iranadsense
Registered User
به روز باشید »
ای بابا این سایت هنوز فعاله؟
به روز باشید »
@برنامه نویسا
یه زبانی معرفی کنید که کدش بدون .net frame work و کامپوننت و ..... روی هر کامپیوتری اجرا بشه. فقط می خوام یه سری فونت باهاش کپی کنم.
php
فقط مجازی سازش رو نصب کن. xamp یا wampserver یا easyphp
ای بابا این سایت هنوز فعاله؟
من فک کنم 25 به بعد آپدیت نکردم . از 20 به بعد به نظرم تغییر خاصی نکرده . به جز اسمش البته
چه خبر وبمسترون
ضرر مالی از لای زمین برامون در میاد : ))))
چیشده کاربرا شکای ت کردن؟=))
=))
...
جدا از شوخی ، الان بازار خرابه ...
فک کنم هیچ چیزی الان نمی گیره ...
سایت باید سایت باشید سایتی که سایت نباشد سایت نیست.
به نظرم سایت خدماتی از همه چی بهتره. درآمد مستقیم از حساب بازدیدکننده میاد به حساب سایت.
میشه کاری کرد که قسمت Hotlink Protection به جای عکس اصلی عکس دلخواه نشون داده بشه ؟ چیزی تو مایه های پرشین بلاگ
بازار خوبه اگه پول داشته باشی:دی
به نظرتون یه سایت اپلود فایل چطوره؟
مثلا تا 20 30 مگ چطوریاس:S
سایت باید سایت باشید سایتی که سایت نباشد سایت نیست.
به نظرم سایت خدماتی از همه چی بهتره. درآمد مستقیم از حساب بازدیدکننده میاد به حساب سایت.
طراحی بنر و قالب ، برنامه نویسی ، فروش اکانت آپدیت آنتی ویروس ، یا خدمات بیرون نتی (مثل همین کله پزی آنلاین که چند وقت پیش یکی معرفی کرده بود)
عزیز من امنیت گرافیک نیست که خیلی راحت ببینیش باید به دشواری بخوری تا بفهمی :دی ( چه جمله ای گفتم)فایر فاکس هم تقریبا همینه...
هر دفعه که نسخه جدید میاد، تو امکاناتش اثر مواقع میگن امنیت بیشتر
طراحی بنر و قالب ، برنامه نویسی ، فروش اکانت آپدیت آنتی ویروس ، یا خدمات بیرون نتی (مثل همین کله پزی آنلاین که چند وقت پیش یکی معرفی کرده بود)
عزیز من امنیت گرافیک نیست که خیلی راحت ببینیش باید به دشواری بخوری تا بفهمی :دی ( چه جمله ای گفتم)