hamed1980
Registered User
- نوشتهها
- 562
- لایکها
- 88
تغییر خاصی دادید ؟
به 3.6 اپدیت کردید ؟؟
تغییر خاصی ندادم
فقط اپدیت به 3.6
تغییر خاصی دادید ؟
به 3.6 اپدیت کردید ؟؟
تغییر خاصی ندادم
فقط اپدیت به 3.6
فرزاد جان مشکل من آپدیت نبوده !این وردپرس هر وقت اپدیت میکنه صدتا نفر رو شرمنده خودش میکنه :|
احتمالا از همین اپدیت هست. ....
فرزاد جان مشکل من آپدیت نبوده !
نسخه ورد پرس این سایتی که دادم خیلی قدیمی بود
الان برای درست کردنش فایل های جدید ریختم
تغییر خاصی ندادم
فقط اپدیت به 3.6
پیوندهای یکتا رو یه بار تغییر بدین رو حالت دیفالت بعد دوباره برگردونید به حالتی که هست. شاید جواب بده
پیوندهای یکتا رو یه بار تغییر بدین رو حالت دیفالت بعد دوباره برگردونید به حالتی که هست. شاید جواب بده
آره . فرمت تاریخ رو چه جوری دادین بش ؟ من انواع datetime دادم بش قبول نمیکنه !همون پست زمانبندی شده ؟
من رو وردپرس 3.6 تست کردم هیچ مشکلی نداره...
فقط زمان میخواد.
دیروز یه نفر اعلام کلاه برداری کرد
چار کلمه اول اسم کاربری کلاه بردار span بودش
:| عایا ؟
اونی که گفته بود کلاهبرداری تا پستش رو خوندم منظورش رو فهمیدم ایشونه
ولی جالبه یوزر زیرمیزی دامین رو میخواسته 30 تومن داده به ایشون تا فهمیده دامین فیلتره توی تاپیک گفته دامین رو نمیخوام و من 20 هزار تومن ریختم به حساب ایشون درخواست انتقال هم دادم توسط ایشون تایید شده و دیشب قرار بود مدارک رو بفرستن حالا یوزر زیرمیزی شاکی شده که من دامین رو میخوام :blink:
احیانا اینی که میگین از طریق xmlrpc پست زدید یا از داخل پنل مدیریت وردپرس ؟من تاریخ رو دستکاری نکردم فقط ساعتش رو عوض کردم.
عدد زدم بعد گزینه "قبول" رو زدم بعد گزینه "زمانبندی" رو انتخاب کردم.
ساعت سایت هم به جای "تهران" گذاشتم رو "+3:30"
فک نکنم کسی بیشتر از 150 تو پی تی بخوادشدوستان برای دامین Darskhan dot ir پیشنهاد 150 دادن
بدم بره ؟
کسی نمیخوادش ؟
زیرمیزی میگه پولو ندادی حداقل دومین رو بده!
کسی اینجا پارس آفلاین داره؟
چه ربطی داره عزیز؟! دامین رو من خریدم تموم شده رفته ایشون خودش توی تاپیک گفته من دامینو نمیخوام، من که مسخره این دو نفر نیستم، من دامین رو خریدم و درخواست انتقالم توسط ایشون تایید شده و قول دادن که دیشب مدارک رو بفرستن !!!!
زیرمیزی الان فقط از ایشون 30 تومن طلب داره که هر جوری میخواد باهاشون تسویه کنه فقط دامین منو بدن :|
بیاد اینور