clipchi
Registered User
- نوشتهها
- 894
- لایکها
- 659
آره همین جا گذاشتم بودمش قبل ار مهاجرت
آره همین جا گذاشتم بودمش قبل ار مهاجرت
آره همین جا گذاشتم بودمش قبل ار مهاجرت![]()
باید یه فرم آپلود داشته باشه که فرمت ها رو چک نکنه.
مثلا اون سایت "فAک دیتا" (دزد دامین های بنده) یه فرم استخدام داشت ، توش عکس هم میخواست، ولی فرمت عکس رو چک نمیکرد.
منم یه shell پی اچ پی گیر آوردم آپ کردم....
تا جایی که یادمه به کسی که فروختم از کاربرای سایت نبودخب دسترسی به آقای فخرایی بعید میدونم زیاد سخت و دشوار باشهپیام بده به خودش که دومین هنوز تو پنل منه ...
اگر از ديد مرام و معرفت بخوايم به قضيه نگاه كنيم بايد يه تماس بگيريد و بگيد كه دومين منتقل نشده , البته احتمالا يه بلايي سر خريدار اومده كه ديگه پيگير نشده ... بالاخره شتريه كه در خونه همه ميخوابه![]()
اگر هم پيداش نكردي دومين رو بده به من كه وجدانت راحت باشه![]()
با اولی موافقم ولی آخری به وجدان من ضربه میخوره![]()
بزار دومين رو بگيريم 50 50 ميكنيم كه وجدان تو هم راضي بشه![]()
همچین دومین مالی هم نیستابا اولی موافقم ولی آخری به وجدان من ضربه میخوره![]()
وجدانم که کلا مثل اجل معلق همیشه بالای سرمه :| (همین وجدان لامذهب تو وب نزاشت پیشرفت کنماگر از ديد مرام و معرفت بخوايم به قضيه نگاه كنيم بايد يه تماس بگيريد و بگيد كه دومين منتقل نشده , البته احتمالا يه بلايي سر خريدار اومده كه ديگه پيگير نشده ... بالاخره شتريه كه در خونه همه ميخوابه![]()
اگر هم پيداش نكردي دومين رو بده به من كه وجدانت راحت باشه![]()
اگر این همه جنگ و دعوا بخاطر معذرت خواهی بود که ....
خوب آخه از همون اول اگر اشتباه نکنم گفته بودن که پولتون رو پس میدن.اشتباه میکنم؟!نه نبود ایشون آخرش قبول کردن که مشکل از خودشون هستش
ميخوام براي هر دومينم يه تاپيك بزنم و هر روز همه رو با هم آپ كنم! تا شايد مديران يه فكري بكنن براي كسايي كه n تا تاپيك ميزنن و هر روز آپ الكي ميدن![]()
من ebay.ir رو میخوام.
چند می ارزه؟
کسی میتونه با صاحبش مذاکره کنه؟ پورسانتش محفوظه (من تاجر و بازاریاب افتضاحیم)
Sent from my iPhone using Tapatalk
نه نبود ایشون آخرش قبول کردن که مشکل از خودشون هستش
اینطور دامین ها یا فروخته نمیشن، یا قیمت خیلی بالا بهتون میدن !
شما چقدر بودجه داری ؟