Hamidreza23
Registered User
از یه سایتی میخوام بک لینک بخرم لینک های خروجیش زیاده بیش از 50 تا هست. بخرم تاثیری داره؟
توصیه نمیشهاز یه سایتی میخوام بک لینک بخرم لینک های خروجیش زیاده بیش از 50 تا هست. بخرم تاثیری داره؟
هاها لولاونجا هنوز اکثرشون نمیدونن webbrowser چیه ، اول باید بهشون یاد بدم بعد بگم awesomium ازون پیشرفته تره برید یاد بگیرید، جواب سوالمو پیدا کنید![]()
بیشتر از 30 باشه خیلی ارزشی نداره.از یه سایتی میخوام بک لینک بخرم لینک های خروجیش زیاده بیش از 50 تا هست. بخرم تاثیری داره؟
این سایت رنک 4-5 هم داشته باشه بازم چیزی به شما نمیرسه!از یه سایتی میخوام بک لینک بخرم لینک های خروجیش زیاده بیش از 50 تا هست. بخرم تاثیری داره؟
به تو که باشه کلا سایتو پاک کنیم حرکت خیلی قشنگتری میشه :دیحرکت خیلی قشنگی بود خوشم اومد :دی
http://hellboundbloggers.com/2011/06/16/delete-wordpress-tags-with-0-posts/
دوستان پیشنهاد میکنم حتما این کارو بکنید و یکم به وضع تگ هاتون سر و سامون بدین :دی
بعلههه اصن سایت میخواین چیکار تو این وضع اقتصادی؟ : )))به تو که باشه کلا سایتو پاک کنیم حرکت خیلی قشنگتری میشه :دی
خروجیا نوفالو باشن موردی داره؟این سایت رنک 4-5 هم داشته باشه بازم چیزی به شما نمیرسه!
مگر اینکه بک لینک خیلی خیلی قوی و ایندکس های خیلی زیادی داشته باشه!
خروجی لینک شما به صورت نوفالو باشه؟ یا اون 50 تا نو فالو هست؟خروجیا نوفالو باشن موردی داره؟
یه جا خوندم اگه سایت 10لینک خروجی داشته باشه که 5تاش فالو و 5تا نوفالو باشن اینطوری نیست که به اون 5تا هرکدوم 2امتیاز برسه (10تقسیم بر2) و به اون 5تای فالو هرکدوم 1 امتیاز میرسه.خروجیا نوفالو باشن موردی داره؟
لینکای خروجی اون سایت نوفالو باشه واسه من فالوخروجی لینک شما به صورت نوفالو باشه؟ یا اون 50 تا نو فالو هست؟
فکر نکنم لینک نوفالو هرچقدرم که میخواد باشه تاثیر منفی داشته باشه!یه جا خوندم اگه سایت 10لینک خروجی داشته باشه که 5تاش فالو و 5تا نوفالو باشن اینطوری نیست که به اون 5تا هرکدوم 2امتیاز برسه (10تقسیم بر2) و به اون 5تای فالو هرکدوم 1 امتیاز میرسه.
به نظر خودم اینطور نباید باشه! ولی اونی که اینو گفته کله گنده بود نمیشه باهاش مخالفت کرد!
تاثیر منفی که قطعا نداره! اصلا منظورشو متوجه نمیشم.لینکای خروجی اون سایت نوفالو باشه واسه من فالو
فکر نکنم لینک نوفالو هرچقدرم که میخواد باشه تاثیر منفی داشته باشه!