• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

farzad231

Registered User
لایک‌ها
484
همکاری در فروشی که سریالای نوروز 92 داشته باشه موجوده آیا؟!

من که تا حالا ندیدم ، ولی از نظر منطقی یه بازه زمانی می خواد که ضبط بشه ، مجوز و غیره بگیره ، بسته بندی پاکت و عکس حلقه های فشرده صورت بگیره و بعدش بیاد تو دست فروشنده های اینترنتی و تا بخوان براش عکس و لوگو و بنر طراحی کنن کلی وقت می خواد...

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
چی شد عصر دانلود رو که هنوز تعطیل نکردین
:دی

ufont

لایک‌ها
4,086
دوستان بازدید کننده بیاد پایین ولی بازدید بره بالا نشانه چیست ؟

پایین آمدن رتبه در گوگل؟

farzad231

Registered User
لایک‌ها
484
دوستان بازدید کننده بیاد پایین ولی بازدید بره بالا نشانه چیست ؟

پایین آمدن رتبه در گوگل؟

طبیعتاً وقتی یوزر کمتری بیاد به سایت و بازدید بیشتر بشه ، اصطلاحاً bounce سایت بالا میره و می تونه مضر باشه توی بعضی شرایط...
ورودی گوگل تون هم کم شده ؟
تعداد کاربری که از ورودی گوگل میاد مهمه ...

ufont

لایک‌ها
4,086
طبیعتاً وقتی یوزر کمتری بیاد به سایت و بازدید بیشتر بشه ، اصطلاحاً bounce سایت بالا میره و می تونه مضر باشه توی بعضی شرایط...
ورودی گوگل تون هم کم شده ؟
تعداد کاربری که از ورودی گوگل میاد مهمه ...

آره دادا کم شده البته خیلی کم تا الان : ورودی گوگل : 672 بوده ورودی گوگل دیروز : 701

من چندروزیه بی رویه آپ میکنم سایت رو تقریبا در روز 15 تا مطلب جدید میزارم ماله این میتونه باشه ؟

farzad231

Registered User
لایک‌ها
484
آره دادا کم شده البته خیلی کم تا الان : ورودی گوگل : 672 بوده ورودی گوگل دیروز : 701

من چندروزیه بی رویه آپ میکنم سایت رو تقریبا در روز 15 تا مطلب جدید میزارم ماله این میتونه باشه ؟

نه ، آپ کردن سایت که طبیعتاً بازدید کننده رو توی اکثر موارد بیشتر میکنه ... البته طبیعیه که امروز بازدید کمتر باشه.
آمار منم نسبت به دیروز توی یکی از سایت هام حدود 3-4 هزار تا افت داشت .. که بخاطر آخر هفته بودن باید باشه + باز شدن مجدد و کامل کشور (!) از فردا ...

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
دوستان وضعیت سایتتون تو ایام تعطیل نوروز چطور بود ؟ مال من افتضاح :( بازدیدم خیلی اومده پایین و همینطور سودم

ufont

لایک‌ها
4,086
نه ، آپ کردن سایت که طبیعتاً بازدید کننده رو توی اکثر موارد بیشتر میکنه ... البته طبیعیه که امروز بازدید کمتر باشه.
آمار منم نسبت به دیروز توی یکی از سایت هام حدود 3-4 هزار تا افت داشت .. که بخاطر آخر هفته بودن باید باشه + باز شدن مجدد و کامل کشور (!) از فردا ...

گوگل هم امروز سرعتش خیلی افتضاح بود واسه من تا چند ساعت پیش 15 دقیقه طول میکشید باز بشه و آخرشم قیدشو میزدم و میرفتم سر یاهو اگر همه جا اینجور بوده 100% ماله اینم هست؟

ufont

لایک‌ها
4,086
دوستان وضعیت سایتتون تو ایام تعطیل نوروز چطور بود ؟ مال من افتضاح :( بازدیدم خیلی اومده پایین و همینطور سودم

http://forum.persiantools.com/t374374-page3.html

واسه منم افت داشت بالای 50% ولی الکسا خوب بود خخخخخ یه سایت دارم میزنم بکل الان تعطیله الکسا اونم هی میاد پایین هروز !!!!:blink:

farzad231

Registered User
لایک‌ها
484
گوگل هم امروز سرعتش خیلی افتضاح بود واسه من تا چند ساعت پیش 15 دقیقه طول میکشید باز بشه و آخرشم قیدشو میزدم و میرفتم سر یاهو اگر همه جا اینجور بوده 100% ماله اینم هست؟

آره جدیدا گوگل گاهی سرعتش خیلی کم میشه و توی خیلی از isp ها با گوگل مشکل بوجود اومده ..
تو همین پی تی هم چند تا تاپیک بخاطر همین دیدم..
به نظرم به جای گوگل از این موتور جستجوی ایرانی استفاده کنین که کاری از شرکت بیان هم هست : salam.ir
موتور جستجوگرش از یاهو هم بهتره ... فقط تست کنید ...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
دیتاش خیلی شبیه گوگل فارسی هست
آره جدیدا گوگل گاهی سرعتش خیلی کم میشه و توی خیلی از isp ها با گوگل مشکل بوجود اومده ..
تو همین پی تی هم چند تا تاپیک بخاطر همین دیدم..
به نظرم به جای گوگل از این موتور جستجوی ایرانی استفاده کنین که کاری از شرکت بیان هم هست : salam.ir
موتور جستجوگرش از یاهو هم بهتره ... فقط تست کنید ...

babak2127

Registered User
لایک‌ها
83
اساتید یه سوال
میگم اگه یه دونه vds بدون ستاپ بگیریم حتما باید پول لایسنس ویندوز و دایرکت ادمین یا پلسک بدیم ؟ نمیشه کرک شده بزنیم روش؟:D

بالا