Ali-Ahmari
Registered User
- نوشتهها
- 3,285
- لایکها
- 4,882
قربانت!!!دادا ما قبولت داریم تریلی تریلی![]()
پ.ن: آقا ما دمپایی ابری شما کفش هوشمند آدیداس
قربانت!!!دادا ما قبولت داریم تریلی تریلی![]()
میدونید ورژن جدید چند هست؟ :دیآخریه فکر کنم 34 باشه. از ورژن 28 فکر کنم این مشکلو داشتم.
ادیت : به گفته این سایت ورژن 33 هست
http://www.whatismybrowser.com/
فیلترینگ به همچین عکسی تو سایت گیر میده ؟
![]()
اون پایین آدرس سایت خودتهفیلترینگ به همچین عکسی تو سایت گیر میده ؟
![]()
نه هزینه پست نمیخاد
مشاهده پیوست 554620
دادا ما قبولت داریم تریلی تریلی![]()
قربانت!!!
پ.ن: آقا ما دمپایی ابری شما کفش هوشمند آدیداس
دیگه انقدام ح ش ر ی نیستن :دیفیلترینگ به همچین عکسی تو سایت گیر میده ؟
![]()
[خخخخخخ دهنت سلویسدیگه انقدام ح ش ر ی نیستن :دی
فکر نکنم هزینه این سفته زیاد بشه :دی اگر اشتباه نکنم سر هم 10 ت نمیشه :دی200 برا سایت
نماد رو گرفتم فقط مونده مدارک رو تائید کنن و دائم بشه موقت دارم
پاسارگاد هم دردسر داره سفته 20میلیون ریالی و .....
فکر کنم همین ملت برام کافی باشه
سایت هیچی نداره اگه کارم گرفت یه درگاه دیگه بعداً اضافه میکنم
خب همین 10 تومن ها جمع میشه میزنه بالا دیگهفکر نکنم هزینه این سفته زیاد بشه :دی اگر اشتباه نکنم سر هم 10 ت نمیشه :دی
نه دیگه در این حد گیر نمیده :دی
شانس نداریم یه مرد 60 ساله باکره میشینه سایت ما رو چک میکنه :دیدیگه انقدام ح ش ر ی نیستن :دی
کاشکی مال من بود :دیاون پایین آدرس سایت خودته![]()
واسه من نیست ولی الان که گفتی قالبشو دیدم قشنگ بود :دی
دامنه رو لطف میکنید سایتتون رو ببینم؟خب همین 10 تومن ها جمع میشه میزنه بالا دیگه
برای سایتی که هیچ درآمدی نداره به نظرتون یه کم زیاد نیست
اره اگه سایتی ماهی 1 میلیون درامد داشته باشه 10 چیه 100 هم چیزی نیست
برای شروع هیچی نشده 25 تومن رفت برای ارسال مدارک نماد و خرید بانک پروژه برای گذاشتن تو سایت و هاست و دامنه و ....... فعلا شده 200 حالا 5-6 هم بزاریم برای ارسال مدارک برای به پرداخت جهنم و ضرر
حالا بزار سود هم نمیخوام این مبلغ هزینه شده برگرده دوباره شروع کنم برای هزینه های دیگه
طراحی قالب اختصاصی برای سایت که به تنهاییی 200-300 باید هزینه شه و....
و قانون سایت که انشالله حتماً پابرجا خواهد بود که بخشی از درآمد سایت صرف موسسات خیریه میشه حالا درصدش شاید کم یا زیاد شه و......
![]()
قبلا گفتم دیگه فعلا 15 تا محصول دارمدامنه رو لطف میکنید سایتتون رو ببینم؟
رفت تو صف![]()
داداش رو گرافیک سایتت کار کن! "پرو بانک" رو میگمبازم به خاطر تو صف رفتندعوا شروع نشه مثل ...... و...... که معلوم نشد هم آخرش به کجا رسیدن
![]()
داداش رو گرافیک سایتت کار کن
جسارتاً سایتهاتون مشکلی دارند؟قبلا گفتم دیگه فعلا 15 تا محصول دارماما اینا به جز 1-2 تا شون اختصاصی هستن و خودم یا دوستانم کار کردن
آدرس تو امضام هم هست پرو بانک خوشحال میشم نظرت رو درموردش؟ بدونم ارزش فعالیت داره؟
البته داشته باشه یا نه کاریه که شروع کردم و میخوام ادامه بدم 2 تا سایتی که توی امضام ادرسشون هست بقیه دامنه هام رو گذاشتم برا فروش همشون رو با هدف ثبت کرده بودم بیخیال شدم
سایت که از 3 تا میزنه بالا نمیشه بهشون برسی و همینجوری هم از زندگی واقعی دور شدم چه برسه بشه n تا سایت
هزینه طراحی قالب اختصاصی 200-300
خرید قالب خارجی خوب 60-70 لار + فارسی سازی 40- 50 تومن
قالب خوب که برا فروش عمومی هست دور و بر 100 تومن
قالب معمولی هم 50
و رایگان هم اینیه که من دارم
حالا درامد سایت صفر - بهتر بگم درآمد فعالیت توی اینترنت از سال 84 که اولین وبلاگ رو باز کردم و الکی خوش بودیم که وب مستر شدیم صفر ، با این وضعیت روزی 18 ساعت پشت نت هستم
هزینه ماهانه نت هم که خودتون در جربانید حداقلش رو میگم فقط ماهی 15 گیگ ترافیکحالا هاست و .... به جای خود
دعا کن سایت بگیره یه قالب احتصاصی براش میگیرم![]()