبروی برج سپهر صادرات ، رسانه های دیجیتال و اون فرم تعهدنامه و کپی کارت ملی و اصلش رو ببر .
ببین چیکار برات می کنند .
این دوستمون که 50 تومن میگیره و راه و روشش رو هم میگه به نظرم خیلی خوبه و ارزشش رو داره .
اگه مطلب خلافی چیزی نداشته باشی که فکر کنم زود رفع فیلتر کنند .
انجمن من رو چون مطالبش خیلی زیاد بود ، بررسیش و رفع فیلترش طولانی شد (20 روز)
انجمن 3-4 میلیون پست داشت و حدود 350 هزار تا تاپیک که خیلی گیر دادن و هی مطلب پاک میکردیم .
حدود 50-100 هزارتا تاپیک پاک کردیم . حتی به وبلاگهای کاربران و آواتار و امضا و ... گیر دادن .
اما سیستم همکاری شما که کلش رو بذاری روی هم 1000 تا پیج هم نداره ، بررسیش وقتی نمیگیره و به نظرم کارتون رو زود راه بندازن .
آدرشون قبلا مطهری بود که ؟
ممنون اینجا رو هم یادداشت می کنم برم ببینم چی میشه . 1000 صفحه که نیست هیچی چهار پنج صفحه است کلش . حالا باز فروشگاه فیل شده بود یه دامین ساده عوض می کردیم و حل میشد . با اینکه صفحات و محصولاتش زیاده ولی دردسر و زحمات رفع فیلترش به مراتب کمتر از این سیستم ها بود.
حالا اصلا موندم چه ایرادی می خوان از این سیستم بگیرن ، خدا کنه به خیر بگذره. و ایراد یا گیر عجیب غریب ندن . از پیشنهاد اوان هم که گفته میتونه با هزینه راهنمایی و کمک کنه حتما استفاده می کنم.
کلا انگار هرچیزی ما توی گوگل باش تبلیغ کردیم اومدن فیلتر کردن!!! ده جا صحبت کرده بودم و هزینه داده بودم برای انجام تغییرات سیستم و تبلیغات گسترده و ... محصولات جدیدم کلی رسیده . ببین چجوری بی پدرا مارو الکی الکی زمین گیر کردن ؟ حالا سیستم های دیگه 1000 جا تبلیغ دادن و صد جور محصول غیرمجاز یا زناشویی دارن ، هیچیشون نشده !!!