AloneKing
Registered User
- نوشتهها
- 1,810
- لایکها
- 996
خب شما 10 میلیون بده من واست نابود میکنمخودم میدونستم یکی میاد اینو میگه بخاطر همین نوشتم "یا یه سایت بزرگ" امید است بیاندیشید![]()
خب شما 10 میلیون بده من واست نابود میکنمخودم میدونستم یکی میاد اینو میگه بخاطر همین نوشتم "یا یه سایت بزرگ" امید است بیاندیشید![]()
این زیاد وارد نیست معمولآ چندتا نویسنده متبحر استخدام میکنن سرور با آپتایم بالا میگیرن یه ip ثابت تمیز میخرن، سیستم فول سئو و غیر تکراری میدن براشون بنویسن، بک لینکم بعنوان مکمل و قرص انرژی زا برای میانبر میگیرن همرو پشت سر میذارن
اگه پول و حسادت میتونست توی سئو تاثیری داشته باشه الان نت به فلاکت میرسید
من 10 میلیون پول بهت میدم برو کلوپ یا یه سایت بزرگ رو نابود کن![]()
شما هم هاست برای آپلودسنتر داشتید؟ میشه بیشتر توضیح بدید جریان چی بوده؟برخورد و پشتیبانی سایت =![]()
قیمتاش خیلی بالاست برم یه تیکت به بخش پشتیبانیش بزنم ببینم چی میگنفقط هاست وب دارم.
برای کلوب 1 میلیارد تا بحال هزینه شده حالا من با 10 میلیون بیام خاکش کنم!؟؟شماره ادمین کلوب ۲۲۲۲۱۹۶۶
هاست خیلی تاثیر داره روی ورودی گوگل
پارس پک و میهن وب هاست خیلی بهم ضرر زدن ... انشالله خدا به شکل خودشون باهاشون معامله کنه
از وقتی سایت ها رو بردم رو هاست دی ال خیلی پایداری رفته بالا
خیلی راضی ام ازش پولی که می گیره نوش جونش
سئو یعنی رقابت هر کی بهتر کار کنه حقشه اول باشه![]()
دمت گرم داداش ولی اس ام اس کیوردیه که هر وبمستری از شکم ننش میاد بیرون می خواد اول باشه ... مهم نیست![]()
کیورداتونو نباید اینجا بگین چندتا بیشرفتو پی تی هستن بفهمن بازدیدخورش بالاس میرن دست میذارن رو کیورد،![]()
افسوس افسوس که j نیست آخرش![]()
خب اگه j اخرش بود که جیییییی خونده نمیشد ! همین G فکر کنم بهتر باشه !
@iranadsense best و مابقی دوستان فلش باز حریف میطلبیم:specool:
من سایت بازی داشتم اما فلش باز نبودم :lol:
پ.ن: دوستان پی لاینی چقدر الان امتیاز باشگاه دارین؟![]()
همسن و سالای تو الان تو زیرزمین خونشون اورانیوم غنی میکنن اون وخت تو هنوز فلش بازی میکنی ؟؟
کیورداتونو نباید اینجا بگین چندتا بیشرفتو پی تی هستن بفهمن بازدیدخورش بالاس میرن دست میذارن رو کیورد،![]()
سکوریته:f34r:
جوایز چی داره؟ شرایط خاصی می خواد برای عضویت؟
آقا من صبح تا حالا ده بار جاوا دانلود کردم, آخرم نتونستم فیسبوکو باز کنم, با کروم و فایر فاکس و ie هم امتحان کردم. راه حلی دارید؟
Registered
hiiiiiiiiiiiii
hiiiiiiiiiiiii
Registered
1.....2.........3
na adam hastm
اکیسمت لازم شد!حس می کنم ایشون ربات باشن
ویرایش : ربات نیست اما اسپمره
پ.ن : ریپورت؟
man ke espem nemidam![]()
1.....2.........3