سلام دوستان یه چند تا سوال دارم در مورد زدن سایت تفریحی
1 - می خواستم ببینم الان تعداد بازدید کننده خوب برای یک سایت تفریحی چقدره
2 - یه سایت مثلا با 8000 بازدید هاست خوب ایرانی کی رو براش سراغ دارید
3- درآمد های سایت تفریحی بر فرض مثال با 8000 بازدید چقدره توی فروش چقدر موفق هستند و چقدر درآمد دارن حدودی
4- من از لحاظ فنی و گرافیک کد نویسی سئو مشکلی نیست آیا این به نظرتون خوب هستش یک سایت تفریحی بزنم چون طراحی زمان زیادی میبرد و مثلا باید 6 روز کار کنی برای 300- 400 البته در بهترین شرایط
5 - درآمد از فروش چطوره کودومشون بهتره اصلا ارزش داره وارد این حیطه بشیم یعنی بعد از 6 ماه میشه به چه درآمدی رسید بعد از 6 ماه
دوستان ممنون از نظراتتون ولی کسی جواب سوال هام رو می دونه
باب گیمه من 500 تومن قیمت میزارمدوستان چقدر می ارزه ؟
gforce.ir
سلام دوستان یه چند تا سوال دارم در مورد زدن سایت تفریحی
1 - می خواستم ببینم الان تعداد بازدید کننده خوب برای یک سایت تفریحی چقدره
2 - یه سایت مثلا با 8000 بازدید هاست خوب ایرانی کی رو براش سراغ دارید
3- درآمد های سایت تفریحی بر فرض مثال با 8000 بازدید چقدره توی فروش چقدر موفق هستند و چقدر درآمد دارن حدودی
4- من از لحاظ فنی و گرافیک کد نویسی سئو مشکلی نیست آیا این به نظرتون خوب هستش یک سایت تفریحی بزنم چون طراحی زمان زیادی میبرد و مثلا باید 6 روز کار کنی برای 300- 400 البته در بهترین شرایط
5 - درآمد از فروش چطوره کودومشون بهتره اصلا ارزش داره وارد این حیطه بشیم یعنی بعد از 6 ماه میشه به چه درآمدی رسید بعد از 6 ماه
دوستان ممنون از نظراتتون ولی کسی جواب سوال هام رو می دونه
سلام
8هزار بازدید صفحه یا 8هزار آی پی ؟
هاست خوب و قابل قبول ، چیزی که خودم تجربه کردم نت افراز هست ، اما تازگی میبینم دوستان از پارس پک هم تعریف میکنن
درآمد هم اگر 8000 آی پی منظور شما باشه به محتوای سایت و هدف ورود بازدیدکننده ها بستگی داره ، اما برای یک سایت با محتوای سالم بین 300 تا 600 هزار تومان خواهد بود
هزینه های سایت هم با این بازدید بدون نویسنده فقط هاست هست که بیشتر 60 هزار تومان نخواهد شد
نظر شخصی بنده این هست که طراحی بهتر از وقت صرف کردن برای سایت تفریحیه بازم هرطور خودتون صلاح میدونید
اگر خوب کارکنیدو سایتی با سئوی مناسب داشته باشید در عرض 6 ماه به درآمد قابل قبول خواهید رسید
موفق باشید
8000 هزار آی پی در روز تقریبا چقدر باید مطلب داشت آپدیت بودن چقدر مهمه یعنی میشه آخر هفته 120 مطلب گذاشت و تو هفته کار نکرد
یعنی من دوروزه دارم خودمو میکشم واسه این مطلب. یکی از دوستان که سرور مجازی داره یه کمکی بکنه...
بروبچه های وبمستر یه افزونه ای وردپرس داره که خودکار عنوان پست رو لینک میکنه به عکس . قدیما ازش استفاده میکردم الان هرچی به حافظم فشار میارم یادم نمیاد اسمش چی بود بگیرمش .
لینکشو تو یوتیوب پیدا کن بده برات مستقیم کنم
بیا این هم لینک مستیقیم.
Download Tizen Nexus f22 S17bBPFd88 mp4
دامنه با ارزشیه . به درد کلکسیونرا میخوره . پول داشتم میخریدم
لینکشو تو یوتیوب پیدا کن بده برات مستقیم کنم
بیا این هم لینک مستیقیم.
Download Tizen Nexus f22 S17bBPFd88 mp4
من به شخصه تشکر ویژه میکنم ازتون به خاطر تغییر امضا.
چند شب بود شبا کابوس میدیدم.