لینک های داخل امضا قرار نیست دوباره فالو بشه ؟
اگه یه پولی بگیرن کاربر ویژه کنن و یکی از امکاناتش لینک فالو باشه ، خوبه
میلاد مشکل هاستت حل شد؟
لینک های داخل امضا قرار نیست دوباره فالو بشه ؟
اگه یه پولی بگیرن کاربر ویژه کنن و یکی از امکاناتش لینک فالو باشه ، خوبه
میلاد مشکل هاستت حل شد؟
وی پاپ صفحه سایت خودشو باز کرد برا من توش ازین موزنا تبلیغ میکردصفحه پاپ آپش چه صفحه ای هست؟
هزینه ثبت دامینش خیلی بالاست از دامنه.نت که ماله بچه های همین فرومه ثبت کن 29900 و ای آر 4 تومناین سایت واسه هاست و دامنه چطوره دوستان ؟
http://www.serverpars.com/
من یه مدت ازش هاست ویندوز داشتم برای تست سایت گرفته بودم قیمتش نسبت به جاهای دیگه مناسب بود و پشتیبانشم جواب میداد ولی برای ای پی بالا فکر کنم چندنفر شکایت داشتن ازش (همون موقعی که هاست دی ال ملتو آواره کرد)!این سایت واسه هاست و دامنه چطوره دوستان ؟
http://www.serverpars.com/
نه مشکلی ندارهشما از کد میهن وب ادز استفاده میکنی مشکلی پیش نمیاد؟
عجب دوشواری دچار شدی! :دینه گفت بذار بیشتر بررسی کنم
دیگه دست خودشه . مهم اینه که سایت در سلامت کامل بالا بیاد که میاد
به نظر خودم با تغییر سرور مشکلش حل میشه
یه تاپیک بزن و فرمولو رو کن ایشالا که همکاری کنن. راستی خودت کدومارو تایید میکنی؟
شاید فکر میکنن که اگه بگن چیزی ازشان کم میشه یا اون سیستم به گاج میره و نمیتونه برای اینها رو پرداخت کنه![]()
اگه رو نت افرازی فکر کنم دشواری از اون باشه. چند نفر دیگم این ارورو داشتن. خود منم داشتم ولی رفع شد...گوگل وبمستر ارور DNS گرفته :| دلیلش چی میتونه باشه؟
عجب دوشواری دچار شدی! :دی
دوستان گوگل وبمستر تولز ابزاری داره برای قطع یا حذف کردن بک لینک هایی که به وبسایتمون دادن
چون الان هر کسی میتونه با 40 تا بک لنیک از 40 تا وبلاگ خالی وبسایت های رقیبش رو پایین بکشه
نه روی نت افراز نیستم. نمیدونم چرا گوگل کلی علاوه بر ارور DNS کلی ارور 502 و 503 گرفته از صفحات سایت ها که نمیتونه دسترسی داشته باشه!اگه رو نت افرازی فکر کنم دشواری از اون باشه. چند نفر دیگم این ارورو داشتن. خود منم داشتم ولی رفع شد...
@Web-Master
24 ساعت تست 13pop : درامد 0.97 تومن!
502 , 503 مربوطه به مشکل ارتباط nginx و apache هست کاری به dns نداره .نه روی نت افراز نیستم. نمیدونم چرا گوگل کلی علاوه بر ارور DNS کلی ارور 502 و 503 گرفته از صفحات سایت ها که نمیتونه دسترسی داشته باشه!
عجب شانس گندی داریم!
اگه رو نت افرازی فکر کنم دشواری از اون باشه. چند نفر دیگم این ارورو داشتن. خود منم داشتم ولی رفع شد...
@Web-Master
24 ساعت تست 13pop : درامد 0.97 تومن!
فقط یدونه پاپ اپ ابرکلیک 3 اگر بشمره خیلی خوبه، روی کدوم سایتت گذاشتی؟502 , 503 مربوطه به مشکل ارتباط nginx و apache هست کاری به dns نداره .
@Noodi : ابرکلیک / 24ساعت / 3.1 تومن![]()
502 , 503 مربوطه به مشکل ارتباط nginx و apache هست کاری به dns نداره .
واسه ما هم اومد اما رفع شدقبلا ارور Server Connectivity می گرفت حالا ارور DNS
Google couldn't access your site because of a DNS error.
ارور های 502 رو قبلا میگرفت ارور 503 رو هم در کنار DNS الان گرفته :|
رسانگارواسه ما هم اومد اما رفع شد
کدوم شرکت هاستینگ بودین؟
خود ابرکلیک اینقدر میده . البته کنارش popsara هم هست که اون هم تو همین مایه اس .خیلی پایینه، حداقل باید +2-3 تومن باشه سریعا سایتت رو عوض کن
فقط یدونه پاپ اپ ابرکلیک 3 اگر بشمره خیلی خوبه، روی کدوم سایتت گذاشتی؟
-
کسی اینجا نیست از 2 تا سایت پاپ آپ استفاده کنه که جفتشون از xdevاستفاده بکنن و نسبتش رو بهم بگه؟
بستگی به کد DNS Error هم داره . ولی 503 رو با اطمینان میگم که ارتباطی به dns اصلا نداره .قبلا ارور Server Connectivity می گرفت حالا ارور DNS
Google couldn't access your site because of a DNS error.
ارور های 502 رو قبلا میگرفت ارور 503 رو هم در کنار DNS الان گرفته :|
باید میهن وب ادزو عوض کنم. مثل اینکه ابر کلیک خیلی بهتره502 , 503 مربوطه به مشکل ارتباط nginx و apache هست کاری به dns نداره .