Fereydoon74
Registered User
بچه ها در حال حاضر پرشن تون غیر از یوتل ست رو چه ماهواره دیگه ای میاد؟؟؟
cms بدون دیتابیس هم داریم؟ داریم همچین چیزی؟![]()
زور داره خداییش دو روزه دامینو ثبت کرده
مشاهده پیوست 394472
گفتم چرا داش ابی جواب نداد
نمی دونم کدوم دیوسیه با من لج کرده پ خ هامو می خونه و تغییر می ده و حذف می کنه :hmm:
یاهو ادم کن namakstan
cms بدون دیتابیس هم داریم؟ داریم همچین چیزی؟![]()
گرافیکشو کی زده ؟
اگه قیمت دلار بالا می رفت الان قیمت اجناس خارجی 3 سوته دو برابر می شد ولی حالا که ارزون شده معلوم نیست اجناس کی ارزون بشه:wacko:
اینجور که ارز داره میاد پایین پس قیمت دامین ارزون تر میشه.
ای خدا میشه..
من بیگناهمچرا همیشه شکلک های عجیب رو تو مد میکنی![]()
یعنی میرسه اونروز که اقای عبی با اون 40 هزار تومن نت افرازش دوتا دامین .کام ثبت کنهاینجور که ارز داره میاد پایین پس قیمت دامین ارزون تر میشه.
ای خدا میشه..
سلام و درود فراوان
دوست عزیز، هدف من برطرف نمودن مشکل سایت شما و همچنین با توجه به اینکه خودتان اینکار را انجام دادید، نیتم آموزش و روش صحیح استفاده از فونت کیت های مختلف است تا انشالله در آینده دیگر نیازی به صرف هزینه نداشته باشید.
ببخشید اگر قیمت پیشنهادی من بالاتر از رنج تعیین شده شما میباشد، بعد از 14 سال سابقه کار و ساخت و آپلود بیش 363 وب سایت در ایران و کشورهای مختلف، دوستانی بنده را لایق همکاری می دانند که تنها انتظار یک سایت حرفه ای و بدون مشکل را از هر لحاظ داشته باشند و هرگز با رقمهای پایین این امر میسر نیست. البته عذر خواهی می کنم بابت این جمله که خدمتتان عرض کردم ولی 99% مشتریان بنده ، در گذشته وب سایت داشته اند و آنهم با هزینه های 100000 تا 250000 تومان برایشان تمام شده بود ولی در نهایت به لطف دیگر دوستان و مشتریان به بنده معرفی شدند و در حال حاضر خدا را شاکرم که شرمنده این عزیزان نشده ام.
سایتهای پایین ، لیست نمونه کارهایی است که بنده در ظرف کمتر از چهارماه گذشته به انجام رسانیده ام البته هر چند تمامی مشتریان، سابقه ای بیش از 4 سال همکاری را با بنده دارند ولیکن هر ساله با توجه به پدید آمدن تکنولوژی های جدید، اقدام به آپدیت و یا حتی ری دیزاین سایت می نماییم البته شما در سورس برخی از این سایتها می توانید در متا تگ ها نام بنده را نیز در صورت تمایل پیدا نمایید، من در پایین هیچ سایتی امضاء نمی گذارم.
01. شرکت پتیاک سیستم Petiak ( ارائه دهنده اینترنت پر سرعت بی سیم ) جوملا 2.5.7
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
02. شرکت حامیان نسیم دی
( این سایت هنوز بر روی سرور خودم است ) این سایت فروشگاه هست که هنوز در فاز یک ه اتمام رسیده و پس از دیتا اینتری از طرف مشتری و تصویه، وارد فاز دوم خواهیم شد که مقایسه کالا ها و فروش راه اندازی می گردند و در فاز سوم ... آدرس : 217.170.252.83 می باشد و سپس در انتهای آدرس /hndey/ قرار دهید لطفا
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
03. آزانس مسافرتی ش*-*-*شت ( S*s-dr.com ) جوملا 2.5.7
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
04. تجهیزات پزشکی VivanVesta.com . جوملا 2.5.7
05.*-*-**-*-*---*-*-*-
06. .*-*-**-*-*---*-*-*-
07. .*-*-**-*-*---*-*-*-
البته پروژه های بزرگی همچون آموزش چند رسانه ای بانک ملت و مرکز قلب تهران نیز در لیست پروژه های بنده قرار دارد.
عذر خواهی می کنم که توانایی مکاتبه مستقیم ندارم ولی شخصا دوست دارم به قوانین سایت پایبند باشم و از همین رو آدرس سایت شخصی و یا محل نمونه کارهایم را معرفی ننمودم تا مبادا قانون شکنی کرده باشم.
در هر صورت انتخاب با شخص شماست و در صورتیکه در آینده هزینه مد نظر خود را انجام دادید ولی به موفقیت مورد نظر خود نرسیدید بنده با کمال افتخار در خدمتتان خواهم بود. پشتیبانی از سایتهای طراحی شده بصورت رایگان بوده و در صورت نیاز به ارتقا بصورت 100 تفاهمی کار صورت خواهد پذیرفت.
امیدوارم همواره موفق و پیروز باشید.
نمیخوام آبروی کسی رو ببرن ولی خدایی ببنید این رو توی پونیشا برای تغییر فونت و عکس کردن آیکون ها و یه رنگ بندی مجدد قالب برام فرستادن
قیمتش 500 هزار تومن بوده :|
بعضی ها واقعا جوگیرن.
یارو برای فروشگاه اینترنتی 5تومن بودجه گذاشته بود:blink::blink::blink:
بچه ها در حال حاضر پرشن تون غیر از یوتل ست رو چه ماهواره دیگه ای میاد؟؟؟
آقا این description تو all in seo pack دقیقا وارد کدوم قسمت از قالب میشه؟
پ.ن : جان من یکی منظورمو متوجه شده باشه![]()
از کجا سامانه ارسال اس ام اس بگیرم؟ فقط برای دریافت میخوام ، و شماره 10 رقمی
باید mime پسوند فایل رو به iis اضافه کنی که برای همین فایل flv میشه video/x-flvچطوری میشه فرمت های مختلف رو در وبسرور IIS برای بارگیری مهیا کرد ؟ مثلا .flv