• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

avan

Registered User
لایک‌ها
207
من یه جا تبلیغ دیدیه بودم : آموزش در آوردن سایت از فیلترینگ با 150هزار تومان . راسته؟

من یک سوم اینو میگیرم و راه و روشش رو میگم..... البته به تشخیص خودم.... قبلش هم واریز بعدش اوکی میکنم.... کپی کارت ملی و... هم میخوام.
3- تا 5 روز کاری.

Last edited:

street design

Registered User
لایک‌ها
555
دلالی زیاد شده ها:)))
ما هم پلیس فتا آشنا داریم :))
500 می گیرم همه کار می کنم:دی...

avan

Registered User
لایک‌ها
207
مگه کنکوره این همه مدرک میخوای

از کنکور هم بدتر.
شوخی کردم کارت ملی و اینا نمیخواد ;)

دلالی زیاد شده ها:)))
ما هم پلیس فتا آشنا داریم :))
500 می گیرم همه کار می کنم:دی...
من میگم یک سوم 150 تومن میگیرم........................................ یعنی 50 تومن....

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
امیر جان یه سر خودت برو به ادرس :
خیابان سمیه ، روبروی برج سپهر صادرات ، رسانه های دیجیتال و اون فرم تعهدنامه و کپی کارت ملی و اصلش رو ببر .
ببین چیکار برات می کنند .
این دوستمون که 50 تومن میگیره و راه و روشش رو هم میگه به نظرم خیلی خوبه و ارزشش رو داره .
اگه مطلب خلافی چیزی نداشته باشی که فکر کنم زود رفع فیلتر کنند .
انجمن من رو چون مطالبش خیلی زیاد بود ، بررسیش و رفع فیلترش طولانی شد (20 روز)
انجمن 3-4 میلیون پست داشت و حدود 350 هزار تا تاپیک که خیلی گیر دادن و هی مطلب پاک میکردیم .
حدود 50-100 هزارتا تاپیک پاک کردیم . حتی به وبلاگهای کاربران و آواتار و امضا و ... گیر دادن .
اما سیستم همکاری شما که کلش رو بذاری روی هم 1000 تا پیج هم نداره ، بررسیش وقتی نمیگیره و به نظرم کارتون رو زود راه بندازن .

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
من یک سوم اینو میگیرم و راه و روشش رو میگم..... البته به تشخیص خودم.... قبلش هم واریز بعدش اوکی میکنم.... کپی کارت ملی و... هم میخوام.
3- تا 5 روز کاری.

جدی اگه می تونی کمک کنی که از خدامم هست . یه پ.خ بده ببینم چیکار میشه کرد. شما هم که مثل خود ما از بچه های قدیمی پیتی هستی و میشه رو حرفتون حساب باز کرد. هزینه اش هم برام مهم نیست.

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
سلام امیر
تو ساماندهی ثبت بودی ؟
ایمیلی چیزی برات نیومد ؟؟؟؟؟

هیچی . هیچ خبری هیچ اخطاری هیچ تماسی . جالبه سیستم ادزسنتر که کلی محصولات بچه ها توش تبلیغ هست و خود فروشگاه سیستم هم فیلتر نشده که بگیم محصولی چیزی مشکل داشته .

مطابق تجربیات گذشته ام صددرصد میگم ریپورت و دشمنی یه بی پدرومادر فلان فلان شده *&^%$ بوده. اینا هم که فقط بلدن فیل کنن میگن اگه مشکلی نداشته باشه صاحبای سایت میان درش میارن . دیگه نمی دونن چقدر بدبختی و دردسر و هزینه و معطلی داریم . اونم همچنین سیستم هایی که دو سه هزار کاربر داره و یه وبلاگ یا سایت یه نفره و ساده نیست ...

خدا نگذره ازشون

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
امیر جان یه سر خودت برو به ادرس :
خیابان سمیه ، روبروی برج سپهر صادرات ، رسانه های دیجیتال و اون فرم تعهدنامه و کپی کارت ملی و اصلش رو ببر .
ببین چیکار برات می کنند .
این دوستمون که 50 تومن میگیره و راه و روشش رو هم میگه به نظرم خیلی خوبه و ارزشش رو داره .
اگه مطلب خلافی چیزی نداشته باشی که فکر کنم زود رفع فیلتر کنند .
انجمن من رو چون مطالبش خیلی زیاد بود ، بررسیش و رفع فیلترش طولانی شد (20 روز)
انجمن 3-4 میلیون پست داشت و حدود 350 هزار تا تاپیک که خیلی گیر دادن و هی مطلب پاک میکردیم .
حدود 50-100 هزارتا تاپیک پاک کردیم . حتی به وبلاگهای کاربران و آواتار و امضا و ... گیر دادن .
اما سیستم همکاری شما که کلش رو بذاری روی هم 1000 تا پیج هم نداره ، بررسیش وقتی نمیگیره و به نظرم کارتون رو زود راه بندازن .

آدرشون قبلا مطهری بود که ؟

ممنون اینجا رو هم یادداشت می کنم برم ببینم چی میشه . 1000 صفحه که نیست هیچی چهار پنج صفحه است کلش . حالا باز فروشگاه فیل شده بود یه دامین ساده عوض می کردیم و حل میشد . با اینکه صفحات و محصولاتش زیاده ولی دردسر و زحمات رفع فیلترش به مراتب کمتر از این سیستم ها بود.

حالا اصلا موندم چه ایرادی می خوان از این سیستم بگیرن ، خدا کنه به خیر بگذره. و ایراد یا گیر عجیب غریب ندن . از پیشنهاد اوان هم که گفته میتونه با هزینه راهنمایی و کمک کنه حتما استفاده می کنم.

کلا انگار هرچیزی ما توی گوگل باش تبلیغ کردیم اومدن فیلتر کردن!!! ده جا صحبت کرده بودم و هزینه داده بودم برای انجام تغییرات سیستم و تبلیغات گسترده و ... محصولات جدیدم کلی رسیده . ببین چجوری بی پدرا مارو الکی الکی زمین گیر کردن ؟ حالا سیستم های دیگه 1000 جا تبلیغ دادن و صد جور محصول غیرمجاز یا زناشویی دارن ، هیچیشون نشده !!!

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
دوستان الان سامانه بانکی ساتنا کارمزد داره یا نه؟
قبلا یه بحث هایی بود یکی میگفت داره یکی میگفت نداره
کسی اطلاع داره از ساتنا و پایا ؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
قانون جدید wht خراب شده
دلیل: آقای فخرایی اجازه فعالیت در این انجمن را ندارند.

یه بنده خدایی تاپیک تبلیغاتی برام زده بود، پاک کردن و این دلیلو زدن : ))

یعنی مشکل جوونای ما اینه؟ یعنی مشکل مملکت ما اینه که فلان جوون مدل موهاشو چجوری میزنــــه؟ یعنی راستی شما فکر میکنین مشکل جوونای ما مدل موهاشونه؟ چرا به جوونامون بی احترامی می کنین؟

یعنی مشکل wht وجود یوزر 1eng.ir ـه؟ : ))

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130
قانون جدید wht خراب شده

یعنی مشکل جوونای ما اینه؟ یعنی مشکل مملکت ما اینه که فلان جوون مدل موهاشو چجوری میزنــــه؟ یعنی راستی شما فکر میکنین مشکل جوونای ما مدل موهاشونه؟ چرا به جوونامون بی احترامی می کنین؟

مدل مو رو به شخصه بات موافقم جدای از بقیه
در طول روز 365 بار گیر میدن . از رییس تا مامور بهترین کاری که میشه کرد بی اعتنایی هست. که من چند بار امتحانیدم هم اونا رو ضایع کردم هم جیگرم حالید

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
قانون جدید wht خراب شده

با دیلار های شکور یه دونه wht واست بخرم ؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
یوزر پس شکورو داری؟ :دی
برنامه داریم :دی

بالا