k-boy
Registered User
زیاد نخند ! قبل از پرش دکمه پایینو که چند ثانیه نگه داری و بعد اسپیسو بزنی با سرعت نور
شیرجه میزنه و میتونی 100 بار دیگم بپری
پ.ن: جیمیل شماها مشکلی نداره؟
زیاد نخند ! قبل از پرش دکمه پایینو که چند ثانیه نگه داری و بعد اسپیسو بزنی با سرعت نور
شیرجه میزنه و میتونی 100 بار دیگم بپری
پ.ن: جیمیل شماها مشکلی نداره؟
امضاماين فايرفاکس من آپديت شده الان ديگه flash رو ساپورت نمي کنه به دليل مشکلات امنيتي ! چيکارش کنم ؟
=====================
دوستان اين اسمايلي شهدا شرمنده ايم رو ميخام کسي داره بزاره استفاده کنيم![]()
سرور مجازی با لایسنس دایرکت ادمین از یه شرکت معتبر (مثل هویز یا میهن) با ماهی 50 گیرم میاد ؟
داداش این کیفیتش خوبه ؟ شما استفاده کردی ؟
یعنی فقط وب مستر جماعت می تونه از این ترفندها پیدا کنه :دیزیاد نخند ! قبل از پرش دکمه پایینو که چند ثانیه نگه داری و بعد اسپیسو بزنی با سرعت نور
شیرجه میزنه و میتونی 100 بار دیگم بپری![]()
باید سر ادمین این فلش گیم رو زد یک ساعت امتیاز میزنی اخر موقع ثبت میگه این صفحه وجود ندارد :ا![]()
من خودم استفاده نکردم ولي دوستاني که استفاده کردن واقعا راضي بودن (فيدبک مثبت بالا)
از نظر فاکتور مکانی اروپا بهتره و باید در مورد سایر موارد مقایسه کنیدشما که همه جوره مارو شرمنده کردی این سوالم پاسخ بده دیگه مدیونت شم خخخ
دیتاسنتر امریکا بهتره یا اروپا ( من از زمانی که سایت داشتم همیشه آلمان بودم هیچوقتم نرفتم دنبالش که کدوم بهتره)
شما که همه جوره مارو شرمنده کردی این سوالم پاسخ بده دیگه مدیونت شم خخخ
دیتاسنتر امریکا بهتره یا اروپا ( من از زمانی که سایت داشتم همیشه آلمان بودم هیچوقتم نرفتم دنبالش که کدوم بهتره)
از نظر فاکتور مکانی اروپا بهتره و باید در مورد سایر موارد مقایسه کنید
ولی یک سرور قدرتمند با پورت بالا و با کیفیت میتونه ویژگی مسافتی رو بی اثر کنه.
امضام
البته این ورژن اصلیش نیست با پینت زدمش :دی
دوستان خواهشا اور میتونید ویدیوی تو این لینک رو واسم دانلود کنید. خیلی حیاتیه.
tizenhub.com/2013/06/tizen-port-running-on-the-google-nexus-7.html