پی لاین من استفاده میکنم راضیمدوستان درگاه واسطی که تایید میشه کدوم؟![]()
پی لاین من استفاده میکنم راضیمدوستان درگاه واسطی که تایید میشه کدوم؟![]()
پی لاین من استفاده میکنم راضیم
مشکلش چیه؟!پی لاین داریم به مشکل خوردیم![]()
امروز صبح مثلا تسویه کرده هنوز مبلغ واریز نشده ولی از حسابم کم کرده.مشکلش چیه؟!
من تقریبا هر روز ازش برداشت میکنم
خوب این دیگه معلومه که پایا همینطوریه! ربطی به اینها هم نداره. داخل سایتشون هم که نوشتن!امروز صبح مثلا تسویه کرده هنوز مبلغ واریز نشده ولی از حسابم کم کرده.
میگم چرا از حسابم توی پی لاین کم کردین ولی توی حساب بانکیم نیست؟
جواب دادن : چون از طریق پایا تسویه کردین ما کاراشو کردیم بانک مرکزی باید به حسابتون واریز کنه که معمولا 3 ساعت تا 1 روز طول میکشه.
بدبختی منم فردا چک دارم می ترسم برگشت بخوره![]()
خوب درگاه های واسط دیگه هم اینجوریه؟ مثلا این پارس پال هم اینقدر طول میده؟خوب این دیگه معلومه که پایا همینطوریه! ربطی به اینها هم نداره. داخل سایتشون هم که نوشتن!
اگر عجله داشتی اون روش دیگه رو میزدی 500 هم کم میشد...
بقیه رو اطلاعی ندارم (پایا ربطی به شرکتهای واسطه نداره. مربوط میشه به بانک که اونها طولش میدن)خوب درگاه های واسط دیگه هم اینجوریه؟ مثلا این پارس پال هم اینقدر طول میده؟
روش دیگه ای اینا ندارن که 500 رو نگیرن؟
اگه بخوام واسه هر تسویه حساب 500 بدیم که واویلاست.
آره این et-chat هستش
به نظرت سایتو ببرم رو یه دامنه دیگه بهتر نیست؟؟ حس سرو کله زدن با برادران فیلترچی رو ندارم.
بله معمولا اینکارو می کنم ولی مبلغ مورد نظر همین امروز واریز شده بودهروقت هم قصد تسویه داری شب تسویه با پایا رو بزن فردا واریز میشه به حسابت...
نه کم نیستش ، هیچ چی هستشبچه ها من از روزی که سایتو زدم حدود 50000 بازدیدکننده داشتم و فقط 4تا فروش!! به نظرتون کم نیست؟؟
میشه یخورده راهنمایی کنید؟!
حرف دلمو زدی!!!الان دو دامنه فیلتر شده دارم.فقط اين مونده
![]()
آره صبر می کنم تا خودشون بگن موشکل از کجا بوده!!بستگی به خودت داره. اگه می بینی خیلی ضرر نمی کنی همین کارو بکن.
اما این رو هم در نظر بگیر که دامین جدیدت رو هم ممکنه یکی پیدا بشه بره یکی دو تا مطلبت رو ریپورت بده و دامین جدیدت رو هم فیلتر کنند!
الان اگه بفهمی مشکلشون با چه مطالبیه بعدا از این مطالب توی سایت نمی گذاری و خیالت بابت فیلترینگ راحت میشه! البته شاید یه مقدار از فیلتر در اومدن طول بکشه اما به نظرم حداقل به تجربه اش میرزه! شایدم از شانست خوب اومد، خیلی سریعتر از فیلتر در اومدی!
پ.ن: فعلا بیخیال چت روم شدم! اما همچنان دو دلم! :دی
پی لاین 100%دوستان درگاه واسطی که تایید میشه کدوم؟![]()
جهان پی 1000 درصددوستان درگاه واسطی که تایید میشه کدوم؟![]()
ناراحت نباش. مثل اینکه حبسمون خورده به گلریزون :دیاره دقیقا
احسانی رو که من شناختم ول کن این شاهکارش نیست .
با این اوضاع من که می روم پی سی ورلد