دیرزو به یکی از این دست فروش ها برخورد کردم کیف پوله آلوما والت داشت قیمت ازش گرفتم گفت 6 تومن چونه میزدی تا 4 و شاید کمتر هم میداد :دی
تبریز سه تومن هم دیدم
دیرزو به یکی از این دست فروش ها برخورد کردم کیف پوله آلوما والت داشت قیمت ازش گرفتم گفت 6 تومن چونه میزدی تا 4 و شاید کمتر هم میداد :دی
خوبه رنک 2ها تا الان موندن!دامنه هاي آزاد شده :
رنك 2 :
data30t.ir
menc.ir
رنك يك :
poouya.ir
email4.ir
sadogi.ir
قرمزاش چيزاي خوبي به نظر مياد - شايد بدرد كسي خورد
خريدارها انگار خواب ندارن. تقريبا نصفشون 12 شب به بعد خريد ميكننروحم شاد شد اول صبح
تومان 41,298 تومان 1392/12/15 04:53 onlinepayment
ي و دو ارزش ندارن ولي وقتي من دنبال ي دامنه خاص مثلا در مورد هاست ميگردم بجاي ي دامنه صفر كيلومتر كه رنك نداره به اون دامنه رنك 2 بيشتر فكر مي كنم البته اگه پسندم باشهخوبه رنک 2ها تا الان موندن!
یه چند وقتیه دست زیاد شده رو هوا میزننشون هر چند 1و2 ارزشی ندارن.
دوستان این سوال منم هست (فقط من بیشتر از 500 تا میخوام بفرستم، خیلی بیشتر در روز. میشه یکی که وارده یاخودش یه توضیحی بده یا یه لینکی چیزی از یک تاپیک دیگه ای بدبد، ممنون میشممن میخوام به تعداد زیادی ایمیل، یک پیام رو ارسال کنم
چیکار باید کنم؟
حدود 500 تا ایمیل هستند
از چه راهی باید برم که وقتم رو زیاد نگیره؟
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
باز خوبه وضعیت فروش شما خوب شده برا ما همچنان زیره خط فقره ...روحم شاد شد اول صبح
تومان 41,298 تومان 1392/12/15 04:53 onlinepayment
نه بابا تفاوتی نکرده این استثنا بودباز خوبه وضعیت فروش شما خوب شده برا ما همچنان زیره خط فقره ...
برای عضویت در بهترین سیستم همکاری در فروش کلیک کنید
کدوم ساعتا؟پول واسه چیه؟؟؟؟
پ.ن:من هم سل می رو چک کردم 6 تا از اون ساعت 15 تومنی ها فروختم
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
کسی نظری ندارهدوستان نظرتون درباره این سایت چیه؟
چقدر روش زحمت بکشم میاد بالا(مثلا روزی 1000 تا بازدید بگیه)؟
از نظر شکل ضاهری و سئو خوب هستش؟
درباره سایت:
تا الان 14 تا پست اول کپی بودن و 16 تا پست اخر اختصاصی هستن(ترجمه نکردم اما توضیحات رو خوندم و با لحن خودم نوشتم و چیزایی که خودم میدونستم رو بهش اضافه کردم (این اختصاصی حساب میشه دیگه؟) ) از این به بعد میخوام کلآ پست های اختصاصی بفرستم!
همه فایل ها تو سرور اختصاصی سایت قرار دارن
داخل فایل ها آدرس فایل و ... رو اضافه میکنم و رمز میزارم روشون
رو عکس ها لوگو سایت رو قرار میدم
با یه نرم افزار حجم عکس ها رو کم میکنم (تقریبآ حجمشون نصف میشه)
هر روز میخوام حدود 3 تا مطلب بفرستم
چقد باید اینجوری ادامه بدم تا بیاد بالا؟
آدرس سایت: wWw.TakDl.iR
کسی نظری نداره