من یادمه قبلنا یه وبلاگ داشتم با کیورد "ازدواج موقت" صفحه اول بودم :lol:با کلمه ی "والپیپر مشهد" تو گوگل صفحه ی اولم
پ.ن : اولین بارمه میام صفحه اول گوگل![]()
می دونم دیگه.حالا از کجا می دونی من بودم ؟:lol:
فعلا رنک 2 زیاده.می دونم دیگه.
دیروز تا نرم افزار رو اجرا کردم یه رنک 3 پیدا کرد آی حال کردم.
الان رنک یک ها داره تموم میشه.
راستی این بک لینک ها تاثیری داره ، کسی تجربه داره؟(بک لینک از وبلاگ های حذف شده منظورمه.)
امروز میخواستم با فایل زیلا به سرور وصل بشم این پیام رو میداد:
Response: 530 Login authentication failed
Error: Critical error
Error: Could not connect to server
چرا؟
یعنی فیلترینگ ایران ، آی پی های نت افراز رو فیلتر می کنه به جای سایتها؟گویا مشکل فیلتر آی پی نت افراز داره جدی میشه، خیلی از دوستان این مشکل رو دارند، اگر خود نت افراز پیگیری نکنه حالا حالا ها علافیم و بازدیدمون به فاک عظمی میره، تکی هم تیکت میزنیم میپیچونه، اگر موافق باشین تاپیک جدا بزنم و همه توضیحاتمون رو بنویسیم توش و 10-15 نفری برای نت افراز تیکت بزنیم و آدرس تاپیک رو بدیم، توضیحات رو بخونند و برسی کنن.
لطفا تمام دوستانی که از هاست نت افراز استفاده میکنن جواب بدن چون مشکل جدیه و برای تمامی سایت های روی نت افراز ممکنه وجود داشته باشه.
گویا مشکل فیلتر آی پی نت افراز داره جدی میشه، خیلی از دوستان این مشکل رو دارند، اگر خود نت افراز پیگیری نکنه حالا حالا ها علافیم و بازدیدمون به فاک عظمی میره، تکی هم تیکت میزنیم میپیچونه، اگر موافق باشین تاپیک جدا بزنم و همه توضیحاتمون رو بنویسیم توش و 10-15 نفری برای نت افراز تیکت بزنیم و آدرس تاپیک رو بدیم، توضیحات رو بخونند و برسی کنن.
لطفا تمام دوستانی که از هاست نت افراز استفاده میکنن جواب بدن چون مشکل جدیه و برای تمامی سایت های روی نت افراز ممکنه وجود داشته باشه.
بدبخت خودش داره میگه چی شده که!
Could not connect to server
گویا مشکل فیلتر آی پی نت افراز داره جدی میشه، خیلی از دوستان این مشکل رو دارند، اگر خود نت افراز پیگیری نکنه حالا حالا ها علافیم و بازدیدمون به فاک عظمی میره، تکی هم تیکت میزنیم میپیچونه، اگر موافق باشین تاپیک جدا بزنم و همه توضیحاتمون رو بنویسیم توش و 10-15 نفری برای نت افراز تیکت بزنیم و آدرس تاپیک رو بدیم، توضیحات رو بخونند و برسی کنن.
خب چرا نمی تونه؟
یعنی فیلترینگ ایران ، آی پی های نت افراز رو فیلتر می کنه به جای سایتها؟
ما که نت افراز نیستیم ولی سایت شما بدون مشکل باز میشه.
سایت اقا فرزاد هم میاد. کس دیگه ای رو نمیشناسم که سایتش رو نت افراز باشهولی مشکلی نداره
اوکی تاپیک بزن
@ebi-narin
بیا اینجا ببینم چی شده!!
انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
الان رفتم تو وب هاستینگ تاک و این تاپیک رو دیدم.مثل این که خودِ ایشون از دیتاسنتر پیگیری کرده!
گفتم بیا تاپیک بزنا
فقط قضیه شما هم نیستا، هر روز دو سه تا شکایت داریم ما، تا حالا سابقه نداشته اینجوری تاپیک زده بشه تو وب هاستینگ تاک