cms
Registered User
- نوشتهها
- 1,157
- لایکها
- 1,237
دوستان یه آپلود سنتر قوی مثل 4shared معرفی کنید که بعد از یه هفته فایل ها رو حذف نکنه
2shared - file upload and sharing
بعد از دو هفته فایلا رو حذف میکنه خیلی خوبه
دوستان یه آپلود سنتر قوی مثل 4shared معرفی کنید که بعد از یه هفته فایل ها رو حذف نکنه
2shared - file upload and sharing
بعد از دو هفته فایلا رو حذف میکنه خیلی خوبه
اون ثبت شرکت بود که میگفتن فوق دیپلم میخواد
ساماندهی کلاس پنجمم کفایت میکنه :lol:
سلام احمد جان خوبی ؟
حتما سر بزن اگه نزنی مجبورم خودم جدا از اونا بهت عیدی بدم
http://forum.persiantools.com/t438593.html
می دونم ولی 2-3 هفته پیش بچه های اینجا مطلبی رو شیر کرده بودن که می گفت می خواد گفتم شاید قانونه جدیده :|نه بابا فوق دیپلم کجا بود؟ :wacko:
ثبت شرکت که فوق دیپلم نمی خواد (کلا به مدرک کاری ندارن واسه ثبت شرکت!)اون ثبت شرکت بود که میگفتن فوق دیپلم میخواد
ساماندهی کلاس پنجمم کفایت میکنه :lol:
الان سوال رو اینجوری مطرح کنم بهتره یه سایت تفریحی بهتره تو ساماندهی ثبت بشه یا خیر؟ دوستان خودشون ثبت کردن عایا؟هیچی نمیخاد سایت رو هم ثبت نکنی خطر فیلتر هست مخصوصا عکس و تفریحی
به جز این و مدیافایر که مد نظر هست
پ.ن : اینو جدی بهت میگم طنز رو دنبال کن زمینه خیلی خوبی داری برای طنز
منم می خوام از فردا کولر آبی بیارم بفروشم :
![]()
دیپلم داری؟:دی
یعنی اون دستگاه تناسلی نداره؟در كلاس چهارم دوستی داشتم كه مردود شد و ترک تحصيل كرد ولی من درس خوندم و مهندس شدم،حالا اون یک دستگاه پورشه دارد و من ...یک دستگاه تناسلی
بله درسته اما اینجا اکثرا دلال ها (و سایر مشاغل مشابه) وضع مالیشون بهتر از افراد تحصیلکرده هست.
دلال رو مثال زدم. دلال ها هم وضعشون زیاد بد نیست، یه مدت جمع میکنن یه کار آبرومند راه میندازن واسه خودشون :wacko:
الان آدمای بی سواد هستن که درآمد روزانشون از درآمد سالانه ما بیشتره :wacko:
تو ایران اون اندازه ای که باید درآمد داشته باشن، ندارن...
مخصوصا برنامه نویس ها.
اینا هم اضافه کنم:دلال رو مثال زدم. دلال ها هم وضعشون زیاد بد نیست، یه مدت جمع میکنن یه کار آبرومند راه میندازن واسه خودشون :wacko:
الان آدمای بی سواد هستن که درآمد روزانشون از درآمد سالانه ما بیشتره :wacko:
تو ایران اون اندازه ای که باید درآمد داشته باشن، ندارن...
مخصوصا برنامه نویس ها.
فعلا که فقط vb.net یاد گرفتم ، زیاد بازار کار نداره. PHP و c# یاد بگیرم شاید بتونم فریلنسرم بشم
در مورد فریلنسر هم یکی از یچه های قدیمی پی تی میگفت همه ی پروژه ها رو هندی ها با قیمت پایین میگیرن نمیشه خوب کار کرد...
فعلا که فقط vb.net یاد گرفتم ، زیاد بازار کار نداره. PHP و c# یاد بگیرم شاید بتونم فریلنسرم بشم
در مورد فریلنسر هم یکی از یچه های قدیمی پی تی میگفت همه ی پروژه ها رو هندی ها با قیمت پایین میگیرن نمیشه خوب کار کرد...
عین ایرانی هان. :dیه چیزی از ارزون هم انورتر. ری...ن به قیمت ها