• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
به فرد خیر و آشنا به vb داریم؟
باید یه سری تغییرات تو فروومم بدم نیاز به کمک دارم.

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362

مجانی؟والا مجانی نفسم نمیذارن بکشی چه برسه کاریم واستون انجام بدن نمیدونم شاید برای شما پیداشه کسی انجام بده ولی ما که دنبال همچین فردی می گشتیم پیدانکردیم . حیف بلد نیستم وگرنه کمکتون میکردم

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
اصل مطلب رو یادم رفته بود بهت بگم :happy:

این سایت هست :
uploaded.net

که فکر کنم برای هر 1000 دانلود ، 40 یورو میداد !
برای کشور ایران هیچ قیمتی نیست.
درضمن 40 یورو هم برای آی پی انگلیس و آمریکا بود برای بقیه کشور ها 10 یورو هست

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
دقیقا چه کارایی میخواین بکنین شاید بشه کمک کرد که خودتون انجام بدین

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
بروبکس وبمستر احساس می کنم جو فروم وبمسترهای پی تی خیلی خوب نیست و جو صمیمی ای نداره کسی پایه نیس یه جایی مثل بروکی.نت درست کنیم که وبمسترهای خاصی با دعوتنامه بتونن عضوش بشن و گوگل هم ایندکسش نکنه.؟هر وبمستری بیاد حرف دلشو بزنه هیشکی از هیشکی نترسه مثل اینجا نباشه که هیشکی از ترس ریپورت دادن و فیلترشدن جرات نمیکنه اسم سایتشو بگه.من احساس می کنم اگه یکی از مابتونیم یه همچین سایتی رو بوجودبیاریم و بتونیم افرادوبمسترآشنا و مورداعتماد رو بهش دعوت کنیم ممکنه خیلی از مشکلات امروزوبمسترهای ماحل بشه و بتونیم با کمک هم وب فارسی رو به پیشرفت برسونیم . اینجوری هم برای اینترنت ایران بهتره و هم برای خود وبمستراوخوشحال میشم اگه نظرتونو بدونم . واقعا بنظرتون اینطوری بهتر نیست؟دیگه آ دم ازاینجا حالش بد میشه تا یکی یه تاپیکی میزنه که باب میل بعضیا نیست سریع حذف میشه.تقصیرمدیراهم نیست شاید بعضی ازصحبتای ماوبمستراباعث فیلترشدن اینجا بشه . بخش وبمسترها هم که به حال خودش رها شده نه مدیری داره نه کاربر فعالی معلوم نیست اصن دسته کیه

مهرداد خان

Registered User
لایک‌ها
2,396
مجانی؟والا مجانی نفسم نمیذارن بکشی چه برسه کاریم واستون انجام بدن نمیدونم شاید برای شما پیداشه کسی انجام بده ولی ما که دنبال همچین فردی می گشتیم پیدانکردیم . حیف بلد نیستم وگرنه کمکتون میکردم

مشکلت چی بوده :دی
بروبکس وبمستر احساس می کنم جو فروم وبمسترهای پی تی خیلی خوب نیست و جو صمیمی ای نداره کسی پایه نیس یه جایی مثل بروکی.نت درست کنیم که وبمسترهای خاصی با دعوتنامه بتونن عضوش بشن و گوگل هم ایندکسش نکنه.؟هر وبمستری بیاد حرف دلشو بزنه هیشکی از هیشکی نترسه مثل اینجا نباشه که هیشکی از ترس ریپورت دادن و فیلترشدن جرات نمیکنه اسم سایتشو بگه.من احساس می کنم اگه یکی از مابتونیم یه همچین سایتی رو بوجودبیاریم و بتونیم افرادوبمسترآشنا و مورداعتماد رو بهش دعوت کنیم ممکنه خیلی از مشکلات امروزوبمسترهای ماحل بشه و بتونیم با کمک هم وب فارسی رو به پیشرفت برسونیم . اینجوری هم برای اینترنت ایران بهتره و هم برای خود وبمستراوخوشحال میشم اگه نظرتونو بدونم . واقعا بنظرتون اینطوری بهتر نیست؟دیگه آ دم ازاینجا حالش بد میشه تا یکی یه تاپیکی میزنه که باب میل بعضیا نیست سریع حذف میشه.تقصیرمدیراهم نیست شاید بعضی ازصحبتای ماوبمستراباعث فیلترشدن اینجا بشه . بخش وبمسترها هم که به حال خودش رها شده نه مدیری داره نه کاربر فعالی معلوم نیست اصن دسته کیه
ویزای بروکی هم روش میدن :))

haghft

Registered User
لایک‌ها
328

من امیر جون رو تایید می کنم
من اصلا ایشون رو نمیشناختم اما همین که بهش پ.خ دادم و باهاش چت کردم فهمیدم چه آدم با صفایی
منم تو سایتم براش یه نام کاربری زدم که اختیارات همه یک مدیر رو داشت
چرا بقیه بسازن .
مگه ما چمونه که منتظری حتما یکی بیاد بسازه؟!
می خوای 2 تایی طرحش رو بریزیم؟
لازمم نیست زود جواب بده دیر اما پایدار

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
من امیر جون رو تایید می کنم
من اصلا ایشون رو نمیشناختم اما همین که بهش پ.خ دادم و باهاش چت کردم فهمیدم چه آدم با صفایی
منم تو سایتم براش یه نام کاربری زدم که اختیارات همه یک مدیر رو داشت
چرا بقیه بسازن .
مگه ما چمونه که منتظری حتما یکی بیاد بسازه؟!
می خوای 2 تایی طرحش رو بریزیم؟
لازمم نیست زود جواب بده دیر اما پایدار
من کوچیک شمام. آره اگه بتونیم کساییو برای اینکار پیداکنیم خیلی خوب میشه . صبرکنیم بقیه بچه هامثل امین و محمد وبهزادو... بیان نظر بدن ببینیم موافقن یانه اگه نظرامثبت بود چراکه نه ؟حتما انجام میدیم

haghft

Registered User
لایک‌ها
328

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
به نظر من ایده خوبی هست ولی یه مشکل هست ! شما این کار رو برای این می کنید که ریپورت داده نشه و فیلنر نشه
خب اون ریپورترهای عزیز که میخواهید از دست اشون برید هم ممکن هست بیان اونجا و دوباره به کارشون ادامه بدن اون وقت چی ؟

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
به نظر من ایده خوبی هست ولی یه مشکل هست ! شما این کار رو برای این می کنید که ریپورت داده نشه و فیلنر نشه
خب اون ریپورترهای عزیز که میخواهید از دست اشون برید هم ممکن هست بیان اونجا و دوباره به کارشون ادامه بدن اون وقت چی ؟

اصلا صرفا انجام این کار برای فرارازریپورترها نیست بعد اگه شما سایت بروکی رو دیده باشین متوجه منظور بنده میشید

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274

WinDesign

Registered User
لایک‌ها
176

تشخیص ریپورتر از لا ریپورتر ضایس دیگه:D
وقتی مشخص شدن، دیگه دعوتنامه براشون ارسال نمیشه.

یه هیئت مدیره تشکیل میدیم و اگر کاربر توسط همه اعضای هیئت تأیید شد، بعد دعوتنامه براش ارسال میشه.
یا 1000 تا الگوریتم دیگه میشه پیدا کرد که ریپورتر هارو غربال کنیم..

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
تشخیص ریپورتر از لا ریپورتر ضایس دیگه:D
وقتی مشخص شدن، دیگه دعوتنامه براشون ارسال نمیشه.

یه هیئت مدیره تشکیل میدیم و اگر کاربر توسط همه اعضای هیئت تأیید شد، بعد دعوتنامه براش ارسال میشه.
یا 1000 تا الگوریتم دیگه میشه پیدا کرد که ریپورتر هارو غربال کنیم..

تایید ولی هیئت مدیره رو خوب اومدی :D

WinDesign

Registered User
لایک‌ها
176
تایید ولی هیئت مدیره رو خوب اومدی :D

:p

راستی واسه فیلتر نشدن هم تو ساماندهی ثبت میکنیم دیگه :lol:

پ.ن: وقتی سایت رو ببندی و نتونن محتوا رو ببینن، چیرو میخوان فیلتر کنن؟ مثلاً یکی عکس بگیره بفرسته؟ بازم فک نکنم کاری داشته باشن .... :eek:

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
:p

راستی واسه فیلتر نشدن هم تو ساماندهی ثبت میکنیم دیگه :lol:

پ.ن: وقتی سایت رو ببندی و نتونن محتوا رو ببینن، چیرو میخوان فیلتر کنن؟ مثلاً یکی عکس بگیره بفرسته؟ بازم فک نکنم کاری داشته باشن .... :eek:

نه دیگه متوجه نمیشن

بالا