سایتم رو نت افزار حدود 25 ساعته که DOWNـه :|
خودم الان دیدم و تازه تیکت فرستادم...
بهتره از سایت های Monitoring استفاده کنی تا هر زمان سایتت Down شد فوری بهت ایمیل و sms بفرسته
درمورد وی بی ایران حرفی ندارم چون کار خلافی نشده بود، ولی بعضی سایت ها چرا کلاه برداری میشه باید دامنه بسته بشه تا مردم بیشتر ضرر نکنن
وقتی از رو هاست ببندن یعنی سایت من تا وقتی که اینا دستور ندن تو حبس هست با دامنه دیگه هم نمیشه بالا اورد البته دامنه من رایگان بود و برای تست، هنوز روش کار نکرده بودم .
خوبه نت افراز بقیه ادرس ها رو بلوکه نکرد.
آخه صداشون گوش فلک رو پر کرده که چرا شبکه های ماهواره ای ما رو از رو ماهواره حذف میکنند و این کار غیر قانونیه و حقوق بشر و آزادی بیان رو نقض میکنه.
خب وقتی خودت سایت ها رو (با هر موضوعی!) فیلتر میکنی، هر وقت دلت خواست دامین حذف میکنی، به هاست میگی اطلاعات کاربر رو گروگان بگیره، به هر دلیلی فیبر نوری رو پاره میکنی تا پدر کاربران در بیاد، به افراد عادی سرعت بالای 128 نمیدی و باید دنبال پارتی بگردی تا برات نامه جور کنه، دیگه چه انتظاری از دشمن داری؟
دشمن کارش دشمنیه، اگر این کارها رو نکنه که دشمن نیست، تو چرا با هموطن هات این کارو میکنی و اینجوری اذیتشون میکنی؟
یکم بیشتر ادامه بدیم بحث کلا سیاسی میشه ،
نه میگم خوبه نه میگم بده ، یکم هم باید بهشون حق بدین ( خودم زمان انتخابات عذاب کشیدم برای آپدیت سایتم ، فروش فوق العاده اومد پایین)
ولی اینم در نظر بگیرید که بعضیا گرگ های هستن تو لباس میش ، نمیتونن کنترل کنن از منبع میبندن.
بهتره بحث رو همینجا تموم کنیم میترسم بعضی از کاربرا که اصلا ربطی به این تاپیک و بحث ندارن وارد بحث بشن و به جاهای باریک بکشه
درضمن من نه طرف دار این طرح هستم نه مخالف این طرح
در مورد دامنه ام حق با دوستان فیلتر چی بود دلیلشم نپرسید :lol:
آره، بعضی ها تا جمله اعتراضی و مخالفت با حکومت میبینن میپرن وسط، نه اطلاعات عمومی دارند، نه اطلاعات تخصصی، نه ادب و تربیت
عین این اینترنت ملی، تا کوچکترین اتفاقی میفته میگن اینترنت ملی شد، بدبخت شدیم.
الان تو آلمان، انگلیس، فرانسه و.... هم اینترنت local داریم، اگر بخواید مستقیما از دیتاسنتر سرور بخرید در این مورد نوشته.
بلی...
بلی دروپال از همه ی این cms ها بهتره.
فقط حرفه ای لازم داره...
میدونستم که دروپال کار میشدم :wacko:
از وردپرس هم به زور سردرمیارم...
ولی تو رتبه بندی ها از نظر قدرت و کارایی چند جا دیدم اول بوده.
دروپال مضخرفه ، وردپرس پیشنهاد میشه.
این رو بیست بار زدم برادر![]()
جام نیوز :: JamNews - حرف های عجیب سلنا گومز بعد از جدایی جاستین بیبر! + عـکس
نیازمند شکلک " شهدا شرمنده ایم "