mehdidesigner
Registered User
سریعترین راه برای چک کردن 190.000 تا دامین چیه
بگرد شاید اسکریپتی برنامه ای چیزی پیدا کنی
اگه پیدا نکردی خیلی ریلکس بسین خودت بنویس !
سریعترین راه برای چک کردن 190.000 تا دامین چیه
اینقدر پست من تابلو بود که فکر میکردم متوجه بشید شوخی هست !اسکریپت و برنامه خوب که گیر نمیاد. یه برنامه هست 30 40 دلار قیمتشه!
با vb.net هم فکر نکنم بتونم بنویسم!
مشکلات چرا دست از سر من برنمیدارن :hmm:
پرونده نایس فیلم تموم نشده الان وکیل دادگستری بهم زنگ زده که آقای ارجمند مدیر گروه طراحی سورن از سایت نویسنده ها شکایت کرده که قالب اش رو استفاده کردم باید عوض کنم.
توی یه پست که کلا 150 کلمه داره چطور همچین پیغامی میده؟؟
The keyword density is 0%, which is a bit low, the keyword was found 6 times.
تانک جوهر برای canon pixma ip7240 کسی داره ؟ یا جایی رو میشناسه این هفته بهم برسونه ؟
یه جا گفت هفته ی آینده
سلام اس ام اس اومده
لطفا ايميل را فوري چك كنيد
دبيرخانه كارگروه
بعد میرم هیچ ایمیلی نیس
مشکل چیه؟
10002133927413
جریان چیه؟
من تا بحال با نیوک کار نکردم.
نیوک هم مثل وردپرس افزونه داره دیگه؟
آره، فکر کنم کامپوننت بهش می گفتن!
ولی سمتش نرو
آره .....سورن دیزاین ؟ همون که گویاتی رو طراحی کرده ؟
در مورد ماهواره هم قبلنا همینو میگفتن هر کسی میخرید میگفت میخوام اخبارشو نگاه کنم ، اون موقع این همه شبکه فارسی نبود اکثرا فارسی درپیت و شو .... بود یکی نبود بگه آرزانتینی بلدی یا انگلیسی که میخوای خبر نگاه کنی ! جالبه یارو سیکل داشت :دی
باز الان یه خورده شبکه های درست و حسابی میشه پیدا کرد.
وقتي وبمستر نميفهمه كه تا 1 تير دومين نميشه ثبت كرد ما از كاربر عادي چه انتظاري ميتونيم داشته باشيم ....
از ديروز 17 بار يه دومين رو ميخواد ثبت كنه , با رنگ قرمر هم زديم غيرفعاله .... باز ميزنه
پ ن : هر كي ممد فخرايي رو ديد بگه ميل زدم جواب بده :|
آره یه چیزایی می مونه![]()
یه لحظه گفتم شاید پردیس هاستینگه... گاهی 1 هفته دان می شدیم .. :|
پاپ آپ برای کاربر عادی هست وب مستر میدونه چطوری از شر پاپ آپ راحت بشه - وقتی کاربر یاد گرفت پول خرج کنه پاپ اپ خود به خود حذف میشه - طرف سایتش vip بود ولی برای اعضا vip پاپ آپ نذاشته بود
رسانگار من دوتا اد دامین و دوتا دیتابیس گرفته بودم با دوبرابر پهنای باند ولی پول نصف همین امکانات رو میدادم(4.20$)
سه ماه اول برای ارزیابی پول پرداخت نشد تا ببینن میتونن پشتیبانی کنن یانه
لینک بازار یابی :
پردازش ابری | هاست ابری | سرور اختصاصی | سرور مجازی | طراحی و گسترش نرم افزار
ممنون.فکر کنم از شانس ما دیگه ارائه نمیده : رسانگار : پورتال کاربران
یارو دختره زنگ زده اقا بستتون رسید من برگشت زدم میگم چرا ؟
میگه شرکت به این بزرگی چه وضع بسته بندیا عین املا Oo
میگم موردش چیه ؟ میگه ادکلن رو گذاشتین دورش روزنامه گذاشتین :|
خوب چی بگم به این الاغ ؟ بگم گذاشتیم که جنس سالم برسه نشکنه ،بگم گذاشتیم روزنامشو مطالعه کنین ؟
اعصابمو خورد کرد 7 تومن پ.ل پست ضرر زده به ما تازه میگه من میرم پیگیری هم میکنم از شما شکایت کنم به خاطر بسته بندیتون :|
جالب اینجاست بسته رو باز کرده کاملا بعد برگشت زده
پرداخت در محل بوده
بسته رسید میتونم پیگیری کنم از پست ؟ حقی نداشته بسته رو باز کنه :| اون مامور پست چقدر بیشعوره اخه ، الان کارتن پاره و بسته درب داغون رو چجوری میخواد برسونه دست من ؟
به گفته خودم ؟من کی گفتم ؟
چه ربطی داره ؟هرچی از دهنش در اومده میگه بعد اون مامور پست حق نداشته بسته رو بده طرف باز کنه
چه 500 تا تک تومنی چه 10 میلیون
بعد مگه یه دونه 7 تومنه ؟ 100 تا برگشت میخوره هر کدوم 7 تومن 7 تومن جنسی هم که برگشت میخوره جنازش هم دست ما نمیرسه
تیکت زدین؟ من تیکت زدم حجم گفتم البته اون تعداد دیتابیس و پهنای باند از دستشون در رفته بود با مدیرش سر اینکه چرا پولتون رو نمیگید دعوا کردم ( دنیا برعکس شده)
قالب به چه صورت ؟ ایمیل و بردارین سیو کنید و قالب رو ویرایش کنید من الان خودم قالب کاملا ساده هست چون فقط لینک میفرستم ( یه پست ثابت بالا یه پست ثابت پایین )
الان هم وقت کنم میخوام یه قالب به صورت لینک دونی بزنم ولی دسته بندی
شما فحش هاتون رو باید میدادینبا کیا شدیم 77 میلیون - منی که بازار یابم سر این ضرر خوردم وای به حال شما
حتما پیگیرید کنید مخصوصا نباید بسته رو باز میکرد
به به جناب استاد هم که تشریف دارن :lol:
حالا گذشته از این که به خونت تشنم، سالی ماهی 1 بار میشینم این هوش سیاه رو نگاه میکنم، چشمم به این یارو کامران میافته هی یک اسم تو ذهنم میاد، سامان براری!
واقعا میشه یه روزی من شما رو از نزدیک ببینم حسابامون رو با هم صاف کنیم؟![]()
آخ که دلم لک زده برای اون روز![]()
آره تیکت زدم گفتن که هر 10 گیگ 15 تومان و هر 100 گیگ پهنای باند 5 تومان. شما چند وقت ازشون سرویس داشتی؟ قطعی یا مشکل دیگه ای نداره؟
پ.ن: سایتم چند ساعت پیش مسدود شد. حالا باز خداکنه توی این 48 ساعت که گفتن کارهاش رو تموم کنن و به 1 هفته نکشه :crying:
فایرفاکس دیگه اصعابمو ریخت بهم
کم کم دارم کوچ می کنم به کرئم
البته مدتهاست به این قضیه رسیدم ولی خب یه مشکلی که دارم یوزر و پسوردهامه
چیکار کنم؟
دشواریش چیه؟
وایسا قیمت بدنمیفهمی
قیمت نمیدادن بهتر بود :| من برای همین سایتم 30 میدادم هاست دی ال - 100 نت افراز - 160 به رسانگار ( ولی سرعتش خداس خدا )