madman2011
Registered User
- نوشتهها
- 3,191
- لایکها
- 2,725
به من گفتی bazarche.ir قلبم وایساد :|
جدي ؟؟
پس اشتباه تايپي بوده
به من گفتی bazarche.ir قلبم وایساد :|
برای من پاپ اپ فروشگاه باز شد ولی های کلیک بلوکه شد توسط مرورگرالان بالای 100 نفر تو سایتن ، ولی شمارش همینطوری وایساده :|بی زحمت ببین باز میشه واسه شما ؟ عصر دانلود | دانلود نرم افزار,بازی,کلیپ,کتاب,موبایل
درود
مدتی هست که تمایل دارم فروشگاهی رو برای عرضه زیورالات دست ساز خودم با طراحی جدید و انحصاری ایجاد کنم.در چند روز اخیر یک هاست 2000 مگ + دامنه ir با برند مخصوص محصولاتم برای اینکار رو تهیه کردم،توضیح اینکه اولین باری هم هست که این محصولات عرضه خواهد شد....
به نظر شما از قالبهای رایگان پرستا شاپ استفاده کنم یا تومیتو ؟
یا اینکه بهتر هست یک قالب اختصاصی برای فروشگاه طراحی بشه؟ البته خب هزینه زیادی هم نمیتونم صرف اینکار بکنم....
ممنون میشم بطور کلی در این زمینه راهنمایی بفرمایید....
با سپاس فراوان
درخت نیستنچرا درخت ها اونطوری هستن ؟
احتمالا این 4 شنبه میام یزد، باید برم چک کنم![]()
آره باز شد.
امین :
این کد پاپ آپ شونصد تایی رو ممنون میشم بدی.
آره باز شد.
امین :
آره باز شد.
امین :
سلام
ممنون میشم نمونه زیورالاتتون رو برام ارسال کنید .
درخت نیستن
حتمی هستش؟!
1000 تایی هم موجودهطرف مجبور میشه سیستم رو ریبوت کنه :دی
از آنجاییکه در حال حاضر ظرفیت سرویس های حرفه ای الماس تکمیل می باشد امکان انتقال شما به این سرویس ها وجود ندارد.
در صورتی که تیم مانیتورینگ با توجه به مصرف تشخیص دهد که سایت شما می بایست به این سرویس ها منتقل گردد شما را از طریق ارسال ایمیل(اخطار) بلافاصله پس از خالی شدن ظرفیت در جریان قرار خواهند داد.
چندروز پیش به من گفتن باید بری الماس الان چطور چا ندارن:-?بدبختی؛ یعنی آمار سایتو با هزار دردسر بالا ببری از گوگل ، آخرش با اینکه پول هم می خوای بدی ، ولی هاست الماس بهت نمی دن :|
![]()
چندروز پیش به من گفتن باید بری الماس الان چطور چا ندارن:-?
کاراشون عجیب غریبه :|
خیلی جالب شده :|
باید به هاستینگها التماس کنیم بهمون هاست بدن :|
نمی دونم کانفیگ 2 تا سرور بیشتر چقدر خرج و مشقت داره !
شما رفتی جا رو برای دیگران پر کردی دیگهچندروز پیش به من گفتن باید بری الماس الان چطور چا ندارن:-?
با خرج فعلیتو مگه رو هاست دی ال نمیشه برید؟
پس چی فکر کردیشما رفتی جا رو برای دیگران پر کردی دیگه![]()
من دوست دارم با نت افراز کار کنم ، هاست دی ال زیاد تاپ نیست پیش اینا
فکر کنم گرون تر باشه هاست دی ال. حداقل 70-80 رو بگیره ماهی .... اونم با پهنای باند محدود احتمالا.
البته هاست دی ال هم شاید ما رو راه نده بگه پر شده :|
نه هاست دی ال گفت اواسط مرداد ماه داریم سرور جدید می زنیم می تونیم پشتیبانی کنیممن دوست دارم با نت افراز کار کنم ، هاست دی ال زیاد تاپ نیست پیش اینا
فکر کنم گرون تر باشه هاست دی ال. حداقل 70-80 رو بگیره ماهی .... اونم با پهنای باند محدود احتمالا.
البته هاست دی ال هم شاید ما رو راه نده بگه پر شده :|