اگر میتونی لینک مطلب + منبعش رو بهم بده برسی کنم
هیچ وقت بازنشر یه مطلب ارزش هزار شکایت و دادگاه رفتن رو نداره، پلیس فتا هم وقتش رو از سر راه نیاورده که برای یه مطلب وقت بزاره، مثه این میمونه بری توی دادگاه انقلاب بگی لنگ کفش منو از تو مسجد بردن :| :دی
طبق قوانین تا اونجایی من میدونم اولا سایتی که محتوا تولید میکنه باید یا صفحه ای به عنوان قوانین داشته باشه و یا در فوتر یا هدر یا پایین هر مطلب ذکر بشه که بازنشر اون مطلب آزاد هست یا نه
اگر آزاده به چه صورت؟ باید روشن و شفاف باشه
اگر سایتی اینو ذکر نکرده باشه اوردن اسم دقیق سایت که مشخص باشه سایت ایکس منظور شما هست، لازمه، مثلا یا بنویسید mehrnews.com یا بنویسید منبع: خبرگزاری مهر
بند اولش تو همین مایه ها بود بند دوم منظورش این بود اصل متنش اصلا یادم نیست

در حالت کلی اگر اون الان جایی ننوشته توی سایت که کپی مطالب ممنوع هست، شما از چندتا از صفحات سایتش یه اسکرین شات بگیر + تاریخ رو یادداشت کن که بعدا اگر شکایتی شد بتونی دقیقا همین تاریخ رو از وب آرشیو چک کنی و نشون بدی که توی سایت چیزی ذکر نشده + توی یکی از ایمیل هات ذکر کن که مثلا: آقا شما هیچ جای سایتتون ذکر نکردین، اونم میگه درسته ذکر نکردم اما من راضی نیستم، وقتی تایید کنه که ذکر نشده دیگه خودش رسما بازنده این بازی هست

اگر میتونی لینک رو همینجا بدی یا پ.خ کنی توضیحات بیشتر لازم باشه بگم
وب آرشیو:
Internet Archive: Digital Library of Free Books, Movies, Music & Wayback Machine