وبگذر امروز کوسخول شده بود نه گوگل توی وبگذر آمارم اومده پایین توی سایت های پاپ آپ رفته بالاچرا گوگل امروز گاگول بازی در میاره بسیاری از سایت های بزرگ موسیقی آمار گوگل آمده پایین تو وبگذر :-؟
وبگذر امروز کوسخول شده بود نه گوگل توی وبگذر آمارم اومده پایین توی سایت های پاپ آپ رفته بالاچرا گوگل امروز گاگول بازی در میاره بسیاری از سایت های بزرگ موسیقی آمار گوگل آمده پایین تو وبگذر :-؟
پسایتم غیر فعاله و زیاد دور و برش نیستم دارم ماهی 8ت بعلاوه 22ت پول هاست میدم.بنظر شما من دیونم؟؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
وبگذر امروز کوسخول شده بود نه گوگل توی وبگذر آمارم اومده پایین توی سایت های پاپ آپ رفته بالا
کدوم یکی از سایت هات؟سایتم غیر فعاله و زیاد دور و برش نیستم دارم ماهی 8ت بعلاوه 22ت پول هاست میدم.بنظر شما من دیونم؟؟
نه باو.دوتا سایت غیر فعاله ک اصلا بهتر نبینی خخخکدوم یکی از سایت هات؟
ufont?
ادم دلش نمیاد خخمنم دو تا سایت اینجوری داشتم
یکیشو بالاخره با خودم کلنجار رفتم بعد از یک سال بلا استفاده بودن دیروز دیگه تمدید نکردم![]()
اگه بهشون نمیرسی و بازدید ندارن الکی پولتو دور نریزنه باو.دوتا سایت غیر فعاله ک اصلا بهتر نبینی خخخ
پ.ن . یوفونت واگذار شده دیگه مال من نیست
من کله پاچه دوست ندارم!ساعت 5:40، پایه کله پزی نداریم؟![]()
ای بابا این مردم آزار دوباره اومدساعت 5:40، پایه کله پزی نداریم؟![]()
برای چی از histats اصتفاده نمیکنید؟وب گذر دوباره گیر کرد؟
واسه من رو بازدید دیروز وایساده
وبگذر از دیروز قاطی کرده.چرا گوگل امروز گاگول بازی در میاره بسیاری از سایت های بزرگ موسیقی آمار گوگل آمده پایین تو وبگذر :-؟
چرا گوگل امروز گاگول بازی در میاره بسیاری از سایت های بزرگ موسیقی آمار گوگل آمده پایین تو وبگذر :-؟
به احتمال زیاد امروز میرم رو هیستاتس وب گذر که همش ر..ده .برای چی از histats اصتفاده نمیکنید؟
مشکلاتش کمتر هست و دقیق تر نشون میده امار رو