Mon_hareF
Registered User
از وبمسترا کی دیروز رای داده؟
خودش بیاد اعتراف کنه :دی
فوتر میهن سئو رو هم خودم برات میزنم روش :دی
پورسانت نمی دمااا :دی
بیا یاهو یه مشورت بگیرم ..
قالب سایت توپترین رو کسی نداره ؟![]()
من دارم . خوشبختانه کسی بجز خودم این قالبو نداره :دی اون که لو رفته قالب رحیمه :lol:
پورسانتتو قبلا دادی : )))
باشه الان میام،بابا میام یاهوو منو سرویس میکنن چند نفر،فراری ام از یاهوو : ))) الان میام :دی
من خدایی رای دادم،از لج این سبزک ها هم شده میرم رای میدم،اصلا من برای رای دادن آمده ام نی برای رای ندادن!
پ.ن : جدی من رای دادمااا،سرنوشت کشورم موهمه برام :دی
سعید زیاد توجه نکن به حرف امیر:دی
وقتی من و پویا اون قالب رو داشتیم،امیر تازه آدانا رو فروخته بود با میهن سئو آشنا شده بود :دی
توپترينها دات كام ، تا 24 ساعت رفع فيلتر خواهد شد
خوشحال شدم خداییش ...
کی پورسانت دادم که خبر ندارم :دی
تو غلط کردی رفتی رای دادی ، پورسانتمو پس بده :دی
مگه تو هم داری اون قالبو؟
ولی جدا رفتن طرف این شرکتای سئو واقعا همش ضرره ، اونا فقط سرکیسه می کنن !
همین آدانا ، فک نمیکنم بعد از سئو امارش فرقی کرده باشه ...
واسم بفرستش ! این شماره ی منه من زیاد آنلاین نمیشم 09136478976من دارم . خوشبختانه کسی بجز خودم این قالبو نداره :دی اون که لو رفته قالب رحیمه :lol:
تو اگه یه قالب درست حسابی داشتی اون قالب ت... زیبا پیکس رو عوض میکردی :دیسعید زیاد توجه نکن به حرف امیر:دی
وقتی من و پویا اون قالب رو داشتیم،امیر تازه آدانا رو فروخته بود با میهن سئو آشنا شده بود :دی
بچه ها یه بار قبلا اینجا سوالم رو گفتم اما کسی جواب نداد الان باز تکرار میکنم لطفا کمکم کنید.
من تو فکر زدن یک فروشگاه اینترنتی هستم به زبان انگلیسی که توش از فرش و صنایع دستی شهرم تا ادویه و زعفرون و اینا بفروشم به اجنبی ها
حالا سوال من.شما فکر میکنید کارش میگیره؟ ارزش داره روش وقت بذارم و خرج کنم؟ کسی طالب اینجور چیزا هست؟ اصلا کسی تجربه این موارد رو داشته؟ بعد سوال بعدی کسی که از یک کشور دیگه بخواد بخره پول رو باید به حساب پیپال یا آلرت پی بریزه اونوقت چجوری به من اعتماد کنه که پولشو نخورم؟ سیستمی چیزی هس؟
بیخیال / .
اینجا کسی دامین .im با پنل شخصی ثبت میکنه؟
من قبلا میکردم،ولی ترک کردم :دی