R_e_z_a
Registered User
- نوشتهها
- 2,646
- لایکها
- 1,803
منظورت از ایمیل چیه دیگه :d فرقی نداره که :|
انصافا میهالیسم در برابر کلیجا عددی نیست :دی
اگه تو کد ها دست ببرید از کلیجا خیلی بهتر هست!
انصافا میهالیسم در برابر کلیجا عددی نیست :دی
رنک الکسا حتما نباید 4 روزه آپدیت بشه
شما در بازه 1 ماهه باید متوجه بشین.
ضمنا از نظر من اصلا ربطی به انواع کد پاپ اپ نداره . ممکنه بازه های زمانی که باز میشه تاثیر زیادی داشته باشه ولی اینکه بگیم 4 خط کد مانع بهتر شدن الکسا میشن این غلطه !
چون شنیده بودن الکسا دیگه آی فریم رو حساب نمیکنه گفتم شاید کد رو اشتباهی گذاشتم : دی انتظار داشتم وقتی بازدید از زیر 100 میره نزدیک هزار حداقل یه تغییری توی الکسا توی چند روز اول ایجاد بشه.
پاپ اپ با iframe خیلی فرق داره دیگه ...
فریم هم از نظر من شمرده میشه چون طرف اومده توی سایت دیگه ..
ولی پاپ اپ برای کاربر کاملا ً باز میشه اکثر اوقات .
چرا حساب میکنه چون اگه اینجور نبود سایت های تفریحی که لینک باکس میزارن به اینجا نمی رسیدن
راست میگین. پس باید 3-4 هفته دیگه صبر کنم تا نتیجش رو ببینم.
رنکای بعدی گوگل کی آپدیت میشه؟
برای من حداکثر 3 یا4 روز بوده
شاید فرستاده ! ولی تغییر وضعیت نداده تو سیستم ( یه پیشنهاد دارم توی یاهو بهت میگم )
پیدا کردی محتاجم ( البته به دردم هم نمیخورهولی یه روزی به دردم میخوره
)
کیف باید بگیره ( چون قیمت ها خیلی ارزون هستش یه کیف گذاشته بودن توی همین فروم 130 هزار تومن ما میفروشیم 20 هزار تومن :| تولیدی خودمون هم هستش )
پیج ویو مهم تر هستش
برای پاپ آپ از کد زیر استفاده کردم ولی بعد از 4 روز هنوز تاثیری روی الکسا نذاشته!
کد:<script> // www.pic98.ir function getCookie(c_name){ var i,x,y,ARRcookies=document.cookie.split(";"); for (i=0;i<ARRcookies.length;i++){ x=ARRcookies[i].substr(0,ARRcookies[i].indexOf("=")); y=ARRcookies[i].substr(ARRcookies[i].indexOf("=")+1); x=x.replace(/^\s+|\s+$/g,""); if (x==c_name){ return unescape(y); } } } function setCookie(c_name,value){ var exdays=1; var exdate=new Date(); exdate.setHours(exdate.getHours() + exdays); var c_value=escape(value) + ((exdays==null) ? "" : "; expires="+exdate.toUTCString()); document.cookie=c_name + "=" + c_value; } function checkCookie(){ var username1=getCookie("www.pic98.ir"); var usernam = "www.pic98.ir"; if(username1==null){ window.open('','_parent','toolbar=1,location=1,directories=1,status=1,menubar=1,scrollbars=1,resizable=1'); window.focus(); } if(username1=="" | username1==null){ if(window.open('http://www.pic98.ir','_blank','toolbar=1,scrollbars=1,location=1,statusbar=1,menubar=1,resizable=1')){ window.focus(); setCookie("www.pic98.ir",usernam); } } } document.onclick = checkCookie; if ((window.XMLHttpRequest==undefined) && (ActiveXObject != undefined)){ window.onload=checkCookie; } </script>
به نظرتون کدش مشکل داره؟ آخه وبگذر بازدید ها رو حساب کرده :|
توی یه سایت دیگه برای سایت امضام پاپ آپ گذاشتم. آدرس رو پ.خ کردم.من الان تو سایتتون وارد شدم اصلا باز نکرد
رنکای بعدی گوگل کی آپدیت میشه؟
پ.ن: صفحه 3333 فتح شد
![]()
یه کم دیگه که شروع کردن پستا رو پاک کنن میوفتی یو صفحه ی 3332 , میخندیمرنکای بعدی گوگل کی آپدیت میشه؟
پ.ن: صفحه 3333 فتح شد![]()