MOHAMMADBU
Registered User
من که چیزی ازش نفهمیدم ببخشیداهل ویروس هستید ؟ ویروسی نشید ! ویروس مهربون هم دیده بودید ؟
این ویدیو رو ببینید
[video=youtube;lnedOWfPKT0]http://www.youtube.com/watch?v=lnedOWfPKT0[/video]
موفق باشید ...
من که چیزی ازش نفهمیدم ببخشیداهل ویروس هستید ؟ ویروسی نشید ! ویروس مهربون هم دیده بودید ؟
این ویدیو رو ببینید
[video=youtube;lnedOWfPKT0]http://www.youtube.com/watch?v=lnedOWfPKT0[/video]
موفق باشید ...
این بخش نه برای معرفی سایت هستش نه برای فروش سرویسسلام
من مرتض 21 ساله از تهران هستم
از سال 85 وبلاگ نویسی رو شروع کردم بیشتر تو زمینه های کسب درآمد از اینترنت
الانم می خواهم چند روز دیگه یه سایت کسب درآمد رو بیارم بالا
راستی من یکم گله دارم از مدیران این انجمن
واقعا براشون متاسفم خیلی عقده ایند خودشون انواع اقسام تبلیغات رو تو فروم ها میکنند ولی به محض اینکه فقط یکی از سایتهامو در زمینه ی ایمیل مارکتینگ معرفی کردم لج افتادند پاکش کردند !! تاسف برای شما
شما احتمالا همون مرتضی هستید که هر چند مدت یک بار میایین و تبلیغ سایتتون رو میکنید ؟سلام
من مرتض 21 ساله از تهران هستم
از سال 85 وبلاگ نویسی رو شروع کردم بیشتر تو زمینه های کسب درآمد از اینترنت
الانم می خواهم چند روز دیگه یه سایت کسب درآمد رو بیارم بالا
راستی من یکم گله دارم از مدیران این انجمن
واقعا براشون متاسفم خیلی عقده ایند خودشون انواع اقسام تبلیغات رو تو فروم ها میکنند ولی به محض اینکه فقط یکی از سایتهامو در زمینه ی ایمیل مارکتینگ معرفی کردم لج افتادند پاکش کردند !! تاسف برای شما
عمو امیر شما که استاد مایی ! :blush:سلام به همه
منم چند تا سایت دارم وبمستر حساب میشم ؟
عمو امیر شما که استاد مایی ! :blush:
آدرس سایت هاتو ندارم میشه با یه بیوگرافی بزاریشون !
شما احتمالا همون مرتضی هستید که هر چند مدت یک بار میایین و تبلیغ سایتتون رو میکنید ؟
اگه تو بخش معرفی وبسایت یه تاپیک میزدین کسی کارتون نداشت !
سلام به همه
منم چند تا سایت دارم وبمستر حساب میشم ؟
عمو امیر شما که استاد مایی ! :blush:
آدرس سایت هاتو ندارم میشه با یه بیوگرافی بزاریشون !
خاک کف پاتیم سعید جون :X
آره اما سر فرصت الان زیق وقت دارم
برای فروشگاه بستگی به خودت داره که چقدر میخوای هزینه کنی , اگه هزینه چاپگر , پنل پستی و تبلیغات و .. رو دارین و دردسرای برگشتی و ... رو هم می پذیرین فروشگاه بزنید اگه هم که نه همکاری در فروش .عزیز جان من فقط سایتمو معرفی کردم اونم یه بار زود بن شدم
بعدش از لجشون هی این کارو کردم
حالا برام مهم نیست بن کنند یا نه
آقا ساشی من میخوام یه فروشگاه آنلاین بیارم بالا یا اینکه یا یکی از این فروشگاه ها همکاری کنم(همکاری در فروش)
می خواهم تو سمال تهران تراکت چاپ کنم بچسبونم درب منازل
به نظرت کارم میگیره؟
ارزش این کارو داره
راستی من تو زمینه های کسب درآمد از سایتها خیلی فعالم چند روز دیگه یه سایت آموزشی کامل رو راجع به این روشها میزنم البته با آموزش سایتهای دیگه خیلی فرق میکنه چون احتمالا چند تا سایت جدید رو معرفی کنم واسه درآمدزایی
برای فروشگاه بستگی به خودت داره که چقدر میخوای هزینه کنی , اگه هزینه چاپگر , پنل پستی و تبلیغات و .. رو دارین و دردسرای برگشتی و ... رو هم می پذیرین فروشگاه بزنید اگه هم که نه همکاری در فروش .
برای این ایمیلا میخوایین تراکت چاپ کنین ؟
نه واسه ایمیل برای فروشگاه اینترنتی
مثلا تو تو سایت ملی مارکت الان دارم کار می کنم (همکاری فروش) برای فروشگاه برم تبلیغ کنم.یه دامین براش بخرم و تراکت چاپ کنم و تبلیغ
فروشگاه اینترنتی
این $@#$@3 رو نگاه کن خدایی :-&
بسه بابا حالم بهم خورد :دی
امیر تو وبمستر حساب نمیشی چون برای من چیزه ریز و پر تُف نمیزنی :دی
کدومو؟
والا سعادت نبوده بیام پیشت شاگردی اسسستاااد
مثلا هزار تا تراکت چقدر میشه ؟نه واسه ایمیل برای فروشگاه اینترنتی
مثلا تو تو سایت ملی مارکت الان دارم کار می کنم (همکاری فروش) برای فروشگاه برم تبلیغ کنم.یه دامین براش بخرم و تراکت چاپ کنم و تبلیغ
فروشگاه اینترنتی
مثلا هزار تا تراکت چقدر میشه ؟
تو اینترنت تمرکز کنین که بهتر جواب میده ! ولی همون تراکت هم روش خوبیه ! مثلا اگه محصولی در رابطه با زنان داشتی میتونی توی جاهای که زنا هستند و رفت و آمد میکنند تبلیغ کنی !5000 هزار تا تراکت با کیفیت متوسط میشه حدود 65 هزار تومن
به نظرتون چطوره؟
یا این 60 هزار تومن رو بدم تو یه سایت پربازدید تبلیغ کنم؟