به فرد خیر و آشنا به vb داریم؟
باید یه سری تغییرات تو فروومم بدم نیاز به کمک دارم.
برای کشور ایران هیچ قیمتی نیست.اصل مطلب رو یادم رفته بود بهت بگم :happy:
این سایت هست :
uploaded.net
که فکر کنم برای هر 1000 دانلود ، 40 یورو میداد !
دقیقا چه کارایی میخواین بکنین شاید بشه کمک کرد که خودتون انجام بدینبه فرد خیر و آشنا به vb داریم؟
باید یه سری تغییرات تو فروومم بدم نیاز به کمک دارم.
مجانی؟والا مجانی نفسم نمیذارن بکشی چه برسه کاریم واستون انجام بدن نمیدونم شاید برای شما پیداشه کسی انجام بده ولی ما که دنبال همچین فردی می گشتیم پیدانکردیم . حیف بلد نیستم وگرنه کمکتون میکردم
ویزای بروکی هم روش میدنبروبکس وبمستر احساس می کنم جو فروم وبمسترهای پی تی خیلی خوب نیست و جو صمیمی ای نداره کسی پایه نیس یه جایی مثل بروکی.نت درست کنیم که وبمسترهای خاصی با دعوتنامه بتونن عضوش بشن و گوگل هم ایندکسش نکنه.؟هر وبمستری بیاد حرف دلشو بزنه هیشکی از هیشکی نترسه مثل اینجا نباشه که هیشکی از ترس ریپورت دادن و فیلترشدن جرات نمیکنه اسم سایتشو بگه.من احساس می کنم اگه یکی از مابتونیم یه همچین سایتی رو بوجودبیاریم و بتونیم افرادوبمسترآشنا و مورداعتماد رو بهش دعوت کنیم ممکنه خیلی از مشکلات امروزوبمسترهای ماحل بشه و بتونیم با کمک هم وب فارسی رو به پیشرفت برسونیم . اینجوری هم برای اینترنت ایران بهتره و هم برای خود وبمستراوخوشحال میشم اگه نظرتونو بدونم . واقعا بنظرتون اینطوری بهتر نیست؟دیگه آ دم ازاینجا حالش بد میشه تا یکی یه تاپیکی میزنه که باب میل بعضیا نیست سریع حذف میشه.تقصیرمدیراهم نیست شاید بعضی ازصحبتای ماوبمستراباعث فیلترشدن اینجا بشه . بخش وبمسترها هم که به حال خودش رها شده نه مدیری داره نه کاربر فعالی معلوم نیست اصن دسته کیه
بروبکس وبمستر احساس می کنم جو فروم وبمسترهای پی تی خیلی خوب نیست و جو صمیمی ای نداره کسی پایه نیس یه جایی مثل بروکی.نت درست کنیم که وبمسترهای خاصی با دعوتنامه بتونن عضوش بشن و گوگل هم ایندکسش نکنه.؟هر وبمستری بیاد حرف دلشو بزنه هیشکی از هیشکی نترسه مثل اینجا نباشه که هیشکی از ترس ریپورت دادن و فیلترشدن جرات نمیکنه اسم سایتشو بگه.من احساس می کنم اگه یکی از مابتونیم یه همچین سایتی رو بوجودبیاریم و بتونیم افرادوبمسترآشنا و مورداعتماد رو بهش دعوت کنیم ممکنه خیلی از مشکلات امروزوبمسترهای ماحل بشه و بتونیم با کمک هم وب فارسی رو به پیشرفت برسونیم . اینجوری هم برای اینترنت ایران بهتره و هم برای خود وبمستراوخوشحال میشم اگه نظرتونو بدونم . واقعا بنظرتون اینطوری بهتر نیست؟دیگه آ دم ازاینجا حالش بد میشه تا یکی یه تاپیکی میزنه که باب میل بعضیا نیست سریع حذف میشه.تقصیرمدیراهم نیست شاید بعضی ازصحبتای ماوبمستراباعث فیلترشدن اینجا بشه . بخش وبمسترها هم که به حال خودش رها شده نه مدیری داره نه کاربر فعالی معلوم نیست اصن دسته کیه
من کوچیک شمام. آره اگه بتونیم کساییو برای اینکار پیداکنیم خیلی خوب میشه . صبرکنیم بقیه بچه هامثل امین و محمد وبهزادو... بیان نظر بدن ببینیم موافقن یانه اگه نظرامثبت بود چراکه نه ؟حتما انجام میدیممن امیر جون رو تایید می کنم
من اصلا ایشون رو نمیشناختم اما همین که بهش پ.خ دادم و باهاش چت کردم فهمیدم چه آدم با صفایی
منم تو سایتم براش یه نام کاربری زدم که اختیارات همه یک مدیر رو داشت
چرا بقیه بسازن .
مگه ما چمونه که منتظری حتما یکی بیاد بسازه؟!
می خوای 2 تایی طرحش رو بریزیم؟
لازمم نیست زود جواب بده دیر اما پایدار
ایده ی عالی ای هست. موافقم...
اسمشم بذاریم نروکی :دی
به نظر من ایده خوبی هست ولی یه مشکل هست ! شما این کار رو برای این می کنید که ریپورت داده نشه و فیلنر نشه
خب اون ریپورترهای عزیز که میخواهید از دست اشون برید هم ممکن هست بیان اونجا و دوباره به کارشون ادامه بدن اون وقت چی ؟
اوکی !اصلا صرفا انجام این کار برای فرارازریپورترها نیست بعد اگه شما سایت بروکی رو دیده باشین متوجه منظور بنده میشید
اوکی !
اون سایت رو ندیدم،آدرس ؟
به نظر من ایده خوبی هست ولی یه مشکل هست ! شما این کار رو برای این می کنید که ریپورت داده نشه و فیلنر نشه
خب اون ریپورترهای عزیز که میخواهید از دست اشون برید هم ممکن هست بیان اونجا و دوباره به کارشون ادامه بدن اون وقت چی ؟
تشخیص ریپورتر از لا ریپورتر ضایس دیگه
وقتی مشخص شدن، دیگه دعوتنامه براشون ارسال نمیشه.
یه هیئت مدیره تشکیل میدیم و اگر کاربر توسط همه اعضای هیئت تأیید شد، بعد دعوتنامه براش ارسال میشه.
یا 1000 تا الگوریتم دیگه میشه پیدا کرد که ریپورتر هارو غربال کنیم..
تایید ولی هیئت مدیره رو خوب اومدی![]()
راستی واسه فیلتر نشدن هم تو ساماندهی ثبت میکنیم دیگه :lol:
پ.ن: وقتی سایت رو ببندی و نتونن محتوا رو ببینن، چیرو میخوان فیلتر کنن؟ مثلاً یکی عکس بگیره بفرسته؟ بازم فک نکنم کاری داشته باشن ....![]()