Mon_hareF
Registered User
ماشا... سعید ترکوندیا:wacko: ته ادب بود :دی
رئیس شر و ادب فارسی باید بشی تو :دی
بایستی بشه رییس ک* شعر و ادب فارسی !
بایستی بشه رییس ک* شعر و ادب فارسی !
آره خرن دیگه نمیزارن آدم پیشرفت کنه !
آهان!نه عزیزم رایگان اینکارو جایی انجام نمیده یعنی همچین سرویسی رو بین هاستینگ های ایرانی تا به حال من ندیدم.
مانیتورینگ یک سایت به این صورت هست که سایت شما در 24 ساعت طی بازه زمانی خاص یا تعریف شده توسط آی پی های کشور های مختلف چک میشه و سرعت لود سایتتون در اون مناطق و آپ بودن یا داون بودن شما در اون مناطق رو. نمونه بارز این کار یک سایت خارجی معروف هست به اسم host-tracker.com
که یک کار جالبی که برتینا انجام میده اینه که هر مشکلی برای سایت یا سرور پیش بیاد از طریق اس ام اس و ایمیل اطلاع رسانی می کنه. که به نظر من بیشتر مناسب برای کسایی هست که سرور دارن.
:|لایت رو خز نکنید لطفا :دی ! مخصوصا جواد نصب کرد دیگه خز حساب میشه .![]()
مرتیکه جلف (امیر)چند ماهه مث بختک افتادم تو زندگیت از هر طرف دارم بت تجاوز
میکنم یه قالب برام پیدا کنی :| چی شد آخرش ؟ با اون سلیقه ریکیت![]()
اصفهانی عوضی قالب ایمیجه چی شد آخرش![]()
![]()
ادب رو حال کردین ؟
آره خرن دیگه نمیزارن آدم پیشرفت کنه !
آهان!
ممنون باسه توضیحات،ولی کاره زیاد ضروری ای نیست فکر کنم از بین بچه های اینجا 1% فقط تمایل به انجام اینکار باشن! اونم نه سایت خودشون،سایت مثلا ماله یه شرکتی چیزی باشه! پیشنهاد میکنم اگه میخوایید بازاریابی کنید برید به شرکت های خصوصی یا دولتی که نیاز دارن یکی همیشه سایتشون رو پشتیبانی کنه ایمیل بزنید!
پ.ن : سعید حیف اون عنوان کاربر فعال ای که دادن به تو،بعد اونوقت آدمهای با سوادی مثله ایکس،ایگرِگ و زِد میبینن پست هاشون تو این بخش بیشتر اسپم محسوب میشه بذارن برن!
آهان!
ممنون باسه توضیحات،ولی کاره زیاد ضروری ای نیست فکر کنم از بین بچه های اینجا 1% فقط تمایل به انجام اینکار باشن! اونم نه سایت خودشون،سایت مثلا ماله یه شرکتی چیزی باشه! پیشنهاد میکنم اگه میخوایید بازاریابی کنید برید به شرکت های خصوصی یا دولتی که نیاز دارن یکی همیشه سایتشون رو پشتیبانی کنه ایمیل بزنید!
من دقیقا اینارو از قصد دادم ! چون هیچکس نمیخواد به این بخش برسه , من خودم شخصا خیلی واسه این بخش زحمت کشیدم , خود حمید میدونه ولی الان به امان خدا وله !
کوچکترین مشکلی که باشه من ریپورت میدم که مدیرا مشکل رو حل کنن ولی یه تاپیک که مثلا مال این بخش نیست بعد 24 ساعت تازه پیگیری میکنن !
بعد واسه گفتگوی آزاد 30 تا مدیر میزارن :|
آپدیت : اگه حمید به این بخش نمیومد الان این بخش یه بخش مرده حساب میشد !
بووو خیلی سرده!
پویا یاهووم آن نیمیشهمیخواستم بگم این پوسته ی لایت برایت خوفه،منم شاید اونو بذارم الان دیدم خیلی خوشم اومد :دی اگه حوصله ی ادیتش بیاد اون رو میذارم!
مونیتورینگ دیگه چی چیه؟! خو اینکارو هرجا هاست بخری برات انجام میدن دیگه!
بچه ها من امروز نبودم از صبح
خبر جدیدی نیست
دعوایی چیزی ؟ :دی
خواهش میشه. آره صد در صد بیشتر به درد مدیر سرور ها میخوره. والا من مدیر برتینا نیستم که
پیشنهادت کاملآ معقولانه هست جواد ولی خوب باید به خودشون بگی من مدیر بازاریابیشون نیستم :دی
تو باز نظرسنجی گذاشتی![]()
مانیتورینگ سرور خوبه
دان شد اس ام اس میاد میای میبینی دان شده هیچ کاری هم نمیتونی بکنی میشینی حرص میخوری :دی
مرسی نظر
فدات بشم :* با من دوست میشی؟ :دی
آخه یه جوری گفتی اس ام اس و اینا گفتم شاید باهمدیگه دارین کار میکنین،در کل کارهای نظارتی تو ایران درآمدی نداره،و اتفاقا این نظارت خیلی هم تخصص میخواداااا،الان خوده این کار رو من بلد نیستم!
به نظر شما الان اشتباه کردم؟با عرض سلام و خسته نباشید،
دوست عزیز بخاطر تبادل لینک و همکاری که این چد وقت با میهن کمپ داشتید از شما تشکر میکنم اما به دلیل زیاد شدن لینک های خروجی سایت مجبور به حذف لینک شما شدم،
لطفا شما هم لینک میهن کمپ را حذف کنید.
ممنون از همکاری شما.
موفق باشید
sebulba.privatedns.com.mihancamp.com
این هزینه مشاوره من رو کی میده ؟
بعضیا یک میلیون میگیرن مشاوره میدن - اصلا منظورم دستمالترین ها نیست ها
اون وقت من رایگان مشاوره بدم ؟!
دوستان یه سوال شرعی داشتم،
چون لینک های خروجی سایتم زیاد بود و همه شاکی بودن و از بس بهم گفتند تبادل لینک نکن، منم تقیبا همه لینک هارو حذف کردم و چند تا 4 و 5 جا گذاشتم، و به همه کسایی هم که لینکشون رو حذف کردم پیغام زیر رو فرستادم:
به نظر شما الان اشتباه کردم؟![]()
هزینه اش و عوارض اش قبلآ پرداخت شده :دی
کاملآ تایید میشه اصلآ منظورت اون نبود