روی یه وی پی اس میشه همزمان چند یوزر آنلاین بشن ؟
من با لینکای دانلودش اصلا حال نمیکنم ، یه فایل یه گیگی میخواد برا دانلود بذاره 50 قسمتش میکنه ، باید 50 تا لینکو دانلود کنی ، بعد تو سیستم دونه دونه اکسترکت کنی و . . . (دهن آدم سرویس میشه )
با ظاهرشم حال نمیکنم ، تمش بیشتر شبیه وبلاگ شخصیه تا یه سایت دانلود
سایت دانلود به نظر من فقط میهن دانلود و دانلودها ، خیلی کم پیش میاد برم سراغ سایتای دیگه.
پ.ن : البته اینا نظر منه ، ممکنه یکی دیگه خوشش بیاد
تعداد برچسبات کم نیست ؟
اقا یه ادرس بود از سایت گوگل بود کلمه رو میزدی میگفت چقدر استفاده شده مثلا اهمیت استقاده ش چقدره..
فوریه اگه میدونید کمک کنید:- 0
کرک این انگری برد رو هم بزار داداشکپی رایت داخل رو من گفتم (دوبله گران ایرانی !)
کپی رایت خارج رو اگه بخوای رعایت کنی باید همین الان ویندوز هاتون رو اکثراً پاک کنید و لینوکس بریزید
اقا یه ادرس بود از سایت گوگل بود کلمه رو میزدی میگفت چقدر استفاده شده مثلا اهمیت استقاده ش چقدره..
فوریه اگه میدونید کمک کنید:- 0
تعداد برچسبات کم نیست ؟
یه چندتا دیگه بزن :دی
تعداد برچسبات کم نیست ؟
یه چندتا دیگه بزن :دی
کرک این انگری برد رو هم بزار داداش
مخصوصا زیاد زدم
ورودی خوبی باید بده !
وقتی عمو گوگل اسپم کرد سایتت رو بهت میگم
جلو چشم این همه وبمستر، اسپم میکنی؟ بدم پدر پدر سوخته سایتت رو در بیارن؟
آره دیدم!کرکش داخل همون پکی که دانلود کنید هست آقا سینا !
اکثراٌ کرک محصولات خارجی مشکل نداره !!! (چه قانونی چه شرعی!!)
آره دیدم!
خب چطوری باید کرک کرد ؟
فایل آفلاین پچر رو توی فولدر نصب شده بازی ریختم اجراش کردم و آدرس اگز بازی رو دادم ولی چیزی نشد !
دیگران کردند و هنوز هم بالا هستند
چرا ما نکنیم
بستگی داره کی بکنه
من اگر جای این بروبچ فیلترینگ بودم الان تو گوگل سرچ میکردم عسل بدیعی، به همه سایت ها از اول تا آخر تذکر میدادم بخاطر گذاشتن عکس بازیگر زن : )))
خیلیا گذاشتن - واقعا چرا این کارو میکنن ؟؟ : )))))))))))))))
آره دیدم!
خب چطوری باید کرک کرد ؟
فایل آفلاین پچر رو توی فولدر نصب شده بازی ریختم اجراش کردم و آدرس اگز بازی رو دادم ولی چیزی نشد !
سایت مهیار جان بزرگتر از این حرفاست که با امکانات هاست نقره ای یا طلایی کارش راه بیافته