ParsPatogh
Registered User
واسه چی می خای؟!!![]()
خب عضوم :دی
ولی الان یه سری بروکی خرابش کردن :دی
واسه چی می خای؟!!![]()
میبینم که دوباره جمع بچه های بروکلند هم جمه! :happy:
دوستان کسی کانکشن اختصاصی چیز پی ان میسازه؟ نیاز واجب دارم
دو تا از پیج های فیسم رو دارم مفت میدما نمیخواهید ؟
از وردپرس دیگه حالم بهم میخورهuke:
برای پاپ آپ از کد زیر استفاده کردم ولی بعد از 4 روز هنوز تاثیری روی الکسا نذاشته!
کد:<script> // www.pic98.ir function getCookie(c_name){ var i,x,y,ARRcookies=document.cookie.split(";"); for (i=0;i<ARRcookies.length;i++){ x=ARRcookies[i].substr(0,ARRcookies[i].indexOf("=")); y=ARRcookies[i].substr(ARRcookies[i].indexOf("=")+1); x=x.replace(/^\s+|\s+$/g,""); if (x==c_name){ return unescape(y); } } } function setCookie(c_name,value){ var exdays=1; var exdate=new Date(); exdate.setHours(exdate.getHours() + exdays); var c_value=escape(value) + ((exdays==null) ? "" : "; expires="+exdate.toUTCString()); document.cookie=c_name + "=" + c_value; } function checkCookie(){ var username1=getCookie("www.pic98.ir"); var usernam = "www.pic98.ir"; if(username1==null){ window.open('','_parent','toolbar=1,location=1,directories=1,status=1,menubar=1,scrollbars=1,resizable=1'); window.focus(); } if(username1=="" | username1==null){ if(window.open('http://www.pic98.ir','_blank','toolbar=1,scrollbars=1,location=1,statusbar=1,menubar=1,resizable=1')){ window.focus(); setCookie("www.pic98.ir",usernam); } } } document.onclick = checkCookie; if ((window.XMLHttpRequest==undefined) && (ActiveXObject != undefined)){ window.onload=checkCookie; } </script>
به نظرتون کدش مشکل داره؟ آخه وبگذر بازدید ها رو حساب کرده :|
ایمیل ارسال کنن تو گروه یاهو
اگه تو کد ها دست ببرید از کلیجا خیلی بهتر هست!
رنکای بعدی گوگل کی آپدیت میشه؟
پ.ن: صفحه 3333 فتح شد
![]()
برای من این 3 روز تغییر نکرد.امروز الکسا آپدیت کرده که افت داشتم به جای بهبود!
namakstan ادم کن داداش
اواتارتون عوض کردید نشناختمتونچقدر ؟
با دومین هم معاوضه میشه ؟
ادرسش رو بفرست...
چطور ؟
برای یه مطلب بیشتر از 1 ساعت وقت گذاشتم آماده اش کردم دکمه انتشار رو با هزار تا آرزو و بعد از کلی بدختی زدم به جای منتشر شدن نوشته آیا می خواهید این کار را بکنید ؟ مجددا تلاش کنید ( یه همچین چیزی بود ) :|چطور ؟
مشخصات رو بفرست برام
چرا php اینجوریه . یه echo نمیزاری کل کارو نابود میکنه :wacko:
نه ولی php هیچ چی بروز نمیده. مثلا به جای اینکه بنویسم
PHP:<input type="hidden" name="Tok" value="<?php echo $_SESSION['token']?>">
نوشته بودم
PHP:<input type="hidden" name="Tok" value="<?php $_SESSION['token']?>">
و اینگونه بود که 10 دقیقه الاف شدیم![]()
ارسال شد دوست عزیز .
کدهای یه اسکریپت رو چند ماه پیش داشتم ادیت میکردم یه ; رو اشتباهی حذف کرده بودم و کل اسکریپت از کار افتاده بود حدود یه هفته طول کشید تا خط به خط با نسخه اولی چک کردم و آخر فهمیدم که چون ; رو از آخر کد حذف کردم برای همین خطا میدادهایا زبان برنامه نویسی داریم که یه کارارکتر کم باشه کل کار نابود نشه؟
مدیریت محتواتون رو تغییر بدید بعد از چند روز دوباره به وردپرس علاقه مند می شید
دروپال رو تا حالا تست نکردم ببینم چطور هست ولی دیتالایف به نظرم فوق العاده هست ! فقط ضعف دیتالایف رو تو نبود امکانات مدیریتی و انعطاف پذیری میدونمپیشنهاد میکنم یه دروپال نصب کن و یا برو دیتا لایف انجین رو دانلود کن
بعدا اگر خودت با دست خودت دوباره وردپرس نصب نکردی
بیا اینجا اعلام کن
ایا زبان برنامه نویسی داریم که یه کارارکتر کم باشه کل کار نابود نشه؟