k-boy
Registered User
text-align:justify !!! به همین سادگی؟ :||||جاستیفای (Justify) میکنه :snitch:
text-align:justify !!! به همین سادگی؟ :||||جاستیفای (Justify) میکنه :snitch:
text-align:justify !!! به همین سادگی؟ :||||
یه سایت هست ادرسش رو نمی دونم 270t می گیره باز می کنه و فکر کنم 30 دلارم شارژ می کنه
دادا تنکس ، این هاستینگه ؟ چیه ؟ سایت نداره ؟
قیمت ها با بازدید و کلیک نمی خونه مشکوک می زنه!سلام تعرفه تبلیغات در سایت باکس 24 با رتبه 47 ایران
آگهی به صورت بنر تصادفی در سایز 468 در 60 یک هفته ای با حد اقل 500 هزار بار نمایش در طول هفته به قیمت 3500 تومان ( جهت فعال سازی بنر خود را در سایز 468 در 60 و لینک سایت مربوطه را به ایمیل من ارسال کنید )
آگهی کلیکی هر 500 کلیک روی لینک تبلیغی شما 2800 تومان
آگهی نمایش لینک تصادفی یک هفته ای با حد اقل 400 هزار بار نمایش در طول هفته 3000 تومان
( جهت فعال سازی آگهی کلیکی و یا آگهی نمایش لینک تصادفی آدرس سایت مربوطه را به ایمیل من ارسال کنید )
آگهی ها حد اکثر تا 7 روز بعد از خرید شما فعال می شوند
برای کسب اطلاعات بیشتر با من تماس بگیرید
آی دی یاهو من : masoudgh2014
ایمیل : [email protected]
u-sms.ir/
فوق العادس حتما شرایطشو بخون مفته
قیمت ها با بازدید و کلیک نمی خونه مشکوک می زنه!
من یکی که حوصله ترجمه کردن ندارم :|لینک مفید : Google SEO News and Discussion:
آپدیت رنک هم فک کنم از فردا شروع بشه ... فک کنم
این 270 تومن شامل 30 دلار شارژ هم می شه یا بازم باید پول بدیم؟
شامل دلار ها هم می شه
سلام دوستان یه چند تا سوال دارم در مورد زدن سایت تفریحی
1 - می خواستم ببینم الان تعداد بازدید کننده خوب برای یک سایت تفریحی چقدره
2 - یه سایت مثلا با 8000 بازدید هاست خوب ایرانی کی رو براش سراغ دارید
3- درآمد های سایت تفریحی بر فرض مثال با 8000 بازدید چقدره توی فروش چقدر موفق هستند و چقدر درآمد دارن حدودی
4- من از لحاظ فنی و گرافیک کد نویسی سئو مشکلی نیست آیا این به نظرتون خوب هستش یک سایت تفریحی بزنم چون طراحی زمان زیادی میبرد و مثلا باید 6 روز کار کنی برای 300- 400 البته در بهترین شرایط
5 - درآمد از فروش چطوره کودومشون بهتره اصلا ارزش داره وارد این حیطه بشیم یعنی بعد از 6 ماه میشه به چه درآمدی رسید بعد از 6 ماه
من دیدم که هر بچه ایی میاد یک سایت تفریحی میزنه اما کسایی که درست حسابی کار میکنن کمن گفتم بشم یکی از اون ها
3- درآمد های سایت تفریحی بر فرض مثال با 8000 بازدید چقدره توی فروش چقدر موفق هستند و چقدر درآمد دارن حدودی
4- من از لحاظ فنی و گرافیک کد نویسی سئو مشکلی نیست آیا این به نظرتون خوب هستش یک سایت تفریحی بزنم چون طراحی زمان زیادی میبرد و مثلا باید 6 روز کار کنی برای 300- 400 البته در بهترین شرایط
5 - درآمد از فروش چطوره کودومشون بهتره اصلا ارزش داره وارد این حیطه بشیم یعنی بعد از 6 ماه میشه به چه درآمدی رسید بعد از 6 ماه