• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
نه عزیزم رایگان اینکارو جایی انجام نمیده یعنی همچین سرویسی رو بین هاستینگ های ایرانی تا به حال من ندیدم.
مانیتورینگ یک سایت به این صورت هست که سایت شما در 24 ساعت طی بازه زمانی خاص یا تعریف شده توسط آی پی های کشور های مختلف چک میشه و سرعت لود سایتتون در اون مناطق و آپ بودن یا داون بودن شما در اون مناطق رو. نمونه بارز این کار یک سایت خارجی معروف هست به اسم host-tracker.com
که یک کار جالبی که برتینا انجام میده اینه که هر مشکلی برای سایت یا سرور پیش بیاد از طریق اس ام اس و ایمیل اطلاع رسانی می کنه. که به نظر من بیشتر مناسب برای کسایی هست که سرور دارن.
آهان!
ممنون باسه توضیحات،ولی کاره زیاد ضروری ای نیست فکر کنم از بین بچه های اینجا 1% فقط تمایل به انجام اینکار باشن! اونم نه سایت خودشون،سایت مثلا ماله یه شرکتی چیزی باشه! پیشنهاد میکنم اگه میخوایید بازاریابی کنید برید به شرکت های خصوصی یا دولتی که نیاز دارن یکی همیشه سایتشون رو پشتیبانی کنه ایمیل بزنید!
لایت رو خز نکنید لطفا :دی ! مخصوصا جواد نصب کرد دیگه خز حساب میشه .
4267.gif

مرتیکه جلف (امیر)
4216.gif
چند ماهه مث بختک افتادم تو زندگیت از هر طرف دارم بت تجاوز
10036.gif
میکنم یه قالب برام پیدا کنی :| چی شد آخرش ؟ با اون سلیقه ریکیت

اصفهانی عوضی قالب ایمیجه چی شد آخرش :(
10036.gif

ادب رو حال کردین ؟
:|
آره خرن دیگه نمیزارن آدم پیشرفت کنه !

:|

//

پ.ن : سعید حیف اون عنوان کاربر فعال ای که دادن به تو،بعد اونوقت آدمهای با سوادی مثله ایکس،ایگرِگ و زِد میبینن پست هاشون تو این بخش بیشتر اسپم محسوب میشه بذارن برن!

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
آهان!
ممنون باسه توضیحات،ولی کاره زیاد ضروری ای نیست فکر کنم از بین بچه های اینجا 1% فقط تمایل به انجام اینکار باشن! اونم نه سایت خودشون،سایت مثلا ماله یه شرکتی چیزی باشه! پیشنهاد میکنم اگه میخوایید بازاریابی کنید برید به شرکت های خصوصی یا دولتی که نیاز دارن یکی همیشه سایتشون رو پشتیبانی کنه ایمیل بزنید!

پ.ن : سعید حیف اون عنوان کاربر فعال ای که دادن به تو،بعد اونوقت آدمهای با سوادی مثله ایکس،ایگرِگ و زِد میبینن پست هاشون تو این بخش بیشتر اسپم محسوب میشه بذارن برن!

من دقیقا اینارو از قصد دادم ! چون هیچکس نمیخواد به این بخش برسه , من خودم شخصا خیلی واسه این بخش زحمت کشیدم , خود حمید میدونه ولی الان به امان خدا وله !

کوچکترین مشکلی که باشه من ریپورت میدم که مدیرا مشکل رو حل کنن ولی یه تاپیک که مثلا مال این بخش نیست بعد 24 ساعت تازه پیگیری میکنن !

بعد واسه گفتگوی آزاد 30 تا مدیر میزارن :|

آپدیت : اگه حمید به این بخش نمیومد الان این بخش یه بخش مرده حساب میشد ! متاسفانه امین اصلا فعال نیست و حتی پست های اینجا رو هم نمیخونه !

یه چند مدته کلا جاهای دیگه فعالیت میکنم , چون هم بار علمیشون بیشتره هم اینکه به یوزر احترام میزارن و به پیشنهاداتش پاسخ میدن

Ehsan--M

Registered User
لایک‌ها
34
آهان!

خواهش میشه. آره صد در صد بیشتر به درد مدیر سرور ها میخوره. والا من مدیر برتینا نیستم که:D
پیشنهادت کاملآ معقولانه هست جواد ولی خوب باید به خودشون بگی من مدیر بازاریابیشون نیستم :دی

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
من دقیقا اینارو از قصد دادم ! چون هیچکس نمیخواد به این بخش برسه , من خودم شخصا خیلی واسه این بخش زحمت کشیدم , خود حمید میدونه ولی الان به امان خدا وله !

کوچکترین مشکلی که باشه من ریپورت میدم که مدیرا مشکل رو حل کنن ولی یه تاپیک که مثلا مال این بخش نیست بعد 24 ساعت تازه پیگیری میکنن !

بعد واسه گفتگوی آزاد 30 تا مدیر میزارن :|

آپدیت : اگه حمید به این بخش نمیومد الان این بخش یه بخش مرده حساب میشد !

جواب قسمت بولد : یه تاپیک برای همکاری در فروش زدی، همین :)

در مورد نرسیدن به این بخش هم باهات موافقم،حداقل 3 تا همکار نیاز داره اینجا!

ریپورت رو من هم میدم،بشین 4 تا مقاله بنویس بذار اینجا،میدونم تجربه ی خیلی چیزا رو داری! نگهش داری 4 سال دیگه هممون از نت میریم باید اون اطلاعات رو به گور ببری!

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
بچه ها من امروز نبودم از صبح :D
خبر جدیدی نیست
دعوایی چیزی ؟ :دی

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
بووو خیلی سرده!
پویا یاهووم آن نیمیشه :( میخواستم بگم این پوسته ی لایت برایت خوفه،منم شاید اونو بذارم الان دیدم خیلی خوشم اومد :دی اگه حوصله ی ادیتش بیاد اون رو میذارم!

مونیتورینگ دیگه چی چیه؟! خو اینکارو هرجا هاست بخری برات انجام میدن دیگه!

از تو بعید بود جواد :(
جدا نیاز به توضیح داره ؟

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
خواهش میشه. آره صد در صد بیشتر به درد مدیر سرور ها میخوره. والا من مدیر برتینا نیستم که:D
پیشنهادت کاملآ معقولانه هست جواد ولی خوب باید به خودشون بگی من مدیر بازاریابیشون نیستم :دی

فدات بشم :* با من دوست میشی؟ :دی

آخه یه جوری گفتی اس ام اس و اینا گفتم شاید باهمدیگه دارین کار میکنین،در کل کارهای نظارتی تو ایران درآمدی نداره،و اتفاقا این نظارت خیلی هم تخصص میخواداااا،الان خوده این کار رو من بلد نیستم!

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
با توجه به مشکلات به وجود اومده و تیکه اندازی یه عده که خودشون سرتا پا ایرادن ترجیح میدم از این به بعد تو این انجمن فعالیت نکنم .

فعالیت تو انجمنی با این جو فکری جز ضرر و زیان دست آوردی نداره .

شرمنده اگه به کسی توهینی شد یا باعث ناراحتیش شدم .

یوزر من تو پی تی همین ikiosan هست و هرکس با یوزر دیگه از قول من چیزی گفت بدونید من نیستم

با تشکر . bye for ever :wub:

Ehsan--M

Registered User
لایک‌ها
34
فدات بشم :* با من دوست میشی؟ :دی

آخه یه جوری گفتی اس ام اس و اینا گفتم شاید باهمدیگه دارین کار میکنین،در کل کارهای نظارتی تو ایران درآمدی نداره،و اتفاقا این نظارت خیلی هم تخصص میخواداااا،الان خوده این کار رو من بلد نیستم!

آره حتمآ:D بیا دوست بشیم :دی

خوب خدمتی که داره ارائه میده رو گفتم حالا اسم اس ام اس میاد باید حتمآ شماره طرف و داشته باشم و رفیقشم :D

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
دوستان یه سوال شرعی داشتم،
چون لینک های خروجی سایتم زیاد بود و همه شاکی بودن و از بس بهم گفتند تبادل لینک نکن، منم تقیبا همه لینک هارو حذف کردم و چند تا 4 و 5 جا گذاشتم، و به همه کسایی هم که لینکشون رو حذف کردم پیغام زیر رو فرستادم:
با عرض سلام و خسته نباشید،
دوست عزیز بخاطر تبادل لینک و همکاری که این چد وقت با میهن کمپ داشتید از شما تشکر میکنم اما به دلیل زیاد شدن لینک های خروجی سایت مجبور به حذف لینک شما شدم،
لطفا شما هم لینک میهن کمپ را حذف کنید.
ممنون از همکاری شما.
موفق باشید
sebulba.privatedns.com.mihancamp.com
به نظر شما الان اشتباه کردم؟:eek:

Ehsan--M

Registered User
لایک‌ها
34
این هزینه مشاوره من رو کی میده ؟ :eek:
بعضیا یک میلیون میگیرن مشاوره میدن - اصلا منظورم دستمالترین ها نیست ها
اون وقت من رایگان مشاوره بدم ؟!

هزینه اش و عوارض اش قبلآ پرداخت شده :دی
کاملآ تایید میشه اصلآ منظورت اون نبود:D

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
دوستان یه سوال شرعی داشتم،
چون لینک های خروجی سایتم زیاد بود و همه شاکی بودن و از بس بهم گفتند تبادل لینک نکن، منم تقیبا همه لینک هارو حذف کردم و چند تا 4 و 5 جا گذاشتم، و به همه کسایی هم که لینکشون رو حذف کردم پیغام زیر رو فرستادم:

به نظر شما الان اشتباه کردم؟:eek:

کسایی که تبادل لینک کرده بودن رنکشون چند بود ؟
اینکه اطلاع دادی بهشون حرکت قشنگی بود , افرین

هزینه اش و عوارض اش قبلآ پرداخت شده :دی
کاملآ تایید میشه اصلآ منظورت اون نبود

crazy.gif

بالا