والا من خودم در این زمینه که ذره ای تجربه نداشتم، یکی دوتا رفیق + پدر گرامی جوری تجربه رو بهم آموختن که اصن شدم عین این بنگاهی ها : ))))
البته پسر خوبیم حق و ناحق نمیکنم
ولی کلا معامله با زن جماعت دهن سرویس میکنه! هم قیمت بازار دستشون نیست، هم کلماتی هم چون راکد بودن بازار و چند سال ساخت خونه و ... کلا تو مخشون فرو نمیره که نمیره! : ))))
کلا بین این دومین جفتشون خوبن، در کل دامین چیزی نیست که به چشم بیاد و مثل همیشه محتوا پادشاهی میکند! ولی من زنگی رو میپسندم
در مورد پیوند یکتا هم رک بهت بگم اون چیزی که تجربه بهم ثابت کرده و نتیجه بحث با سایر دوستان بوده من نظرم روی ساده ترین نوع پیوند یکتا یعنی post name هست
اضافه کردن .html که اصلا پیشنهاد نمیکنم چون الان تقریبا یک چیز کاملا الکی شده! :دی
بارها و بارها این ور و اون ور خوندیم که .html ها بهتر ایندکس میشن و ... ولی از نظر من نه نیازی به این نیست
مواردی مثل post ID و تاریخ و ... رو هم میتونی اضافه کنی، بعضی از دوستان میگن توی این مورد فشار کمتری به سرور میاد، من در این زمینه تجربه ندارم که نظر بدم ولی سایت شما فوق فوقش تا 50 هزار آی پی در روز هم بشه بعید میدونم این مورد کوچیک فشار زیادی به سرور بیاره :دی
در مورد فارسی یا انگلیسی بودنش هم، از نظر من اگر مطلب فارسی هست، فارسی بنویس و اگر انگلیسی هست پیوند یکتا انگلیسی باشه
چون الان سالهاست که گوگل مشکلی با کارکتر ها و عناوین فارسی نداره
اگر میخوای پیوند یکتا رو انگلیسی بنویسی به هیچ وجه من الوجوهی پینگلیش یا مثل همون jadid که گفتی ننویس چون اینو آدم هم نمیتونه تشخیص بده چه برسه به ربات های گوگل! : )))
حتما انگلیسی باشه و ترجمه دقیق و کلمه به کلمه
البته توضیحات کامل و طولانی این بخش تماما به کاربران پک داده شده