- نوشتهها
- 4,518
- لایکها
- 1,150
سلام
داستان چیه؟
داستان چیه؟
شماره حساب رو هم میشه یه کاریش کرد ولی موقع پول گرفتن مشکل دارین اگه خود پرداز میخواید برید باید جای برید که دوربین مدار بسته نداشته باشه شاهد نداشته باشیدهمه این ها تموم شدش؟!
عزیز شما دارین کار میکنین توی نت پول در بیارین یه جوری باید پول بیاد دستت که از همون شماره حساب میگیرنت !
و این که ما یه بار گفتیم عبدالمالک ریگی رو گرفتن نزدیک بود بن بشیم !
در هر صورت هرجور بخوای فرار کنی میگیرنت !
میشه اذیتشون کرد که ولت کنن ولی اگر شاکی خصوصی داشته باشی دهنت رو صاف میکنن هرجا بری گیرت میارن
داستان جنایی پلیسی از نوع وب مستری هستسلام
داستان چیه؟
اون ip اولی رو چطوری می خوان گیر بیارن ؟ مثلا من مدیر یک سایتم ، ip مدیر سایت رو چطوری گیر میارن؟
بنظرم اصلا از رو ای پی نمیشه موقعیت رو پیدا کرد چون ای پی خودم رو میزنم اصفهان نشون میده که اصلا درست نیست تازه همه اینا در صورتیه که از پراکسی سرور یوز نکنی
مال من که صعودی نشون دادهدوستان Histats الان امار شما برای امروز رو صعودی نشون داده یا نزولی ؟!
تایید میشهشما چطوری اطلاعات درستتونو به نیک و این حرفا میدید؟ :blink:
پ.ن : کلاس زبانم ازم شماره بخواد شماره یکی دیگه رو میدم چه برسه به نیک که واقعا اعتباری نیس :|
دوستان Histats الان امار شما برای امروز رو صعودی نشون داده یا نزولی ؟!
فرزاد این کلا پیش بینیش همش داره نزولی نشون میده، دیشب و امروز صبح همش میگفت باید بازدید کمتر باشه اما بیشتر شد، برای فردا دوباره داره میگه نصف امروز باید باشه :|
دوستان Histats الان امار شما برای امروز رو صعودی نشون داده یا نزولی ؟!
صبح بخیر دوستان.
روزی خوبی داشته باشید.
موفق باشید
برای محصولای همکاری در فروشی که تو سایت میزارم , آلت و تایتل تعریف نکنم؟
در ضمن بیشتر ISP ها ip داینامیک میدن ، یعنی شما هر بار که قطع وصل میشی ip ات عوض میشه ، دقیق نمیشه گفت که فلان ip مال فلانیه.
بنظرم اصلا از رو ای پی نمیشه موقعیت رو پیدا کرد چون ای پی خودم رو میزنم اصفهان نشون میده که اصلا درست نیست تازه همه اینا در صورتیه که از پراکسی سرور یوز نکنی
خوب ولی میدون از این ای پی چه یوزر هایی تو چه ساعاتی استفاده کردند . با یکم پیگیری فرد مورد نظر پیدا میشه . (ولی اینقدر ای پی زیاد دارند که تعداد استفاده کننده یه ای پی طی مدت های طولی شاید انگشت شمار باشند )
اره از روی ادرس ای پی به جایی نمیرسه کسی چون ای پی ها داینامیک هستند (در اکثر مواقع مگر ای پی بخری) معمولا ادرس سرور اصلی داده می شود .
اما خود ای پی رو به isp بدی میدونه چه کاربرایی و چه موقعی ازش استفاده کردند .
ثبت میشه که که اگر جرمی اتفاق افتاد بتونند به پلیس ارائه بدند .
همه این ها تموم شدش؟!
عزیز شما دارین کار میکنین توی نت پول در بیارین یه جوری باید پول بیاد دستت که از همون شماره حساب میگیرنت !
و این که ما یه بار گفتیم عبدالمالک ریگی رو گرفتن نزدیک بود بن بشیم !
در هر صورت هرجور بخوای فرار کنی میگیرنت !
میشه اذیتشون کرد که ولت کنن ولی اگر شاکی خصوصی داشته باشی دهنت رو صاف میکنن هرجا بری گیرت میارن