بلاگفا میری تو پنل وبلاگ می خوای مطلب جدید بزنی می پره بیرون :blink:
برای شما هم این شکلیه ؟
بی زحمت یه تست بزنید ببینید کلا این شکلیه یا فقط برای من ..
zzz
بلاگفا میری تو پنل وبلاگ می خوای مطلب جدید بزنی می پره بیرون :blink:
برای شما هم این شکلیه ؟
بی زحمت یه تست بزنید ببینید کلا این شکلیه یا فقط برای من ..
چرا وی پی ان نزنه؟!
به سه دلیل:
خیلی از سایت ها الان وی پی ان میفروشن.
از لحاظ شرعی و دینی یخورده مشکل داره(بیخیال به من گیر نده)
دلیل سوم که از همه مهمتره اینه که یادم رفته :|
آره فکر کنم آبه شم تو قرآن باشه
حدیث و روایت هم موجوده که میگن این کار مکروهه :blush:
پ.ن : البته الان دیگه دولت روحانیه ، همه چی آزاده دیگه![]()
ممنون.من الان 3 ساعت هست میخوام پ.خ بدم ارسال نمیشه
پ.ن : mohebali اگه این تاپیک رو دنبال می کنی آره باز شد
آره فکر کنم آبه شم تو قرآن باشه
حدیث و روایت هم موجوده که میگن این کار مکروهه :blush:
پ.ن : البته الان دیگه دولت روحانیه ، همه چی آزاده دیگه![]()
من حوصله بحث کردنو ندارم ولی فقط یه توضیح کوتاه میدم هرکس خودش میدونه باید چی کار کنه.مثال: من فیلتر شکن میفروشم یکی میخره میره باهاش سایت +18 باز میکنه خب گناهش میرسه به من چون یه چیز غیر مجاز فروختم اگه اون سایت بد نبود که فیلتر نمیشد. اغا الان میدونم هزارچیز باید به من بگید پس سایت وی پی ان بزنید این حرفهای منم همش مو بیخیال تورو خدا!! سایت وی پی ان بزنید خیلی خوبه
اره روحانی اومده همه چیز تغییر کرده![]()
@hitup
همه چی "سفید سیاه" چیزی رنگی نیست.
من حوصله بحث کردنو ندارم ولی فقط یه توضیح کوتاه میدم هرکس خودش میدونه باید چی کار کنه.مثال: من فیلتر شکن میفروشم یکی میخره میره باهاش سایت +18 باز میکنه خب گناهش میرسه به من چون یه چیز غیر مجاز فروختم اگه اون سایت بد نبود که فیلتر نمیشد. اغا الان میدونم هزارچیز باید به من بگید پس سایت وی پیان بزنید این حرفهای منم همش مو بیخیال تورو خدا!! سایت وی پی ان بزنید خیلی خوبه
اره روحانی اومده همه چیز تغییر کرده![]()
فرامایش شما متین
اصلا یکی از اهداف مهمی که امام همیشه بهش اشاره میکرد این بود که جوونارو ازین چیزا حفظ کنید .
خدا ایشالا این عزیزانی که تو ستاد فیلترینگ و کاگروه . . . هستن رو قوت بده بهشون ، خیلی برای اشائه ی فرهنگ تو این مملکت زحمت میکشن .
من خودم همیشه به بچه های وبمستر دیگه هم میگم ، اگر سایتتون فیلتر شده حق ندارید نا سزا به کسی بگید ، اگه فیلتر شدید حقتون بوده .
یک زمانی بحث فیلترینگ گوگل میون بود اما حیف به نتیجه نرسید ، همه میدونیم که گوگل یکی از بزرگترین سایتهای جاسوسی و مخرب دنیاس که همیشه اعمال ضد بشری انجام میده
شرکتی که یه گله بز به جا چمن زن استخدام میکنه همینه دیگه
آخه یعنی چی برمیدارن عکس زنای خارجی بی تربیت رو میذارن برا پول در آوردن ، با ناموس مردم چیکار دارن آخه .
پ.ن : واقعا ما جوونا برا این انقلاب چه کردیم ؟ این بود آرمانهای ما ؟
فرکانستو عوض کن :lol:
میدونستم این چیزارو میگی!
گفتم که بیخیال![]()
اگه میگفتی 150 هزار تا باز راهی داشت ولی بعید میدونم برای 190 هزار تا راهی باشه. :دیسریعترین راه برای چک کردن 190.000 تا دامین چیه
آقا میخوام تاپیک بزنم برای تبلیغات سایت، قیمت تو دستم نیست اصلا
12-13 هزار ورودی گوگل، پاپ اپ رو 350 + پست ثابت 150 بنویسم؟ فقط یدونه پست ثابت میزارم
عادرس سایتتون رو پ.خ کنین لدفن
بهزاد میزنم لهت میکنما :lol:
چرا اثبی میشی ؟ :دی
اصن نخواستیم
فردا میرم تبریز برا اون کار ؟ :دی
پایه هستی دیگه ؟