clipchi
Registered User
- نوشتهها
- 894
- لایکها
- 659
اگه گوگل بخواد به این خاطر اسپم کنه که یه فرد میتونه هر چی سایت رقیب داره رو اسپم کنه !!!بله، گوگل اسپم میکنه
اگه به تدریج باشه فک نکنم گوگل کاری داشته باشه
اگه گوگل بخواد به این خاطر اسپم کنه که یه فرد میتونه هر چی سایت رقیب داره رو اسپم کنه !!!بله، گوگل اسپم میکنه
بله اسپم نمیکنه.اگه گوگل بخواد به این خاطر اسپم کنه که یه فرد میتونه هر چی سایت رقیب داره رو اسپم کنه !!!
اگه به تدریج باشه فک نکنم گوگل کاری داشته باشه
الان این موردی که شما گفتین چه فر رقی با تبادل لینک ساده داره ؟بله اسپم نمیکنه.
فکر میکنم سه طرفه باشه خوبه چون با سه طرفه ها مشکلی نبوده.
یعنی لینک دو وب دیگه توی وبلاگ شما باشه و هر دو وب به هم لینک داده باشند.
سایت یک : لینک 2و3
سایت دو: لینک 1و3
سایت سه: لینک 1و2
شما هم سعی کنید از سایتهایی که api میدن یک سری خدمات رو به وبتون اضافه کنید...
الان این موردی که شما گفتین چه فر رقی با تبادل لینک ساده داره ؟
طبق گفته شما سایت 1 لینک سایت 2 رو گذاشته و سایت 2 هم لینک 1 رو :| و همین طور بین دو تا سایت دیگه اتفاق افتاده.
سه طرفه فک کنم به این صورت باشه که سایت 1 لینک 2 رو بزاره سایت 2 لینک سایت 3 و سایت 3 لینک سایت 2 (1==>2 و 2==>3 و 3==>1 )
این طوری هیچ دو تا سایتی با هم تبادل مستقیم لینک دارن.
دوستان منظورم دو طرفه یا سه طرفه نبودشببینید این مسئله رو دقیق نمیدونم اما تبادل بین دو سایت به تنهایی به کلی حتی به مرور زمان... بعد از مدتی به مزاج گوگل خوش نمیاد...
ما رتبه 4 داشتیم به این خاطر 1 شد و...
ضرر، از ما گفتن بوددوستان منظورم دو طرفه یا سه طرفه نبودش
الان منظورم این هستش که حدود 1000 تا وبلاگ منو به صورت یک طرفه لینک کنن
این ضرر هست یا مفید؟؟؟
دوست عزیز اگه یه دقت کنی به اسم تاپیک میبینی نوشته :ضرر، از ما گفتن بود
پ.ن: حوصله کل کل با دوستان رو ندارم واقعا، خواه پند گیر خواه ملال
به مرور و با کلمات مختلف باشه هیچ موردی نداره.دوستان منظورم دو طرفه یا سه طرفه نبودش
الان منظورم این هستش که حدود 1000 تا وبلاگ منو به صورت یک طرفه لینک کنن
این ضرر هست یا مفید؟؟؟
ضرر که نداره هیچ خیلی هم مفیدهسلام
دوستان اگه به وبلاگ های بروز میهن بلاگ لینکم رو بفرستم و اونها تایید کنن این برای سایتم ضرر داره یا مفید هستش؟
مثلا 1000-2000 وبلاگ تاییدم کنن
این جا به هیچ وجه جایی کل کل نیست اینجا جای بحث و گفت و گو هست بین دوستان تا بهترین نتیجه گیری حاصل بشهضرر، از ما گفتن بود
پ.ن: حوصله کل کل با دوستان رو ندارم واقعا، خواه پند گیر خواه ملال
An error occurred.هر موقع که اشاره میشه این تاپیک بحث و گفتگو بین وبمسترهاست من دلم شاد میشه
یدنه ایمضا میخواستیم اونم به ما ندادن
امضا کنید دوستان http://www.petitions24.com/free_iranian_soldiers در ضمن شیر و بوکمارک هم کنید
برگشتAn error occurred.
فقط يك نفرصواب-ثواب داره ! بريد به اين سايت روي +1 گوگل كليك كنيد ( سمت چپ پايين ) : http://shadsms.ir
در نماز شب هايم دعايتان مي كنم
لامصب این وسائل الکتریکی خیلی چیز ضایعین خراب که میشن ادم اصلا نمیدونه موشکولش از کجاست بهترین روش همین ازمون و خطاسبالاخره بعد از یک روز طاقت فرسا ، تونستم لپ تاپ رو راهش بندازم ، الان هم با همون لپ خدمت پی تی های عزیز هستم.
داخل لپ تاپ باز کردم ، همون اول که نگاه می کنی ، کلت گیج میره ، کیس کامپیوترهای PC در برابر لپ تاپ مثل یک بازی هایی هست ، بهم وصل می کنن (، اسمشو نمی دونم)
تذکر: اگر ادم فنی کاری نیستید ، پیشنهاد می کنم ، بازش نکنید ، ببرید ، تعمیرگاهی جایی :دی
دفعه اول که باز کردم بستم ، یک چیزی رو یادم رفته بود سوکت اش رو وصل کنم ، قبل واستاد :دی بعد از چند بار دیگه باز بستنش ، به صورت آزمون خطا موفق به راه اندازی اش شدم :دی
قبل از باز کردن از روش راه رفتی؟ یا مشت و لگد زدی ببینی که کار میکنه یا نه؟ این گزینه ها روی کنترل و موس جواب میده :دیبالاخره بعد از یک روز طاقت فرسا ، تونستم لپ تاپ رو راهش بندازم ، الان هم با همون لپ خدمت پی تی های عزیز هستم.
داخل لپ تاپ باز کردم ، همون اول که نگاه می کنی ، کلت گیج میره ، کیس کامپیوترهای PC در برابر لپ تاپ مثل یک بازی هایی هست ، بهم وصل می کنن (، اسمشو نمی دونم)
تذکر: اگر ادم فنی کاری نیستید ، پیشنهاد می کنم ، بازش نکنید ، ببرید ، تعمیرگاهی جایی :دی
دفعه اول که باز کردم بستم ، یک چیزی رو یادم رفته بود سوکت اش رو وصل کنم ، قبل واستاد :دی بعد از چند بار دیگه باز بستنش ، به صورت آزمون خطا موفق به راه اندازی اش شدم :دی