hellbrain666
Registered User
یعنی توی گوگل 404 نمیاد؟اگه از همون اول روی پیشفرض باشه و الان بخای عوض کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد!
یعنی توی گوگل 404 نمیاد؟اگه از همون اول روی پیشفرض باشه و الان بخای عوض کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد!
404 میشه. افزونه ریدایرکت نصب کن و 404 رارو بنداز رو پیج اصلیت. هر روز پست بده اون 51ی هم بعد از چند وقت درست میشن...یعنی توی گوگل 404 نمیاد؟
به خودت ضرر نزندوستان یک سایت وردپرسی هست کلا 51 پست داره
پیوند یکتاش روی پیش فرض ست شده و به همین صورت ایندکس شده
حالا من بیام روی ساختار دلخواه بزارم عمق فاجعه چقدر میشه؟
به نظر خودم ارزش داره نظر شما چطور؟
ممنون404 میشه. افزونه ریدایرکت نصب کن و 404 رارو بنداز رو پیج اصلیت. هر روز پست بده اون 51ی هم بعد از چند وقت درست میشن...
داداش /p452 کجا و عنوان کامل کجابه خودت ضرر نزن
همین راه رو ادامه بده
داداش /p452 کجا و عنوان کامل کجا
یعنی مدیر p2up چند سالشه هی قیمت رو بالا پایین میکنهدوستان عزیز با توجه به اینکه نرخ پاپ آپ با هزینه ی 100 ریال برای ما به صرفه نمیباشد از ساعت 12 امشب نرخ پاپ آپ 80 ریال محاسبه خواهد شد.
فک کرده سایتش چت رومهیعنی مدیر p2up چند سالشه هی قیمت رو بالا پایین میکنه
نوسانات دلار هم اینقدر بالا پایین نداره!
بر پدرش لعنت اگر کلاه برداری کنه !!!فک کرده سایتش چت رومه
هر روز 10 تا پیام ارسال میکنه
این پیغام آخری که درباره بچه های پی تی داده بود بسی شادمون کرد :دییعنی مدیر p2up چند سالشه هی قیمت رو بالا پایین میکنه
نوسانات دلار هم اینقدر بالا پایین نداره!
کلا صفحه لاگین نمیادش یا یوزر پسوردت غلطه !!!؟؟؟هر کاری میکنم وارد سایتم نمیتونم بشم
وردپرسه
تو phpmyadmin هاستم میرم اون یوزر و پسوردم صحیحه ولی تو خوده لوگین وردپرس میزنم ، میگه همچین یوزری نداریم
پ.ن: نه افزونه جدیدی نصب کردم نه کاری کردم ، یه هویی اینجوری شد
صفحه لوگین میادکلا صفحه لاگین نمیادش یا یوزر پسوردت غلطه !!!؟؟؟
اسکریپت تبادل لینک اوتوماتیک میخوام. اینایی که تو سرچ گوگل میان همشون یه جورن؟ باگ ندارن؟
کسی لینک معتبر داره؟
سلام. دوست عزیز شما جریانت چیه هی تند و تند وبلاگ میفروشی؟ اینا رو خودت ساختی؟ چون یک دفعه توی حرفات گفتی یک وبلاگ رنک 2 پیدا شد :-o مگه وبلاگ پیدا شدنیه؟ یا هک کردید اینا رو؟دوستان یه وبلاگ رنک 3 هست واسه فروش.
چون تا 3-4 روز دیگه میرم شهرستان میخوام هر جور شد این وبلاگ سریع بفروشمم.(شهرستان به نت دسترسی ندارم)
چون عجله دارم قیمت بدید فقط زیر 30 ت ندید که نمیصرفه.