• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
اساتید یه سوال
میگم اگه یه دونه vds بدون ستاپ بگیریم حتما باید پول لایسنس ویندوز و دایرکت ادمین یا پلسک بدیم ؟ نمیشه کرک شده بزنیم روش؟:D

بستگی به قوانین سرور و کشوری که سرور رو میزبانی میکنه , داره

پ.ن : دایرکت ادمین کرک شده رو شنیدم ولی پلسک کرک شده رو نه . دوستم روی سرور دایرکت ادمین کرک شده نصب کرد به یه روز نکشید هک شد !

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
این یاهو حروم زاده باز چشه ایمیل نمیفرسته؟ :|
ینی خدا نکنه من بخوام به این گروه شخمی ایمیل بزنم هرچی بلا هست سرم میاد :|
سایتم دان میشه، سرعت نت میاد پایین، عکسا درست لود نمیشن، یاهو تغییرات میده، یاهو گروپ دان میشه و ...
بدبختی یکی 2 تا ک نیست :|

babak2127

Registered User
لایک‌ها
83
بستگی به قوانین سرور و کشوری که سرور رو میزبانی میکنه , داره

پ.ن : دایرکت ادمین کرک شده رو شنیدم ولی پلسک کرک شده رو نه . دوستم روی سرور دایرکت ادمین کرک شده نصب کرد به یه روز نکشید هک شد !

چطور میشه فهمید این قضیه رو کدوم دیتا سنتر گیر میده کدوم نمیده؟
ovh خبر دارین چطوریه؟ خداییش خیلی زور داره ادم 150تومن پول اضافه بده

arman100000

Registered User
لایک‌ها
798
آره جدیدا گوگل گاهی سرعتش خیلی کم میشه و توی خیلی از isp ها با گوگل مشکل بوجود اومده ..
تو همین پی تی هم چند تا تاپیک بخاطر همین دیدم..
به نظرم به جای گوگل از این موتور جستجوی ایرانی استفاده کنین که کاری از شرکت بیان هم هست : salam.ir
موتور جستجوگرش از یاهو هم بهتره ... فقط تست کنید ...

برا من كه اصلا گوگل باز نميشه حتي با پراكسي !

ديگه فعلا از بينگ استفاده مي كنيم هر چي باشه از ياهو بهتره ...

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
سایتم دان میشه، سرعت نت میاد پایین، عکسا درست لود نمیشن، یاهو تغییرات میده، یاهو گروپ دان میشه و ...

من ساعت 9.30 فرستادم الان ساعت 12.6 هست هنوز ارسال نشده :| صبح هم همین مشکلو داشتم :| الانم اومدم همینو بپرسم ببینم بقیه هم مشکل دارن یانه

arman100000

Registered User
لایک‌ها
798

عاقا اين گروهت خيلي داغونه از يه سايتي بود عصر دانلود فك كنم اسمش بود ... از اونم ضعيف تر :دي

آبروي هر چي وبمستره برديد ! :D

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
چطور میشه فهمید این قضیه رو کدوم دیتا سنتر گیر میده کدوم نمیده؟
ovh خبر دارین چطوریه؟ خداییش خیلی زور داره ادم 150تومن پول اضافه بده

تا اونجایی که من اطلاع دارم سرور های فرانسه ovh وارز ساپورت هستن (به غیر از استفاده به عنوان seeder و ارسال اسپم)
در مورد نصب دایرکت ادمین کرک شده و غیره چیزی نشنیدم
برای مطمئن شدن حتما یه ایمیل به پشتیبانیشون بزنید حرف اول و آخر رو باید از خودشون جویا بشید

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
من ساعت 9.30 فرستادم الان ساعت 12.6 هست هنوز ارسال نشده :| صبح هم همین مشکلو داشتم :| الانم اومدم همینو بپرسم ببینم بقیه هم مشکل دارن یانه

:|
یعنی گه ترین شرکت توی ارائه خدمات این یاهو هست :|
ی مدت شایعه شده بود میخواد یاهو گروپ رو پولی کنه
گفتم بابا جان مادرت، جان عزیزت بیا پولیش بکن فقط درست و مثه آدم سرویس بده :|
همیشه با ترس و لرز ایمیل هارو میفرستم الان برای یه سری رفته برای یه سری نرفته :(((
عاقا اين گروهت خيلي داغونه از يه سايتي بود عصر دانلود فك كنم اسمش بود ... از اونم ضعيف تر :دي

آبروي هر چي وبمستره برديد ! :D

ولک من خودم وضعم داغون تر از گروهمه :|

Imuser

Registered User
لایک‌ها
106
دوستان چه سایتی بزنیم سود توشه؟ با 400 500 سرمایه؟

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
Increase in server errors
Google detected a significant increase in the number of URLs we could not access. It is likely that your server had an internal error or was busy when attempting to process these requests.
دلایل عمده اش چی میتونه باشه ؟ جدیدا زیاد شده :| میتونه از هاست باشه ؟ ( هرچند بعید میدونم )

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
:|
یعنی گه ترین شرکت توی ارائه خدمات این یاهو هست :|
ی مدت شایعه شده بود میخواد یاهو گروپ رو پولی کنه
گفتم بابا جان مادرت، جان عزیزت بیا پولیش بکن فقط درست و مثه آدم سرویس بده :|
همیشه با ترس و لرز ایمیل هارو میفرستم الان برای یه سری رفته برای یه سری نرفته :(((

ولک من خودم وضعم داغون تر از گروهمه :|
تازه ایمیل اومد 9 ساعت :|

babak2127

Registered User
لایک‌ها
83
اساتید کسی از شما از hostdl سرویس گرفته؟
میخوام ببینم چطوره کلا سرویسای هاست دانلودش؟

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
اساتید کسی از شما از hostdl سرویس گرفته؟
میخوام ببینم چطوره کلا سرویسای هاست دانلودش؟

من ازش سرویس داشتم عالی بود ولی چند مدتی میشه که به صورت خصوصی سرویس میده ! (یعنی دیگه هر سایتی رو پشتیبانی نمیکنه)

babak2127

Registered User
لایک‌ها
83
وب مستر یعنی چی؟
به افرادی گفته میشه که مثلا میخواستن سرگئی برین و لری پیج و اریک اشمیت بشن اما یه سایت فسقلی دانلود یا کارت شارژ دارن ، کلا دنیا هم حقشونو خورده ، اعصابا داغون! خیلی هم خوب :rolleyes:

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
وب مستر یعنی چی؟

در ایران این واژه به گروهی از موجودات عجیب الخلقه اطلاق میشه که نصف عمر خودشون رو تو وب میگذرونن ، یه روز اینترنتشون قطع بشه به حدی ناراحت میشن که اگر 10 سال ننه باباشونو نبینن انقدر ناراحت نمیشن .
به دنبال کسب درآمد هستن ، معمولا هیچ کدومشون از روش اصولی پیش نمیرن ( از جمله خودم ) همیشه میخوان لایی بکشن و به ترفند های مختلف سایتشونو بیارن بالا و بقیه رو گـ . . ـا بدن.
اگر تازه کار باشن هر جا میرن آدرس سایتشون رو میدن و سایتشون رو معرفی میکنن اما اگر تجربشون بیشتر باشه متوجه میشن که نباید اینکارو بکنن چون ممکنه سایتشون به قـ . . ـا بره .
اکثرا از وبلاگ نویسی تو بلاگفا و میهن بلاگ شروع کردن
همگی به دنبال یادگیری سئو هستن
گوگل از رگ گردن بهشون نزدیک تره
مورد جالبی که من باهاش برخورد کردم این موجودات شبیه به اوسکول میمونن که کل تابستون برا خودش لونه درست میکنه اما زمستون که میشه یادش میره کجا لونه ساختن ، اینا هم مدتاها وقت میذارن ، یه سایتی میارن بالا اما وقتی سایت راه اندازی شد حوصله رسیدگی بهش ندارن :D
نکته جالب دیگه : تو ایران یه وبلاگ نویس هم وبمستر محسوب میشه :lol:

اما در خارج از ایران به یک سری انسان با هوش و متشخص گفته میشه که مدیریت سایتهای بزرگ رو به عهده دارن و صاحب شرکتهای بزرگ اینترنتی هستن که علاوه بر خودشون هزاران آدم دیگه هم از کنارشون نون میخورن .

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
به افرادی گفته میشه که مثلا میخواستن سرگئی برین و لری پیج و اریک اشمیت بشن اما یه سایت فسقلی دانلود یا کارت شارژ دارن ، کلا دنیا هم حقشونو خورده ، اعصابا داغون! خیلی هم خوب :rolleyes:

:specool:

بالا