Web-Master
Registered User
- نوشتهها
- 9,899
- لایکها
- 8,483
چیز پی ان ما گهطه 
حاج ممد تحویل بگیر :|
حاج ممد تحویل بگیر :|
شما از نرم افزار ضد تبلیغات استفاده میکنید . این در حالیست که خدمات این وب سایت رایگان بوده و کلیه هزینه های آن از طریق پذیرش و نمایش آگهی های تبلیغاتی تامین میگردد . لطفا نرم افزار ادز بلاک را غیر فعال کنید . با سپاس
باعث شرمساریه ، به زور باید تبلیغات رو ببینی :blink:
بعد از چند سال رفتم تو انجمن پی سی ورلد (به قول دوستان نی نی ورلد) دیدم اینو نوشته: :wacko:
مهمترین پلاگین همینهبچه های این داستان آکسمیت تو WP چیه؟
غیرفعال کنمش؟
بچه های این داستان آکسمیت تو WP چیه؟
غیرفعال کنمش؟
خب گوگل نمیگه یا تبلیغ رو ببین یا نمی تونی سرچ کنی!به نظرم حق داره.
مثلا شما میری تو گوگل یه تبلیغاتی به زور به شما نمایش داده میشه. شما ناراحت میشی ؟ می تونی حذفش کنی ؟
فقط فرقش اینجاست که تو سایت های پیشرفته کم کم تبلیغات به اندازه ای هدفمند شده که شما از اون تبلیغات استفاده میکنی ، ولی از این تبلیغات های سایت های فارسی ، خیلی نمیشه استفاده کرد و کم پیش میاد که راستای کاری کاربر باشه.
خب گوگل نمیگه یا تبلیغ رو ببین یا نمی تونی سرچ کنی!
اینجا باید غیرفعال کنی افزونه رو تا بتونی وارد بشی.....
به نظرم حق داره.
مثلا شما میری تو گوگل یه تبلیغاتی به زور به شما نمایش داده میشه. شما ناراحت میشی ؟ می تونی حذفش کنی ؟
فقط فرقش اینجاست که تو سایت های پیشرفته کم کم تبلیغات به اندازه ای هدفمند شده که شما از اون تبلیغات استفاده میکنی ، ولی از این تبلیغات های سایت های فارسی ، خیلی نمیشه استفاده کرد و کم پیش میاد که راستای کاری کاربر باشه.
مهمترین پلاگین همینه
یک افزونه ضد اسپم قوی هست
نه بزار باشه اسپم ها بعدا خیلی اذیتت میکنن
مرتبط:
akismet.ir![]()
خوب انگار سایتش پولی هست برای گرفت key درسته ؟
نه چند مدل دارهخوب انگار سایتش پولی هست برای گرفت key درسته ؟
نه چند مدل داره
من اوایلش یکی گرفتم برای هرسایتی که میسازم چه برای خودم چه برای دیگران از همون استفاده میکنم
پخ دادم کدشوخوب یه حرکتی هم برای من بزن
مرسی
سلام دوستان. خوب هستید؟!
راستش من چند وقتی هست که تصمیم دارم یه سایت بالا بیارم و اگر شد از طریقش کسب درآمد کنم، البته برای کسب درآمد خیلی عجله ندارم و نمیخوام ازین سایتای سرگرمی و فان بزنم
یه سایت برای ارایه یه سرویس و در کنارش هم فرومش باشه. یه چندتایی ایده هم دارم ولی از ایده تا عملی کردنش و به جواب رسیدنش کلی فاصله هست
از حدودای سال 84 وبلاگ نویسی میکردم و هنوز هم یک وبلاگ دارم که با وجود اینکه الان چند سال میشه پست جدید ندادم ولی توی سرچ گوگل اولین گزینه هست
ولی این رو هم بگم که جدا ازین قضیه وبلاگ تا حالا سایت نساختم. البته دانشجوی کارشناسی کامپیوتر هستم و تا حدود 2 ماه دیگه به صورت خوب html,css,php,javascript رو یاد میگیرم ولی خُب تجربه عملیاتی در این زمینه ندارم
چند تا سوال داشتم:
- با این اطلاعاتی که من در زمینه برنامه نویسی دارم و تا 2 ماه دیگه تقریباً کامل میشه مشکلی برای بالا آوردن سایت و ادارش پیدا نمیکنم؟
- چه قدر طول میکشه تا به یک درآمد ثابت برسم؟
- راههای کسب درآمد ازین طریق چیا هستن؟
- حدوداً چه قدر باید خرج کنم تا به سود دهی برسم؟
در کل شما چه توصیه ای دارید ...
ممنون میشم به این جوان جویای نام کمک کنید :lol:
یادگرفتن html,css,php,javascript ها ، یه مزیت بزرگه ، ولی دلیل نمیشه که ایده از اول کارش موفق باشه.- با این اطلاعاتی که من در زمینه برنامه نویسی دارم و تا 2 ماه دیگه تقریباً کامل میشه مشکلی برای بالا آوردن سایت و ادارش پیدا نمیکنم؟
کاملا بستگی به پشتکار و برنامه ریزی های شما داره- چه قدر طول میکشه تا به یک درآمد ثابت برسم؟
بازهم بستگی به ایده شما داره- راههای کسب درآمد ازین طریق چیا هستن؟
- حدوداً چه قدر باید خرج کنم تا به سود دهی برسم؟