k-boy
Registered User
کی الان آی ایـ 5 و 6 استفاده میکنه؟ :|قالبم توی IE 5,6 مشکل داره. چجوری حلش کنم؟
کی الان آی ایـ 5 و 6 استفاده میکنه؟ :|قالبم توی IE 5,6 مشکل داره. چجوری حلش کنم؟
شما که ابر کلیک استفاده میکنید برای هر آی پی سایتتون چقدر در میارین؟
درامد رو بر آی پی سایت تقسیم کنید بگید
ممنون
40% ینی خوب؟زیاد عظیضم ، ابر کلیک سلطان شمارش هستش
من دقیق حساب نکردم ولی فکر کنم که تا 40 درصد رو شمارش میکنه البته باز دقیق نمیتونم حساب کنم ولی وقتی سیستم های قبلی 120 تا 150 میشمرن ابر کلیک بین 270 تا 320 تا میشمره
40% ینی خوب؟
اونوقت وقتی میخوای ازشون پاپ آپ بخری هم همینطوری حساب میکنن؟!!!
نه عزیز درصدش برای من مهم نیستزیاد عظیضم ، ابر کلیک سلطان شمارش هستش
من دقیق حساب نکردم ولی فکر کنم که تا 40 درصد رو شمارش میکنه البته باز دقیق نمیتونم حساب کنم ولی وقتی سیستم های قبلی 120 تا 150 میشمرن ابر کلیک بین 270 تا 320 تا میشمره
نه عزیز درصدش برای من مهم نیست
شما الان آمارگیرت رو باز کن
ابرکلیک رو هم چک کن ببین چقدر درآمد داشته
مثلا برای دیروز اگر 2000 تومان درآمد داشته باشی و 1000 آی پی داشته باشه کل سایت (نه پاپ آپ، کل سایت) نسبتش میشه 2 یعنی به ازای هر ای پی سایت شما 2 تومن درآمد داشتی، این برام مهمه اگر میتونی الان حسابش کن حتما بهم بگو
مرسی :ایگز
میدونم ولی توی فایرفاکس 3 و 4 هم اونجوریه :|کی الان آی ایـ 5 و 6 استفاده میکنه؟ :|
میدونم ولی توی فایرفاکس 3 و 4 هم اونجوریه :|
من توی دانشگاه خودمون و چندتا اداره دولتی رفتم تست کردم همشون از آی ایـ یا فایرفاکس 3 :| استفاده میکردن!
مجبورم که درست کنم مجبور!
-------------
راهی برای درست کردنش هست؟
نهمیخوای سایتت رو برای ie 5 - 6 تنظیم کنی ؟
نه
برای همه خوب نشون بده
الان برای همه خوبه فقط برای آی ایـ 5 و6 مشکل داره
یه بنده خدایی یه همچین تاپیکی زد ولی تقریبا همه سیستمای پاپ آپ با لینک رفرال توی تاپیک معرفی شدن :|لطفا نتیجه نهایی خودتون از استفاده از سیستم های پاپ اپ که کدوم پورسانت بیشتری میده و بیشتر میشمره رو اینجا بزارید
پ.ن: میهن وب ادز خوبی ای که داره اینه خودش اتوماتیک واریز میکنه...
الان از همین فرمولی که من میگم شما حساب کنی، یه نسبت خیلی دقیق دستت میاد که کاملا مشخص میکنه وضعیت شمارش کدوم سایت بهتره و کدوم سایت به صرفه تره اما متاسفانه دوستان همکاری نمیکنن!! :|لطفا نتیجه نهایی خودتون از استفاده از سیستم های پاپ اپ که کدوم پورسانت بیشتری میده و بیشتر میشمره رو اینجا بزارید
پ.ن: میهن وب ادز خوبی ای که داره اینه خودش اتوماتیک واریز میکنه...
از همین ساعت از این چیزا هست دقت نکردمصفحه پاپ آپش چه صفحه ای هست؟
یه تاپیک بزن و فرمولو رو کن ایشالا که همکاری کنن. راستی خودت کدومارو تایید میکنی؟الان از همین فرمولی که من میگم شما حساب کنی، یه نسبت خیلی دقیق دستت میاد که کاملا مشخص میکنه وضعیت شمارش کدوم سایت بهتره و کدوم سایت به صرفه تره اما متاسفانه دوستان همکاری نمیکنن!! :|
الان از همین فرمولی که من میگم شما حساب کنی، یه نسبت خیلی دقیق دستت میاد که کاملا مشخص میکنه وضعیت شمارش کدوم سایت بهتره و کدوم سایت به صرفه تره اما متاسفانه دوستان همکاری نمیکنن!! :|