یه بار هم یک کاری برای ما انجام داده بود قدیم نتیجشو نگم بهتره : ))))یه سئو فقط کردی که نتیجه اش رو نگم بهتره![]()
منم گذاشتم تست ولی زمان انتظارش 3 هست زیاد خوب نمیشمرهاین سیستم پاپ آپ بازشو خیلی داره خوب میشمره. درآمد حداقل داره 2 برابر میشه
زمان انتظارش رو که میگفت 1 هستمنم گذاشتم تست ولی زمان انتظارش 3 هست زیاد خوب نمیشمره
1 هست؟ تو تاپیکش من دیدم نوشته بود 3 !زمان انتظارش رو که میگفت 1 هست
من به نسبت سایر سیستم ها درآمد بیشتری با این سیستم دارم بدست میارم (البته به تعداد پاپ آپ هم هست که 3 تا برای هر آی پی باز میکنه در 24 ساعت)
اشتباه دیدی :دی1 هست؟ تو تاپیکش من دیدم نوشته بود 3 !
حالا تست کنم نتیجه رو اینجا میگم.
این سیستم پاپ آپ بازشو خیلی داره خوب میشمره. درآمد حداقل داره 2 برابر میشه
به ازای هر هزار آیپی چندتومن میندازه؟این سیستم پاپ آپ بازشو خیلی داره خوب میشمره. درآمد حداقل داره 2 برابر میشه
هنوز یک روز نشده. نمیتونم دقیق آمار بدمبه ازای هر هزار آیپی چندتومن میندازه؟
پاپ نما رو هم تست کردی؟هنوز یک روز نشده. نمیتونم دقیق آمار بدم
ولی درآمد بدست اومده از سایر سیستمهایی که تست کردم خیلی بهتر بوده (میهن وب ادز، ابر کلیک، آذ و چندتا دیگه)
اينكه صفحه اولش همش تحديد ميكنه !!
هركس ببينه ميترسه!
در هنگام ثبت سایت نباید هیچ پاپ آپ دیگر نباید روی سایت شما باشد اگر باشه رد خواهد شد !
عضویت پس از تکمیل شدن ظرفیت بسته خواهد شد
( اگر تخلف کنید یوزر شما بن و درآمد شما بلوکه خواهد شد ) اگر تخلف کردید بعدا گلایه نکنید !
- استفاده همزمان از دیگر سیستم ها ممنوع میباشد
- بر روی سایت شما فقط "بازشو" باید باز شود
- خدمات این سایت فقط برای سایت های مجاز و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد
- سایتها توسط اپراتور به طور مداوم چک خواهند شد
- درصورت رعایت نکردن قوانین اکانت شما مسدود خواهد شد
http://keywordtool.ulancer.com/سلام
آقا چجوری میشه فهمید توی یه کلمه کلیدی مثلا عکس صفحه چندم گوگل هستیم؟!
گوگل وبمستر رو دیدم ولی اونجا فقط کلماتی که سرچ شدن رو نشون میده!
پاپ نما داخل تبلیغ پاپ آپش باز یک پاپ آپ دیگه باز میشه! از این مدل سیستم ها استفاده نمیکنم..پاپ نما رو هم تست کردی؟
512 تقسیم بر 8 میشه 64مثلا adsl 512 داریم
![]()
دیگه بیشتر از این کسی دنبال چیزی نمیگرده :دیاینو دیده بودم! فقط 9صفحه اولو جستجو میکنه!
ولی خوب میشماره هر هزار آیپی 2700 میندازهپاپ نما داخل تبلیغ پاپ آپش باز یک پاپ آپ دیگه باز میشه! از این مدل سیستم ها استفاده نمیکنم..
کاربر همیطوریش داره اذیت میشه وای به حال اینکه داخلش یک پاپ آپ دیگه هم باز بشه![]()