من نمیتونم بکشم کنار چون که 260 ت پول اسکیریپت رو دادم
من شما رو به علت تلاش های فراوان در زمینه کشف هیت کیوردها و دلیل به جزیره رفتن سایت ها به مقام مدیر ارشد مهندسی معکوس گوگل انتصاب می کنم :دیولنتاینی ها فردا هوش میان می بینن نیمی از سرمایشون رو تو یه شب به فنا دادن
پ ن : فکر کنم آریا پیکس بک لینک زیاد داده به کیورد عکس و گوگلم فرستادش جزیره
شما کی باشی حالا عمو جان ؟ بیا برات بستنی بخرممن شما رو به علت تلاش های فراوان در این زمینه به مقام مدیر ارشد مهندسی معکوس گوگل انتصاب می کنم :دی
ای بابا. بازم یواشکی بعد از خاموشی (8 شب) بیداری؟شما کی باشی حالا عمو جان ؟ بیا برات بستنی بخرم![]()
بیا تا یه چیز جدید یادت بدم بگی این که نمیشه همش کپی کنی =))ای بابا. بازم یواشکی بعد از خاموشی (8 شب) بیداری؟
بچه جون برو بخواب :دی
اوه مای گادمن شما رو به علت تلاش های فراوان در زمینه کشف هیت کیوردها و دلیل به جزیره رفتن سایت ها به مقام مدیر ارشد مهندسی معکوس گوگل انتصاب می کنم :دی
وقتی حرفمو گوش نمیدی مجبورم یه بار دیگه بگم!بیا تا یه چیز جدید یادت بدم بگی این که نمیشه همش کپی کنی =))
جزو اعضای هیئت مدیره گوگل هستم :دیاوه مای گاد
WOOOW ولی می شه بپرسم شما ؟![]()
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-ویژه-مرجع-بزرگ-پیامک.521304/
هر کی سایت اس ام اس می خواد از دست نده
:| :| :|سایتم غیر فعاله و زیاد دور و برش نیستم دارم ماهی 8ت بعلاوه 22ت پول هاست میدم.بنظر شما من دیونم؟؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
منم دو تا سایت اینجوری داشتمسایتم غیر فعاله و زیاد دور و برش نیستم دارم ماهی 8ت بعلاوه 22ت پول هاست میدم.بنظر شما من دیونم؟؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk