شما خیلی خطرناک هستی ها ...
بچه از این بعد دامنه چیزیتون از دستتون افتاد تو تاپیک خم نشید بردارید .
استراتژی خوبیه !
نه بابا این چیزها مال تو فیلم هاست.
خارج از اون میشه از ای پی یه نفر رو گرفت ؟ اونم پراکسی سرور ؟
نه داداش فیلم چیه ؟
ایپی تو هویز میگیرند میبینند مال کدوم شرکته اون شرکت هم میگند فلان ای پی فلان موقعه مال کدوم یوزر بوده
اونم ادرس و شمارتونو داره میده میان میگیرنت .
اگرم از چیز پی ان استفاده کنی از دیتا سنتر ایمیل مدیر سرور اصلی رو میگیرند اگر وی پی اس فروش باشه مشخصات طرف ازت میخواند اگر مجوز هاستینگ و وی پی اس نداشته باشی هم میگند کار خودت بوده میگیرنت (اگر ثابت کنی کس دیگه بوده هم کارت گیره چون بدون مجوز وی پی اس فروختی)
توهم زیبایی بود
نه داداش فیلم چیه ؟
ایپی تو هویز میگیرند میبینند مال کدوم شرکته اون شرکت هم میگند فلان ای پی فلان موقعه مال کدوم یوزر بوده
اونم ادرس و شمارتونو داره میده میان میگیرنت .
اگرم از چیز پی ان استفاده کنی از دیتا سنتر ایمیل مدیر سرور اصلی رو میگیرند اگر وی پی اس فروش باشه مشخصات طرف ازت میخواند اگر مجوز هاستینگ و وی پی اس نداشته باشی هم میگند کار خودت بوده میگیرنت (اگر ثابت کنی کس دیگه بوده هم کارت گیره چون بدون مجوز وی پی اس فروختی)
یعنی واقعا فکر میکنید این کار ازشون بر نمیاد ؟
اون ip اولی رو چطوری می خوان گیر بیارن ؟ مثلا من مدیر یک سایتم ، ip مدیر سایت رو چطوری گیر میارن؟
راه برای پیدا کردن ای پی زیاده
ولی arman100000 پرسید از ای پی میشه گفتم میشه
مخصوصا اینجا که ایرانه شرکت های اینترنت ارائه میدن زیر نظر خودشونند راحته
البته اون بخش دوم (اونایی که از چیز پی ان استفاده میکنند) خیلی سخت تره ولی اونم نشد نیست .
قیمت اول چرا ولی قسمت دوم دیگه خیلی تخیلی بود.
ویرایش : الان که فک می کنم می بینم قسمت اول هم درحد شوخی بود
اون ip اولی رو چطوری می خوان گیر بیارن ؟ مثلا من مدیر یک سایتم ، ip مدیر سایت رو چطوری گیر میارن؟
داداش متوجه نشدی.
گفت : آیپی طرفو مثلا منو از کجا پیدا می کنن؟
وقتی آیپی منو ندارن چجوری از شرکت ISP میگیرن؟
فکر کنم جواب سوال هات رو دو جور میتونی به دست بیاری
یک دستگیر بشی دو جز همین اطلاعات بشی
راه برای پیدا کردن ای پی زیاده
ولی arman100000 پرسید از ای پی میشه گفتم میشه
مخصوصا اینجا که ایرانه شرکت های اینترنت ارائه میدن زیر نظر خودشونند راحته
البته اون بخش دوم (اونایی که از چیز پی ان استفاده میکنند) خیلی سخت تره ولی اونم نشد نیست .
گفتم که من فرض بر این گذاشتم ای پی رو دارند .
حالا پیدا کردن ای پی به خودشون ربط داره .
ولی راه هایی هست . (کار نشد نداره)
در ضمن بیشتر ISP ها ip داینامیک میدن ، یعنی شما هر بار که قطع وصل میشی ip ات عوض میشه ، دقیق نمیشه گفت که فلان ip مال فلانیه.