این که خیلی خیلی گرون میگه!
این که خیلی خیلی گرون میگه!
اونو دیگه من نمیدونم ولی کارشون بسیار قویه کاملا مورد اعتماده کاراشون...این که خیلی خیلی گرون میگه!
از این پیام ها حالا زیاد میده ) ... ولی kboy هم میگه ... این بابا با این اسکریپت چهار روز دیگه باید از جیب بده . همین الان راحت میشه با hash های دستکاری شده روزی 1 میلیون پاپ آپ تو سیستمش ثبت کرد بدون این که مشکوک بشه / از اون ور یه فایل داره رو سایتش تا اجرا میشه یه سری پاپ آپ ها حذف میشنهمین الان مدیرش پیام داده : بخدا همه ی واریز ها انجام خواهد شد فقط منتظریم مشکلمون کامل حل بشه
من که کار میکنم باهاش , بنده خدا گناه داره :دی
از ما رو که نداد ولی ایشالله از بروبچ رو بده .مشکلی براشون پیش امده درست میگن
انشالله که پرداخت می کنند.
دوستان یه افزونه بود یا شایدم چندین افزونه که کلماتی رو که مشخص میکنی لینک دار میکنه.لطفا معرفی کنید و اینکه استفاده اون واسه سایتی ک پست زیاد داره مشکلی داره؟اصلا پیشنهاد میشه یا نه؟ از لحاظ 3او و... چطور؟ با تشکر هرچند ک کسی بلد نیس و ج هم نمیگیرم خخخخ
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
تو امضامون میذاریم [اگه یه روز بیای تو پرشین تولز و با پدیده ی پاپ آپ مواجه بشین چیکار میکنین و چه احساسی بهتون دست میده؟؟ :دی
گوه خورد هر کی گفت نه این آمارو از کجا اوردی؟دیجیکالا روزی 1 میلیارد و 200 سود ناخالص داره آیا میدانستید
بعد من هی میگم سایت خدماتی بهتر از محتوا هست میگید نه
این چه وضعه نگارشه ؟؟؟گوه خورد هر کی گفت نه این آمارو از کجا اوردی؟
دیجی کالا وقتی چن وقت پیش تبلیغاتشو حذف کرد ، من تعجب کردمدیجیکالا روزی 1 میلیارد و 200 سود ناخالص داره آیا میدانستید
انصافا حقشه .دیجیکالا روزی 1 میلیارد و 200 سود ناخالص داره آیا میدانستید
بس که تو لاین به هم فحش میدیم اینجا رو با اونجا قاتی کردماین چه وضعه نگارشه ؟؟؟
اقا منم میخوام تو لاین بجمع وبمسترها بپیوندم لطفابس که تو لاین به هم فحش میدیم اینجا رو با اونجا قاتی کردم
یعنی به هویتت و اینکه ازت متشکر هستند شک دارناین علامات سوالها یعنی چه ؟
???جناب آقای ---------!
شما ثبت پایگاه «بوووووووووووووووق» (به آدرس بووووووووووق) را با موفقیت به پایان رساندید. از حسن نظر شما متشکریم. ???
اگه بچه ها زیاد باشن توی لاینم یه گروه تشکیل بدیم مثل اینجا بحث و گفتگو وبمستریش کنیماقا منم میخوام تو لاین بجمع وبمسترها بپیوندم لطفا
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk