R_e_z_a
Registered User
- نوشتهها
- 2,646
- لایکها
- 1,803
man ke espem nemidam![]()
حتما تعریف درستی از اسپم ندارید
1.....2.........3
hiiiiiiiiiiiii
Registered
man ke espem nemidam![]()
1.....2.........3
hiiiiiiiiiiiii
Registered
درود دوستان
سرور اختصاصی از کجا بگیرم که مدیریت هم انجام بده و پشتیبانی درست داشته باشه؟
من از سال 2004 تا حالا 4 پست پیشتر ندادم اون فقط شما 2012 عضو شدی 1600 تا پست دادی![]()
شما ادم هستین درست ولی اینجا اسپم دونی نیست !
-
پ.ن2: فرزاد جان، اگر بخوام توی چندتا کی ورد سایت رو بیارم بالا، آیا تاثیر داره که به صفحات مختلف لینک بدم؟
برای مثال یک وبلاگ رنک 4 دارم
بعد بیام از این وبلاگ به سایت T با عنوان عکس عاشقانه لینک بدم به دسته بندی عکس عاشقانه و با عنوان عکس خنده دار لینک بدم به دسته بندی مربوط بهش و همین طور به 4-5 بخش داخلی سایت T لینک بدم، باعث میشه توی همه این کی ورد ها بیاد بالا یا نه؟ (اگر سایر دوستان هم میتونن کمک کنن ممنون میشم :X )
همه پستا ریپورت شد، لطفا دوستان هم زحمتش رو بکشن
-
پ.ن1: نوکر آقا رضا هم هستیمبدجوری منتظر یه فرصم زحمت هات رو جبران کنم
-
پ.ن2: فرزاد جان، اگر بخوام توی چندتا کی ورد سایت رو بیارم بالا، آیا تاثیر داره که به صفحات مختلف لینک بدم؟
برای مثال یک وبلاگ رنک 4 دارم
بعد بیام از این وبلاگ به سایت T با عنوان عکس عاشقانه لینک بدم به دسته بندی عکس عاشقانه و با عنوان عکس خنده دار لینک بدم به دسته بندی مربوط بهش و همین طور به 4-5 بخش داخلی سایت T لینک بدم، باعث میشه توی همه این کی ورد ها بیاد بالا یا نه؟ (اگر سایر دوستان هم میتونن کمک کنن ممنون میشم :X )
امین جان زیاد متوجه نشدم راستش
ولی به نظر من درسته و بالا میاد با همین کار.
وقتی در سایت N که دارای رنک هست، دسته بندی های سایت M رو لینک کنی ، اون دسته بندی ها میان بالا توی گوگل.
همین الان واسم ایمیل اومد:
اعلام به کلیه کاربران و اعضا سایت قمار و شرط بندی Bwin90 (پیش بینی مسابقت فوتبال)
بر اساس اقدامات صورت گرفته توسط مراجع قضائی، تعداد 8 نفر از گردانندگان اصلی سایت شرط بندی و قمارBwin90 که به صورت غیرشرعی و غیرقانونی فعالیت داشته شناسایی ودستگیر شده اند و در حال حاضر پرونده این افراد در مراجع قضایی در حال رسیدگی می باشد.
در حال حاضر متهم ردیف اول این پرونده ومالک اصلی سایت (س.خ) از کشور متواری شده است و تحت تعقیب می باشد.همچنین بر اساس اعلام مراجع ذیربط کلیه اطلاعات اعضا وفعالان این سایت در اختیار نهادهای قضایی قرار گرفته و در حال بررسی می باشد.
جالبه من اصن عضو این سایت نبودم![]()
امین جان زیاد متوجه نشدم راستش
ولی به نظر من درسته و بالا میاد با همین کار.
وقتی در سایت N که دارای رنک هست، دسته بندی های سایت M رو لینک کنی ، اون دسته بندی ها میان بالا توی گوگل.
اواتار جدید مبارک .
از این با حالا ندارید به منم بدید ؟
پ.ن : می گفتید اواتار انسانی دوست دارید که ...؟
حالا شمارشو میخام چیکار![]()
بحث سئو شد گفتیم ما هم خودمون رو بندازیم وسط
سئوی ایرانی یعنی کشک + 1000 تا تگ + دامنه رنک دار
@ بی شرف ؟ شیب ؟ بام ؟
دقیقا.
بعد از اینکه داش hitup اینجوری همه چیزو رسما اعلام کرد به شخصه حداقل 10 تا سایت دیدم با این موضوع افتتاح شدن
لطف دارین - یه مدتی هست درمورد پست ثابت میخوام بهتون بگم یادم میره تو خصوصی بهتون میگم
منم سر این لینک گرفتن مشکل دارم یک ماهی هست صبر کردم ببینم به چه صورت لینک بگیرم
به نظرتون com رو ریدایرکت کنم رو ir یا ir رو ریدایرکت کنم رو com
پارک کردم infinite scroll قالب مشکل داره. تصویر زمینه - جدیدترین تصاویر در موضوعات مختلف
متشکر !
سرچ گوگل راهگشاست
انسانیت هم زیر پا گذاشتیم : ))
یه قالب خوب برای سایت اس ام اس میخوام![]()
به نظرتون com رو ریدایرکت کنم رو ir یا ir رو ریدایرکت کنم رو com![]()
پارک کردم infinite scroll قالب مشکل داره. تصویر زمینه - جدیدترین تصاویر در موضوعات مختلف
یکی تو بازارچه داشت سایتی رو با همین قالب میفروخت البته فکر کنم برای ایشون اسکریپت بود. ولی من سایتو بررسی نکردم
اگر کسی دامنه حرفه ای میخاد به صورت خصوصی اعلام کنه
دامنه ها تماماً ای ار هستند
بیشتر تک کلمه داریم
قیمت هم خیلی پایین هست
پارک میکنم اسکرول بی پایان لود نمیشه
عید همگی مبارک. صد سال به این سالا هر روزتان عید عیدتان هر روز![]()
خشنود خان شما که ما رو ریپورت می کنی .............اول گوشه هزاری رو نشون بده تا بفرستم