محمد هستم (دانشجوی کاردانی کامپیوتر گرایش نرم افزار
) 20 ساله ملقب به ممد خفن (در هر کاری خفن تشریف دارم
)
اولین سایتم هم گوگل بود که ایده شو ازم دزدیدن!!!!!
(شوخی کردم جدی نگیرید
)
از سال 83 با پدیده اینترتت درست نوشتم دیگه اینترتت آشنا شدم و از همون موقع با چت کردن شروع کردم و از همون موقع هم با بوتر و ویروس و غیره آشنا شدم و بعدا خودم ویروس نویس تبدیل شدم و کلی از سیستمهای مردم رو ترکوندم و از سال 84 هم وبلاگ نویسی رو با بلاگفا شروع کردم چقدر با این روش مردمو گول زدیم کلی دختر مخ زدیم کلی زندگی از هم پاشوندیم :lol: :f34r:
خلاصه چه کارها که نکردیم با همین وبلاگ نویسی اون موقع ها مردم اسکول بودن و راحت گول میخوردن مثل الان نبود که همه گرگ باشن و درآمد خوبی هم ملت اون زمان برام جور کردن دمشون گرم واقعا از همون جا بود که فهمیدم چه پتانسیل عظیمی داره این نت!!!!!
ولی بعدا همه اون پولها از حلقومم کشیده شد بیرون و میلیونها ضرر کردم توی نت و مبالغ بسیار نجومی رو ضرر کردم و به اصطلاح ورشکست شدم و بادم خوابید
در واقع تا حدودی هم سرم به سنگ خورد البته تا حدودی.
علاقه خاصی به لینک باکس دارم و چندین تا داشتم و یکیش هم فعاله ولی بهش نتونستم برسم و داره تعطیل میشه و چندیم هاست و دامین و سایت (تفریحی و دانلود) هم داشتم که به دلیل مشکلات مالی همگی پرید.
فعلا دیگه هیچی ندارم و توی جیبم هم 0 تومن هست!!!
اما با دوستان داریم روی پروژه های جدید کار میکنیم!!!!!:lol: :f34r:
اهداف کلان:
راه اندازی پروزه های ملی مثل سیستم وب ملی چت ملی و غیره که به سرمایه های میلیاردی نیاز دارم و باید چندین سال کار کنم تا سرمایشو جور کنم!!!!
شوخی کردم یه مقدار زیادی توهم زدم