من با لینکای دانلودش اصلا حال نمیکنم ،
تا حدی قبول دارم ، خودمم با دانلود بعضی فایل ها مشکل دارم خیلی اوقات ...
من با لینکای دانلودش اصلا حال نمیکنم ،
من جوابمو نگرفتم!!
چه ربطی داشت؟
یعنی تنها برتری پی سی دانلود نسبت به بقیه سایت های دانلود قدمتش هست؟
اين سايت رنك 5 داره : یک چت روم - سایت 1 چتروم مخصوص جوانان و نوجوانان فارسی زبان
بعد اگه تو اين صفحه لينك بگيريم تاثير داره : سایت های مفید ایرانی و خارجی از نظر کاربران ایرانی
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به احتمال خیلی بالا بلهاين سايت رنك 5 داره : یک چت روم - سایت 1 چتروم مخصوص جوانان و نوجوانان فارسی زبان
بعد اگه تو اين صفحه لينك بگيريم تاثير داره : سایت های مفید ایرانی و خارجی از نظر کاربران ایرانی
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به احتمال خیلی بالا بله
با winrar پارت اول رو اکسترکت کنی خودش تا پارت آخر اکسترکت میشه.
پ.ن : خودم بیشتر YasDL رو قبول دارم به خاطر اینکه پست هاش اختصاصی هستن و از بقیه تقلید نمی کنه (میهن دانلود ، دانلودها و پی سی دانلود) همیشه سعی می کنن فایل های حجیم مستند و بازی بزارن. خیلی از پست هاشون هم شبیه همه. میهن دانلود یه کار جدیدی کرده و باعث میشه بین این سه تا از بقیه بهتر باشه. اونم دوبله ی اختصاصی بازی ها هست
هر سایتی که مث ادم لینکو بده بیاد خوبه
خوب مطلق نداریم
پس برای اینه از قالب این سایت استفاده کردینجدای از سایت های دانلود مثل میهن و پی سی دانلود و دانلودها و غیره ، Yasdl هم یکی از بهترین سایت های دانلوده که مدیرش هم واقعا تکه و واسه سایتش واقعا زحمت می کشه.. (از دوستان نزدیک و خوب من هست)
ياس دانلود | دانلود بازی، کلیپ، انیمیشن و نرم افزار
پس برای اینه از قالب این سایت استفاده کردین
نت افزار هاست دانلودش کجاست؟
من که هرچی تو ساینش میگردم چیزی پیدا نمیکنم!
یه سول هم پرسیدم کسی جواب نداد .
بنظر شما برای سایت موزیک این سرویسهای نت افراز جواب میده یا نه؟
خودشون قالب رو بهم دادن .
شما مشکلی دارید ؟
فک نکنم به سایت غیر مجاز هاست بدن.
یه جای معتبر مثل نت افراز که به سایت غیر مجاز ما سرویس بده سراغ نداریدهاست دانلود ندارن با سایت های موزیک هم فکر کنم مشکل داشته باشن اگه به خودشون تیکت بزنید زودتر به جواب میرسید
مگه گفتم مشکل دارم؟
اگه جدا باشه بهتره هزینه کمتر میشهیه جای معتبر مثل نت افراز که به سایت غیر مجاز ما سرویس بده سراغ ندارید
یه سوال دیگه هم داشتم . بنظر شما برای سایت موزیک آدم بیاد یه هاست پرترافیک برای سایت+ یک هاست دانلود بگیره بهتره یا یه دونه سرور اختصاصی که کل سایت و قسمت دانلود رو روی روی همون بیاره بالا؟
یکی برتری پی سی دانلود رو نسبت به بقیه سایت های دانلود برای من مشخص کنه!!!
البته نمیشه گفت 100 درصد هم قابل تاییدن ولی من بین سایت های دانلود بیشتر اینو می پسندم . تا حدی هم بیشتر به کپی رایت احترام می زارن ! مثلاً شما نمی تونین کارتون دوبله شده توش پیدا کنیدو غیره ..
فیلم آموزشی شرکت لیندا رو داره خیلی راحت رایت می کنه و می فروشه.
پ.ن: هیچ سایت دانلودی توی ایران ندیدم که کپی رایت رو رعایت کنه