• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Imuser

Registered User
لایک‌ها
106
طراحی بنر و قالب ، برنامه نویسی ، فروش اکانت آپدیت آنتی ویروس ، یا خدمات بیرون نتی (مثل همین کله پزی آنلاین که چند وقت پیش یکی معرفی کرده بود)

فروش اکانت رو نود 32 بلوک میکنه. ولی دارم سایت فروش لایسنس میزنم تو بازارچه هم چند نفر پیدا کردم که میفرشن. دامنه antiviroos هم گرفتم... از تابستون شروع میکنم.

farzad231

Registered User
لایک‌ها
484
بستگی داره کاربلد باشی یا نه.
کارت درست باشه تو هر زمینه ای سفارش میگیری.
الان همینجا بپرسی کار گرافیکی می خوام همه windesign و یکی دو نفر دیگه رو معرفی می کنن. چون کارشون تایید شده و حرفه ای هست...

نا گفته نمونه الان دیگه مثل قبل فضای نت تمیز نیست ... پر از اسپم و کپی + پیست شده ... (البته از نوع بدون ذکر منبع !!)
اگه بخوای سالم هم بیای بالا ، ایده جدید هم داشته باشی ، بازم بازدهی قبل رو نداره ...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
بچه ها من چن روز هست که یک مشکل پیدا کردم
ولی توی سایت های خارجی وارد میشم پاپ و لینک های تبلیغاتی میاد واسم
مخصوصا در فیسبوک و توییتر

farzad231

Registered User
لایک‌ها
484
بچه ها من چن روز هست که یک مشکل پیدا کردم
ولی توی سایت های خارجی وارد میشم پاپ و لینک های تبلیغاتی میاد واسم

افزونه های اد بلاکر رو تست کردی ؟؟
البته خودت که استادی ... :D

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
فقط فایرفاکس نیست.
در کروم هم هست
مثلا وقتی وارد سایت آمازون میشم یکسری تبلیغات مرتبط با اون موضوع واسم میاره. هم در کروم و هم در فایرفاکس
افزونه های اد بلاکر رو تست کردی ؟؟
البته خودت که استادی ... :D

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
فقط فایرفاکس نیست.
در کروم هم هست
مثلا وقتی وارد سایت آمازون میشم یکسری تبلیغات مرتبط با اون موضوع واسم میاره. هم در کروم و هم در فایرفاکس

میدونم شاید بخندین. ولی احتمال داره ویروس باشه. به هر حال برنامه نویس قوی باشه خدا رو چه دیدی!!!

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
فقط فایرفاکس نیست.
در کروم هم هست

34c96fc26927fda6b9e4654ad88c4272_XL-1.jpg

وقتی شما وارد سایت گوگل می‌شوید یا شروع به مرور صفحات مختلف وب می‌کنید، غول جستجوی دنیا قادر به نمایش تبلیغات کاملا هدفمند و شخصی شده نیست به همین دلیل یک قدم به جلو بر داشته است. گوگل قصد دارد تا از اطلاعات آپلود شده مربوط به خریدهای آفلاین مشتریان برای نمایش دقیق‌تر و هدفمند تبلیغات استفاده کند. هر چند این سیستم به هیچ وجه تاثیری بر کاربران ایرانی ندارد اما اگر تمایل دارید در مورد آن بیشتر بدانید خواندن مقاله را ادامه دهید.

به بیان ساده گوگل از این بعد می‌داند که کاربران در فروشگاه‌های فیزیکی چه کالایی را خرید کرده‌اند. گوگل پروژه تبلیغاتی تازه‌ای را استارت زده که در آن از طریق یک API، اطلاعات آفلاین مشتریان به اطلاعات آنلاین آنها الحاق می‌شود. خوب همین جا حتما متوجه شده‌اید که این سیستم حداقل برای کاربران ایرانی کاربرد ندارد و گوگل با هیچ فروشگاه ایرانی وارد مذاکره نخواهد شد، پس اگر نگران حریم خصوصی آفلاین خود هستید، نیازی به نگرانی نیست.
گوگل در حال حاضر به طرق مختلف رفتارهای کاربران را تحت نظر می‌گیرد و براساس آنها تبلیغات هدفمند و منطبق بر نیاز کاربر را نمایش می‌دهد. از جمله ابزارهای که گوگل برای کسب اطلاعات شخصی کاربر و علایق او استفاده می‌کند، می‌توان به شبکه اجتماعی گوگل پلاس و موتور جستجوی گوگل اشاره کرد. شما با تکمیل اطلاعات شخصی خود در گوگل پلاس این امکان را فراهم می‌کنید تا گوگل دقیقا تبلیغات مورد علاقه شما را برایتان نمایش دهد. گوگل همچنین براساس کلمات کلیدی که در موتور جستجوی این شرکت وارد می‌کنید، تبلیغات نزدیک به آن کلمه کلیدی را نمایش می‌دهد.
اما گوگل معتقد است که با اطلاعات آنلاین و دیجیتالی کاربران که مربوط به عملکرد آنها در اینترنت است، نمی‌توان تصویر کاملی از آنها داشت به همین دلیل باید این اطلاعات به داده‌های دنیای حقیقی اضافه شوند. در همین راستا گوگل Conversations API را معرفی کرده که اطلاعات مشتریان آفلاین را بصورت خودکار آپلود می‌کند. زمانی که کاربر از یک فروشگاه فیزیکی خرید می‌کند اطلاعات مربوط به خرید او بصورت خودکار وارد اکانت گوگل او می‌شود و به این ترتیب گوگل شناخت بسیار کامل‌تری از نیازهای کاربر پیدا می‌کند.
به عنوان مثال اگر شما به فروشگاه گپ مراجعه نموده و با کارت اعتباری خود یک تی‌شرت خرید کنید، از این پس، زمانی که آنلاین هستید تبلیغات بیشتری از گپ برای شما نمایش داده می‌شود.

به نقل از زومیت

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
بالا