amanz
Registered User
- نوشتهها
- 2,211
- لایکها
- 1,085
شما بحث سیاسی , بن؟!
شما؟!
مفتش سایت؟
کاسه ی داغتر از آش؟
ساندیس؟
شما بحث سیاسی , بن؟!
منم که گفتم فیلتر بودن یا نبودن همچین مسئله عجیبی نیست در این دوره زمونه ماشالله هم به لطف عمریکای جنایت خوار خوب وسیله مقابله اش ایجاد می شه راه به راه .منم بودم کل بخش رو حذف میکردم . یه سایت مثل بچه آدم میمونه حالا فکر کن فیلترش کنن باید ماه ها دنبالش باشی تا بتونی از فیلتر درش بیاری
در مورد حرفتون در مورد باج دادن هیچکسی باج نمیده اونقدر به سایتش احساس داره که اگر فیلتر شد هرچه سریعتر میخواد از فیلتر درش بیاره
باورم نمیشه. مدیر ترجمه یکی از مدیریت محتوی های خارجی شدم به زبان فارسی:lol::lol:
باورم نمیشه. مدیر ترجمه یکی از مدیریت محتوی های خارجی شدم به زبان فارسی:lol::lol:
قانون باید بر اساس منطق و فلسفه ایجاد کرد . نه اینکه خواب شب ت رو تعبیر کنی و به اسم قانون به خورد ملت بدی !
گفتگوی ازاد خودش بخش های متنوعی داشت اگر یادت باشه .
نمی گم سیاسی بازی توش نبود ولی منصفانه نبود این رفتار با کاربران .
جا برای ایستادن برای گفتگوی ازاد بود اما صلاح دیدند بحثی نشه . حالا هم به بخش وبمسترها گیر الکی دادند .
همچین می گیم فیلتر می کنن خب بکنن . این همه سایت فیلتر یکی دیگه هم روش . تا وقتی باج بدهند همینه اوضاع!
شما؟!
مفتش سایت؟
کاسه ی داغتر از آش؟
ساندیس؟
مدیر البرز مارکت کی بود؟:|
alborzmarket.com
alborzmarket.biz
بالا میاد؟ سرعتش چطوره؟
منم که گفتم فیلتر بودن یا نبودن همچین مسئله عجیبی نیست در این دوره زمونه ماشالله هم به لطف عمریکای جنایت خوار خوب وسیله مقابله اش ایجاد می شه راه به راه .
ببین وقتی یه کشور میاد اونقدر به خودش اجازه می ده به چیزی که ذره ای ازش علمی نداره وارد بشه و دخالت کنه دقیقا مضمون باج دادن هست . فقط با چاشنی زور و قدرت این کار رو انجام می ده وگرنه مثلا احسان بیکار بود از قدیمی ترین محل ها رو تعطیل کنه ؟
همون طور هم که خودش همون موقع گفت دوست نداشت ولی فقط و فقط چاشنی زور بود بالای سرش .
هرکاری کنید بازهم میشه کرکش کرد!
مبارکه
ممنون داداشتبریک
تبریک داداش
نمی خواد مدیر شی برو رکوردهای منو بشکن
بچه ها اسم این پلاگین آمارگیر فارسی WP چی هست می خوام نصب کنمش
بچه ها اسم این پلاگین آمارگیر فارسی WP چی هست می خوام نصب کنمش
اونم میشه شکست.
با assembly و راه های دیگه که کرکر ها ازش اطلاع دارن، میشه.
مردم مشتری دارن ما هم مشتری داریم :دی
بچهه 11 سالشه ما رو سرویس کرده روزی ده بار سفارش ارسال میکنه منم انصراف میزنم
مادرش میگه اقا نفرستید این پسره میاد سفارش میده
افزونه "آماره" رو تست کردید ؟