• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
چیز پی ان ما گهطه :(
حاج ممد تحویل بگیر :|

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
باعث شرمساریه ، به زور باید تبلیغات رو ببینی :blink:
بعد از چند سال رفتم تو انجمن پی سی ورلد (به قول دوستان نی نی ورلد) دیدم اینو نوشته: :wacko:
شما از نرم افزار ضد تبلیغات استفاده میکنید . این در حالیست که خدمات این وب سایت رایگان بوده و کلیه هزینه های آن از طریق پذیرش و نمایش آگهی های تبلیغاتی تامین میگردد . لطفا نرم افزار ادز بلاک را غیر فعال کنید . با سپاس

ebi-narin

Registered User
لایک‌ها
2,791
اصلاً حافظه کسی که تیکت های هاست دی ال رو جواب میده رو من موندم !

چه حافظه ای داره :|

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
باعث شرمساریه ، به زور باید تبلیغات رو ببینی :blink:
بعد از چند سال رفتم تو انجمن پی سی ورلد (به قول دوستان نی نی ورلد) دیدم اینو نوشته: :wacko:

به نظرم حق داره.
مثلا شما میری تو گوگل یه تبلیغاتی به زور به شما نمایش داده میشه. شما ناراحت میشی ؟ می تونی حذفش کنی ؟
فقط فرقش اینجاست که تو سایت های پیشرفته کم کم تبلیغات به اندازه ای هدفمند شده که شما از اون تبلیغات استفاده میکنی ، ولی از این تبلیغات های سایت های فارسی ، خیلی نمیشه استفاده کرد و کم پیش میاد که راستای کاری کاربر باشه.

بچه های این داستان آکسمیت تو WP چیه؟
غیرفعال کنمش؟
مهمترین پلاگین همینه

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
به نظرم حق داره.
مثلا شما میری تو گوگل یه تبلیغاتی به زور به شما نمایش داده میشه. شما ناراحت میشی ؟ می تونی حذفش کنی ؟
فقط فرقش اینجاست که تو سایت های پیشرفته کم کم تبلیغات به اندازه ای هدفمند شده که شما از اون تبلیغات استفاده میکنی ، ولی از این تبلیغات های سایت های فارسی ، خیلی نمیشه استفاده کرد و کم پیش میاد که راستای کاری کاربر باشه.
خب گوگل نمیگه یا تبلیغ رو ببین یا نمی تونی سرچ کنی!
اینجا باید غیرفعال کنی افزونه رو تا بتونی وارد بشی.....

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
خب گوگل نمیگه یا تبلیغ رو ببین یا نمی تونی سرچ کنی!
اینجا باید غیرفعال کنی افزونه رو تا بتونی وارد بشی.....

ما می دونیم که اکثر ترافیکی که تو گوگل خرج میشن ، برای اولین ریزالت گوگل هست. خب وقتی 3-4 تای اول رو اختصاص بده به تبلیغاتش ، عملا بیشتر ترافیکش رو داره اختصاص میده به تبلیغات. یعنی یوزر ها اومدن تبلیغاتش رو سرچ کنن !

اصن یه مثال دیگه. الان یوتیوب داره اول یه ویدئو ، تبلیغاتی میذاره که شاید مرتبط هم نباشه ! ما مجبوری اول تبلیغات رو ببینیم بعد اون ویدئو مد نظر.

اشتباه پی سی ورلد اینه که باید تبلیغاتش رو بهینه کنه ، نه اینکه تعدادش رو زیاد تر کنه!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
خوب انگار سایتش پولی هست برای گرفت key درسته ؟
به نظرم حق داره.

مهمترین پلاگین همینه

یک افزونه ضد اسپم قوی هست
نه بزار باشه اسپم ها بعدا خیلی اذیتت میکنن

مرتبط:
akismet.ir :D

P E R S I A N

Registered User
لایک‌ها
343
خوب انگار سایتش پولی هست برای گرفت key درسته ؟
نه چند مدل داره
من اوایلش یکی گرفتم برای هرسایتی که میسازم چه برای خودم چه برای دیگران از همون استفاده میکنم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
دامین 98magazin [dot] com رو میفروشم کسی نمیخواد ؟

m_desimoos

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان. خوب هستید؟!

راستش من چند وقتی هست که تصمیم دارم یه سایت بالا بیارم و اگر شد از طریقش کسب درآمد کنم، البته برای کسب درآمد خیلی عجله ندارم و نمیخوام ازین سایتای سرگرمی و فان بزنم
یه سایت برای ارایه یه سرویس و در کنارش هم فرومش باشه. یه چندتایی ایده هم دارم ولی از ایده تا عملی کردنش و به جواب رسیدنش کلی فاصله هست :)
از حدودای سال 84 وبلاگ نویسی میکردم و هنوز هم یک وبلاگ دارم که با وجود اینکه الان چند سال میشه پست جدید ندادم ولی توی سرچ گوگل اولین گزینه هست
ولی این رو هم بگم که جدا ازین قضیه وبلاگ تا حالا سایت نساختم. البته دانشجوی کارشناسی کامپیوتر هستم و تا حدود 2 ماه دیگه به صورت خوب html,css,php,javascript رو یاد میگیرم ولی خُب تجربه عملیاتی در این زمینه ندارم

چند تا سوال داشتم:
- با این اطلاعاتی که من در زمینه برنامه نویسی دارم و تا 2 ماه دیگه تقریباً کامل میشه مشکلی برای بالا آوردن سایت و ادارش پیدا نمیکنم؟
- چه قدر طول میکشه تا به یک درآمد ثابت برسم؟
- راههای کسب درآمد ازین طریق چیا هستن؟
- حدوداً چه قدر باید خرج کنم تا به سود دهی برسم؟
در کل شما چه توصیه ای دارید ...

ممنون میشم به این جوان جویای نام کمک کنید :lol:

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
سلام دوستان. خوب هستید؟!

راستش من چند وقتی هست که تصمیم دارم یه سایت بالا بیارم و اگر شد از طریقش کسب درآمد کنم، البته برای کسب درآمد خیلی عجله ندارم و نمیخوام ازین سایتای سرگرمی و فان بزنم
یه سایت برای ارایه یه سرویس و در کنارش هم فرومش باشه. یه چندتایی ایده هم دارم ولی از ایده تا عملی کردنش و به جواب رسیدنش کلی فاصله هست :)
از حدودای سال 84 وبلاگ نویسی میکردم و هنوز هم یک وبلاگ دارم که با وجود اینکه الان چند سال میشه پست جدید ندادم ولی توی سرچ گوگل اولین گزینه هست
ولی این رو هم بگم که جدا ازین قضیه وبلاگ تا حالا سایت نساختم. البته دانشجوی کارشناسی کامپیوتر هستم و تا حدود 2 ماه دیگه به صورت خوب html,css,php,javascript رو یاد میگیرم ولی خُب تجربه عملیاتی در این زمینه ندارم

چند تا سوال داشتم:
- با این اطلاعاتی که من در زمینه برنامه نویسی دارم و تا 2 ماه دیگه تقریباً کامل میشه مشکلی برای بالا آوردن سایت و ادارش پیدا نمیکنم؟
در کل شما چه توصیه ای دارید ...

ممنون میشم به این جوان جویای نام کمک کنید :lol:

سلام

بستگی داره ایده شما چی باشه ...

اینکه به دنبال یادگیری زبان های برنامه نویسی هستید خیلی خوبه ولی تجربه خیلی نیاز هست تا اینکه مشکلات سر راهتون رو درست پشت سر بذارید.
اولین قدم اراده یادگیری و اراده مواجه شدن با مشکلات

دلیل اینکه انقدر از مشکلات حرف میزنم اینه که چون اگه شما یه سایت تفریحی میزدید ، فرآیند شکل گیریش مشخص بود و میشد مشکلات احتمالی رو در نظر گرفت ، ولی وقتی یه کار جدید میخواد شکل بگیره ، مشکلات جدید هم خواهد بود که هر چقدر هم شما باهوش باشید و اینا رو پیش بینی کنید ، بازهم براتون اتفاق خواهند افتاد.

یادگرفتن html,css,php,javascript ها ، یه مزیت بزرگه ، ولی دلیل نمیشه که ایده از اول کارش موفق باشه.

کاملا بستگی به پشتکار و برنامه ریزی های شما داره

بازهم بستگی به ایده شما داره

m_desimoos

Registered User
لایک‌ها
6
مرسی دوستان!

پس این طوری که از حرفهای شما برداشت کردم از نظر برنامه نویسیش که مشکلی ندارم،
باید با برداشتن قدمهای اول تجربم رو زیاد کنم.

این رو هم بگم که ایدم فعلاً فقط برای زیاد شدن بازدیدها، افزایش کاربرها و در نهایت موندگار شدن اونها توی سایته
کلاً میخوام یه سایت توی مایه های همین پرشین تولز بزنم! یعنی دومین اصلی فروش یه سرویس باشه(که برای پرشین تولز خدمات وب هست) و در کنارش یک فروم

حالا در قدم اول چه کنم؟! (طراحی قالب،خرید دومین و هاست،کار کردن روی محتوا یا ...)

در ضمن به نظر شما این کار آینده ای داره؟ یعنی ارزش وقتهایی که روش میزاریم رو داره؟
میدونم بستگی به پشتکار و این حرفا داره، ولی خُب الان یه عالمه آدم هستن که میخوان از همین طریق کسب درآمد کنن; من که تجربه ای ندارم، ولی شما که دستتون توی کاره به نظرتون بازارش اشباع نشده یه جورایی؟!

بالا